K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.081
canım bende normal doğum taraftarıyım:CüvCüv:
ama sanırım sezaryan olucam kararım kesinleşmeye başladı yavaş yavaş ama onuda lokal anesteziyle düşünüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda:Saruboceq:
günaydın kızlar.umarım herkes iyidir tabii meleklerinizde :)
hepinizi çok öpüyorumm.
bu arada geçen gece rüyamda hepimiz doğurmuşuz burdaki muhabbetlerde şöylee
--ayy kaç gündür uyumadım
--olsun ama değer
--çok şekerler yaaa
--meleklerimiz için ömrümce uykusuz kalırım
falan süperdi muhabbet yaaa gerçek gibiydi aynı.
bende hayırlısıysa normal doğum çok istiyorum .
ama dediğim gibi hayırlısı olsun inş.,sezeryandan korkuyorum.
zaten sezeryan bir doğum şekli değil bir ameliyat.
emine 31+4 olmuşsun maşallah:) kaç kilo aldın sen şimdi bakıyım bayrmadan sonra
canım çok cesaretliyim çokşkr korkmuyorum inş bebişimde benim gibi düşünüyordur.canım ne güzel rüya bu böyle,gerçek olsun inşallah...
emincim normal doğum cesaretin varsa hiç kırma o cesaretini canım hem bebişini ilk sen görüceksin ne kadar yaşanılası bi duygu bu keşke bu cesaret bende de olsada 2.doğumumu normal yapabilsem ama inan hiç tık yok bende ...o yüzden mecburen sezaryen hele 2. doğum yapacak arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır doğuma girince oğlumu kime emanet ederim duygusu beni şimdiden yedi bitirdi canımm...:1no2:
tabiki bakacak kişi o kadar fazlaki ama duygusal anlamda bu beni çok hırpalıyo umarım tez vakit atarım bunu üzerimden çünkü düşündükçe ağlıyorum...sabah sabah içini karartmadım dimi...
canımcım şuana kadar toplam 9kğ almışım.inş 10kğ geçmem.fisfisfis
ama hiç öyle 9kğ almış gibi görünmüyorum göbeğim var sadece herşey orda toplanmış vaziyette:)):CüvCüv:
sen kaç kğ almışsın?CADIARZU
canım çok cesaretliyim çokşkr korkmuyorum inş bebişimde benim gibi düşünüyordur.
28haftada dr gittiğimzde doğum pozisyonundaydı bebişim inş hep öyle dururda dönmez.
ailen yakın değilmi canıom kendi annen baksa olmazmı acaba?,rüyama bende bayıldım dün yazcaktım ama siteye bitürlü giremedim malesef kısmet buğüne anlatmakmış.:1hug:
bende 10 filan aldım, ama ben de kilolu görmüyorum kendimi nedensekaydirigubbakcemile
artık bi süre sabit gitmek lazım emine, 1 ay filan sabitlesek şu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?