2008 Aralık Anneleri

amin canım amin.
inş doğuma yaklaştıkça daha sakin olursun.
ilk meleğin kaç yaşında_?CADIARZU
bende kısmetse nasip tabide 3sene sonra istiyorum 2,meleğimi

amin canım amin.
inş doğuma yaklaştıkça daha sakin olursun.
ilk meleğin kaç yaşında_?CADIARZU
bende kısmetse nasip tabide 3sene sonra istiyorum 2,meleğimi

oğlum 8 yaşında eminecim,ben hep yaş farkı olsun istedim canım çünkü uzun vadeli düşününce peşpeşe doğan çocukların okul ,evlilik,askerlik,üniv vs vs hepsi peşpeşe oluyo ve maddi manevi aileyi zorlayabilir bu durum bence manevi daha çok zorlar o yüzden benimki biraz aralıklı oldu ama birarada büyüsünler taraftarı isen bencede fazla arayı açmamak daha faydalı çünkü ara açılınca cesarette kırılabiliyor..iyi dileklerin için teşekkür ederim canımm..a.s.

zeacım dünürüm nasılsın canıM?
kızlar nasıl gelinim napıyoo bakalım?
baharda yüzünü gösterdimi annesi?a.s.

iyiyiz dünürüm, üçümüzde çok iyiyiz,

cemremde baharımda iyiler canım, bu aralar bayaa bir hareketlendiler

baharımda gösterdi yüzünü sonunda :)))

ama canım sizdede öylemi artık doktor yüzüne değilde oganlarına, suyuna, plasentasına ve rahim ağzına bakıyor o yüzden verdikleri çıktıda yüzünü göremiyoruz artık :)) genellikle bişeyde anlamıyoruz zaten :)))

iyi olsunlarda meleklerimiz

siz nasılsınız? eren paşa nasıl bakalım? selam yollamıyor bize bu aralar :asigim:

ooooooo hem öpücükler yolluyoz hem selamlar yolluyoz :)
erenim baldızınada öpücük yolluyooo yerim ben onları canlarım yaaaaaaaa :)
gelselerde hayırlısıyla mıncıklayarak sevsek

ooooooo hem öpücükler yolluyoz hem selamlar yolluyoz :) :asigim:
erenim baldızınada öpücük yolluyooo yerim ben onları canlarım yaaaaaaaa :) :1hug:

ooooooo hem öpücükler yolluyoz hem selamlar yolluyoz :) :asigim:
erenim baldızınada öpücük yolluyooo yerim ben onları canlarım yaaaaaaaa :) :1hug:

ah canım yaaa şu iki ayda geçse dimi kaydirigubbakcemile5 7 ay bişey anlamadan geçti ama artık beklemek daha heyecanlı. Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.

zeamayscım aynı dediğin gibi, sağlıklı mı diye kontrol ediyorlar, bizde merak ediyoruz yüzlerini ama, kime benziyo filan diyo, sağlıklı olsunlar da önemli değil

ay valla dört gözle bekliyoruz, eksiklerini filan tamamlamaya çalışıyoruz, onlar içerde hareket ettikçe tarife edilmesi çok zor anlar yaşıyoruz, allahın mucizesine şükürler ediyoruz, allah bütün isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın
allaha şükür bu 7 ayı da sorunsuzca atlattık:Saruboceq:

Amiiiinnnn!

a.s.

merhaba kızlar.cici kızımın mobilyası geldi.kuruldu nihayetinde.deminden beri odadayım çıkamıyorum,hayal ettikçe gözlerim doluyor.allahım ne olur sağ sağlim o günleri yaşattır bize(amin)allah herkese nasip etsin.
kızlar bende normal doğum düşünüyorum,ama benim bünyemden dolayı sezaryan olur diye tahmin ediyorum.cesaret veriyorum kendime normal doğurcam diye.aslında korkuyorum tabi hemde çok,o ıkınmalar felan aklıma geldikçe geriliyorum.ama allah o an güç kuvvet vereceğinden eminim.sezaryanın iyi yanı olduğu gibi kötü tarafıda var.hemen üşütmeye gelinmiyormuş.
bizim için ne hayırlısıysa o olsun diliyorum.

kızlar çok yogunum bugün haftaya izne çıkabilirim dedim şefimle patronun işine gelmedi kaydirigubbakcemile3
jasper canım lokal anestezi sezaryan sadece karın kısmını uyuşturuyorlar doktorla konuşa konuşa doğuruyorsun:roflol:
uyuşuklukta 15 dakka falanmış zaten ilaçtan 5 dakka içinde bebeği alıyorlarmış
artık hayırlısı :Saruboceq:

ilkimcim güle güle kullanın . darısıda bizlerin başına daha mobilya beğenmeye gidicez.zerencim sen kasımda çıkmayı düşünüyordun fikirmi değiştirdin.. bende bu ayın 13 ünde çıkıcaktım ama sanki kasıma kadar çalışacabilir gibi hissediyorum kendimi..hayırlısı olsun

kızlar sizdede tansiyon proplemi oluyormu ben 3 günden beri tansiyonumu düzeltemedim sürekli 9-6 cıkıyor nabız 65-67 lerde geziyo ben normalde yüksek tansiyon hastasıyım tansiyonum düştüğünde 12-8 cıkıyordu şimdi yerlerde geziyo dr yat dinlen dedi ama nerde dinlenmek 24 saat çalıştırcakşar nerdeyse

yok canım kısmetse ekim sonu çıkacam ama sinir ettiler bende haftaya gidebilirim dedim
hep agır zor işleri bana veriyorlar neymiş ben anlıyormuşum bu sistemden gıcık oldumklava:

zeynepcim geçmiş olsun cnm.. benim hamilelik öncesi düşük tansiyon sorunum vardı 7 lere hatta 6 lara kadar düşüyordu..hamilelikte yükselmeye başladı bazen 13-14 lere kadar çıkıyor.. bol su iç ..tansiyonun düştüğünde ayaklarını havaya kaldır yatarak.. ve tuzlu ayran iç..gebelikte düşük tansiyondan değilde yüksek tansiyondan korkuyor doktorlar..istesekte istemesekte bir müddet sonra vucudumuz bizi dinlenmeye sevkedecek..hala kasımdamı çıkmayı düşünüyosun izne

zerencim seni çok iyi anlıyorum canım benimde son günlerim olduğu için bütün işleri yapiyim bitsin istiyorlar ama hamile olduğumu düşünen yokki..cuma günü çıkarsam izne 3 günüm kalıyor düzenlemeleri yapmaya..ya sanırım ben kasımın 1 inde yada dayanamazsam ekimin sonunda izne çıkarım 2 hafta daha çalışiyim maaşım kesilmesin istiyorum..tabii doktorda onay verirse ..

valla canım böyle giderse zor calışırım artık hem ev hemde işi birarada götüremez haldeyim dün yemeğimi yedim bir yattım sabah 6,30 kalkmışım göbekte büyüdü maşallah beni zorluyo egilip dogrulurken merdivenleden zor inip cıkıyom canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…