2008 Aralık Anneleri

benim tok 114 çıktı.. bi daha yapmaya gerek duymadı doktorum.. çok şükür ben de atlatanlardanım yani.. hepimizin gözü aydın.. tatlı yemege devam :))

fascığım yarın bizim göbüş günümüz,resim çekip koyuyoruz canım.haberin olsun,senin prenseside görmek isteriz.
buarada sitede yine sorun var.beni atıp duruyor.offffffffffffffffff

evet zeamayscım, mide yanması ve kabızlık bunun sonucu herhalde, küçüldüler tabii.
midemiz küçüldüyse de maşallah yiyebiliyoruz yine :))

ay kızlar çok yavaş site..
yarını haber verdiğin için sağol ilkimcim.. inşallah..

benim hiç mide yanmalarım olmuyo.. ama yemeği bir anda yersem patlıycakmışım gibi bir his oluyo.. yani birden yemeyip yavaş yavaş 2 saate yayarak yersem sorun yok.. evde uygulayabiliyorum ama misafirlikte ya da dışarıda yerken olmuyo malesef..

fas canım sen hamileiğin başından beri kaç kğ aldın_?
şuanda kaç kğsun?

ooy valla şu anda kaç kilo oldugumu yazmam. amanın utanırım.. kaydirigubbakcemile3ama ben hamileliğim boyunca 6 kilo verdim.. hiç çıkarmadım, hiç midem bulanmadı.. sağlıklı beslenme programı ile beslendim ve neticede işte 6 kilo verdim.. :lepi: şimdi bu 6 kilonun 2 kilosunu geri aldım.. ama kızım da 2 kilo olmuşt:icecream:ur herhalde.. en son 1 300 dü.. doktorum herşeyi gayet iyi diyor bu da bana yetiyor..

formun bu saatte güzel annesi tabiki emineciğim var.bizde arkadaşa oturmaya gittik şimdi geldik.birazda yürümüş oldum,bakalım dedik teyzelerimiz neler kaynatmışlar.nasılsın emineciğim

evet canım sende burdaymışsın.bi gece kuşumuz daha oldu işte formda.
bu ara grip salgını aldı başını gidiyor.biraz boğazım yanıyor,aslında hemen nane limon kaynatıp içmek lazım.sende iyisin inş.canım bebiş tekmeliyo mu

ilkimcim çok şkr oğlumuzla iyiiz canım.sende iyidindir inş.fas zaten mükemmel :)
canım ıhlamurda iç limoınlu çok güzel oluyooo.
fas maşllah bacım yaaa.normal doğum yaparsın heralde bu kiloyla :) a.s.

evet burdayım yaa. beni unutmayın

valla eşim gripti 2 gündür ben de olcam sandım ama mandalinalar çıkmış sağolsun.. c vitamini aldım, olmam inşallah..

bebiş tekmelemez mi hiç. acayip şeyler yapıyo göbek bi sağ bi sol oynayıp duruyo valla..
çok yaramaz olcak bu kız.. sen de durumlar nasıl..

fas canım son adet tarihin nedir bu arada?
bu hafta eşim gececi olduğu için bu saatte buradayım.normalde eşimin başından ayrılmıyorum :)

benimkide bir sağa bir sola kıvranıp duruyor.yavaş yavaş acıkıyoruz,az sonra mutfağın yolunu tutarım.bende toplmada 12kilo aldım.ama görünürde yok bişi sanki.

erenim babannemizi bu arada takip ediyo annem sağımdaysa sağıma vuruyo solumdaysa soluma vuruyo :) bende gülmekten çatlıyorumm .bizdede dalgalanma çok oluyooo a.s.

inşallah normal doğururum bakalım kısmet canım.. benim boyum da uzun, hamile oldugum yeni yeni farkediliyo.. bu da beni çok sinir ediyo..

yalnız kızlar şu ıhlamur konusunda bişiy söylicem.. bitki çaylarını içerken abartmayalım. zira ıhlamurun idrar söktürücü özelliği var.. aman Allah korusun, erken doğuma sebep olabiliyorlarmış.. extra bi bilgi verem dedim

ay bu arada son adet tarihim 29 şubat
beklenilen doğum da 5 aralık.. biyerlere yazmıştım diye hatırlıyom ama neresi bilmiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…