2008 Aralık Anneleri

günaydın anneler..herkez iyidir umarım.. zerencim sanada günaydın aşkomm..kızlar gece muhabbetini abartmışlar artık gece 03 lere kadar kaynatılmış.. gündüz uyumaktan forma giremiyosunuz tabii.. gündüzde gelin yaa kaynatalım..

bhk cım güle güle hayırlı günlerde kullansın betül kızımız çok beğendim..

nurgülcüm canım sanada iyi günler güzelim
kız ben göbüş resmimi koydum hani seninki valla kızlar kayıplarda artık:1no2:
kimseler yok ortada:CüvCüv:

canlarım günaydınhihoyyyt
hepinizi koskocaman öpüyorum:1hug:
.buğün eşimle açık öğ.fak bürosuna gittik kayıt yaptırdık çok mutluyum.sırnaşık şey
derslerime şimdiden başlıycam çalışmaya
bhk canım bayıldım battaniyene çok güzel.negüzelde olur betülün bu battaniyenin içinde melek gibi :1hug:

selam kızlar nasılsınız..

bhkcım battaniye çok güzel olmuş ellerine sağlık..

bebişini ona sardında resminide görmek isteriz..

merhabalar kızlar.. ben de geldim.. artık düşündüm de gece kuşluğunu bırakıp gündüz vardiyesine terfii etmek istiyorum.. hayatıma bi çeki düzen vermem lazım.. erken yatmak erken kalkmak lazım:) bhk cım battaniye süper canım. bayıldım doğrusu.. ben böyle örnekli şeyleri hiç beceremiyorum yaa. annem neler yaptı meraktan çatlıyorum.. bu arada tatlı kızının adı betül mü olacak? ben de kızıma betül ismini koyacağım inşallah.. adı gibi temiz ve güzel ahlaklı olurlar inşallah..

zerencim artik eve gidince çeker koyarim resmimi gene söz vermiyimde anacim hastalanmiş akşam gidip görücem ..

Eminecim hayirli olsun canim sen bu azimle hemencecik bitirirsin okulunu..

kızlarb merhaba,
valla bayram sonrası hizli baslayıp bayagı kaynatmışsınız...
bende malum, daha evvel de yazmıştım bayramda izmirdeydim... yıllardır gitmemiştim izmir'e...
gumuldur dısında guzelbahce, şirince, efes ve karşıyaka yı gezme imkanı buldum... Hava birkaç gun çok guzel oldu denize girdim...
havadislerinizi okudum bende inşallah bebek odasını bu hafta sonu halledecegim bayram v.s. girince nerdeyse 6 hafta olacak bebişimi görmedim bu cumartesi görecegim inşallah en son 600 kusur lardi herhalde 1300 falan olmuştur. Bol bol balık yemege calişiyorum sizlerde ihmal etmeyin e mi kuzucuklar

goldgelb hoşgeldin.. ben yeni üye oldum.. sen tatildeyken:) oh ne güzel tatil iyi gelmiştir inşallah..

nimet hoşgeldin.. şanslısın çok fazla izmirli arkadaş var aralık annelerinde.. son adet tarihin nedir? cinsiyeti nedir bebişin.. tanıtır mısın biraz kendini..

zerencim artik eve gidince çeker koyarim resmimi gene söz vermiyimde anacim hastalanmiş akşam gidip görücem ..

Eminecim hayirli olsun canim sen bu azimle hemencecik bitirirsin okulunu..

geçmiş olsun canım dünürüm selam söyle annenide tanımadım ama anlattığın kadarıyla cok sevdim

aralık anneleri merhaba
beni unutmuşunuzdur.bende aralıkda doğum yapacaktım.bebeğim gelişmemişti, hatırlayanınız vardır belki.neyse bebeğin genetiğine bakıldı.çok şükür temiz çıktı.sonucu 2 ayda çıkıyor.
bu arada cinsiyetinide söylediler çok şaşırdım. hiç beklemiyordum KIZmış bebek.Allah hepinizin doğumunda kolaylık versin.sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza .hepinize mutluluklar

evet canım okudum bir gece kusu katılmış aramıza ne guzel!yerimseniben biz yeni arkadaslar geldikçe seviniyoruz... Benim de oglum olacak inşallah, burada aile gibi olduk...
Nimet sende hoş geldin!!!

merhaba melis ben hatırladım seni...
tekrar hamişsin anladıgım kadarıyla ne kadarlık tam anlayamadım hayırlı olsun çok sevindim iyi dileklerin için çok tesekkurler sevgiler

meliscim hatırlamaz olurmuyuz seni.
çok sevindik canım.darısı tüm isteyenlere inş.
kıznın doğumu hangi aya denk geliyor?
bütün meleklerimiz hayırlı evlat olurlar inşa.s.

herkese selam kızlar, umarım herkes iyidir, ben bu günlerde grip olduğumdan kafamı kaldıramıyorum hiç, ayrıca şekerim insüline rağmen gün geçtikçe yükseliyor, zannedersem ikisi bir araya gelince beni müthiş halsiz yapıyor, neredeyse günün 12-13 saatinde uyuyorum, elimden gelse hiç uyanmayacağım neredeyse, dün hastanedeydim ve yeni doğan bir sürü bebek gördüm bu arada öyle tatlıydı ki hepsi, miniciklerdi, 50 gün sonra bende bebeğimi böyle göreceğimi düşündükçe çok heyecanlandım, ben tüm alışverişimi de son aya bıraktığımdan o telaşla bir an önce geçer gibi geliyor geriye kalan günler, herşeyin hayırlısı tabi,

Doru çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et.
Benim de iki gündür burnumda kuruluk var.Baş ağrım da olunca hastalancam diye korktum.Allah'a şükür iyiyim.

Nimet hoşgeldin aramıza.
Melis gözün aydın.Sen de tekrar hoşgeldin.
Nurgün annene geçmiş olsun.

goldgelb kıs yeter gezdiğin bacum.özlettin kendini.
nimet hoşgeldin aramıza canım.
melisciğim hayırlı olsun tekrardan,rabbim hayırlısıyla kucğına almayı naip etsin

Bhk battaniye harika olmuş.Bebeğinin sağlıklı günlerinde güle güle kullan canım.

Gold tatilinin iyi geçmesine sevindim.Güzel yerleri gezmişsin.Karşıyaka'ya kadar gelmişsin ama bana uğramadın.Bir dahaki sefere uğramazsan darılırım ona göre:))

Gülbeyza gelmişsin dün gece ama ben dayanamadım,yattım.Artık erken yatmaya çalışsam iyi olacak.Yeni gece kuşu arkadaşım Fas bile gece kuşluğundan istifa etmek istiyor baksana
Benim asıl derdim gündüz forumun çok zor ilerlemesi.Sinir geliyo yazılanları okucam da cevap göndericem diye.Habire atıyo beni sayfadan.Bu yüzden akşam girmek daha kolay geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…