K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.221
kız zeren kan gruplarmız aynıymış onu farkettim şimdi kan lazım falan olursa bir haber ucur bana
:roflol::roflol:tamam fıstıgım ne demek sende
bu arada bugün hiç keyfimiz yok kızımla grip olucam galiba ayrıca midemdede acayip yanma var kızımda kıpırdamıyor:uhm:
kürtajdan sonra bebek düşüncesine ara verdim..
eğer karar verirde hamile kalırsam sizleri bulursam haber veririm.
listeye bektım benden sonra 3- 4 kişi bebeğini kaybetmiş.....
allah sizlerin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.....
allah yavrularımıza sağlık uzun ömürler versin (belki hatırlamayanlar vardır.benim liseye giden bir kızım var)
çok çok öpüyorum..sizleri özlemişima.s.
sağol zeynepcim ne bileyim kıpırdamayınca korkuyorum yeride daraldı artık ama ne bileyim işte:uhm:
midemse felaket yanıyor senağlama
geçmiş olsun canım dünürüm selam söyle annenide tanımadım ama anlattığın kadarıyla cok sevdim
cnm çok sağol.. dün akşam gördüm melek annemi sesi falan gitmiş ben üzülmiyim diye iyiyim ben bişiyim yok diyip oturdu kıyamam ona ben.. melek gibidir benim annem .. akşam tekrar gidicem aklım hep onda kalıyor.. hayırlısıyla bir atlatsın.. hasta hasta oturmuş bebeğime hırkalar yelekler başlamış örüyor canım benim ya
allah yavrularımıza sağlık uzun ömürler versin (belki hatırlamayanlar vardır.benim liseye giden bir kızım var)
allah acil şifalar versin canım benim ya anneler böyle galiba hep kendinden ödün veriyorlar yavruları için git tabiki ilgilen annenle onlar bize şimdi daha cok lazımlar canım :teselli:valla kız atlatamadım gitti gripi gören herkez sen zayıflamışsın diyorlar gözlerimin altı bile kapkara oldu gripten bişey yiyemiyorum sadece corba ile besleniyorum 9-10 gündür
Allah istediğin vakit sağlık ve sıhhat içersinde tekrarını nasib etsin canım..iyi dileklerin için de teşekkür ederim.
cnm çok sağol.. dün akşam gördüm melek annemi sesi falan gitmiş ben üzülmiyim diye iyiyim ben bişiyim yok diyip oturdu kıyamam ona ben.. melek gibidir benim annem .. akşam tekrar gidicem aklım hep onda kalıyor.. hayırlısıyla bir atlatsın.. hasta hasta oturmuş bebeğime hırkalar yelekler başlamış örüyor canım benim ya
allah acil şifalar versin canım benim ya anneler böyle galiba hep kendinden ödün veriyorlar yavruları için git tabiki ilgilen annenle onlar bize şimdi daha cok lazımlar canım :teselli:valla kız atlatamadım gitti gripi gören herkez sen zayıflamışsın diyorlar gözlerimin altı bile kapkara oldu gripten bişey yiyemiyorum sadece corba ile besleniyorum 9-10 gündür
geçmiş olsun zeynep, herhalde grip rekoru sendedir aralık hamişlerinin içinde
senin doktor kilo almadın diye sevinmesin bu işe; süt yoğurt peynir de yemiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?