2008 Aralık Anneleri

kız zeren kan gruplarmız aynıymış onu farkettim şimdi kan lazım falan olursa bir haber ucur bana

:roflol::roflol:tamam fıstıgım ne demek sende

bu arada bugün hiç keyfimiz yok kızımla grip olucam galiba ayrıca midemdede acayip yanma var kızımda kıpırdamıyor:uhm:

kürtajdan sonra bebek düşüncesine ara verdim..
eğer karar verirde hamile kalırsam sizleri bulursam haber veririm.
listeye bektım benden sonra 3- 4 kişi bebeğini kaybetmiş.....
allah sizlerin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.....
allah yavrularımıza sağlık uzun ömürler versin (belki hatırlamayanlar vardır.benim liseye giden bir kızım var)
çok çok öpüyorum..sizleri özlemişima.s.

:roflol::roflol:tamam fıstıgım ne demek sende

bu arada bugün hiç keyfimiz yok kızımla grip olucam galiba ayrıca midemdede acayip yanma var kızımda kıpırdamıyor:uhm:

aman hemen önlemini al sonra gecirmesi cok zor oluyor ben gecen hafta cumartesiden beri cekiyom valla benimde öyle miğdem cok fena yanıyo kafamçokkarıştıkız bizim kızlar saçlı dogcak herhalde :ecrin_bebek:benim kızda gecenlerde 2 gün kıpırdamadı bende bir telaş acaba bişeymi oldu diye 2 gün sonra maşallah hiç durmuyo şimdi kıpır kıpır hihoyyyt senin kızda enerji depoluyırdur canım

sağol zeynepcim ne bileyim kıpırdamayınca korkuyorum yeride daraldı artık ama ne bileyim işte:uhm:
midemse felaket yanıyor senağlama

cok üzüldüm senin adına allah sabırlar versin canım ama ileride yüce mevlam güzel bebişler vericektir sana emin ol canım:1hug:

sağol zeynepcim ne bileyim kıpırdamayınca korkuyorum yeride daraldı artık ama ne bileyim işte:uhm:
midemse felaket yanıyor senağlama

kız bende senin gibiydim gecen hafta sonu kızım hiç kıpırdamadı sinirden ağladım yavrum niye kıpırdamıyo diye
sitelere girdim bu haftalarda cok hareketli olurlar deyince ben hepten koptum
ama allaha sükür sonradan başladı tekmelemeye şimdi allah nazardan saklasın hiç durmuyo maşallah

geçmiş olsun canım dünürüm selam söyle annenide tanımadım ama anlattığın kadarıyla cok sevdim

cnm çok sağol.. dün akşam gördüm melek annemi sesi falan gitmiş ben üzülmiyim diye iyiyim ben bişiyim yok diyip oturdu kıyamam ona ben.. melek gibidir benim annem .. akşam tekrar gidicem aklım hep onda kalıyor.. hayırlısıyla bir atlatsın.. hasta hasta oturmuş bebeğime hırkalar yelekler başlamış örüyor canım benim ya

zerencim geçmiş olsun canım kendini sıcak tut kendini dikkat etmeliyiz bu havalarda tamda grip mevsimi Allah korusun..kız dünür sende atlat şu gribi artık bakmıyomusun yoksa kendine sen hııııı!!

meliscim canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin..

Aramıza yeni katılan bütün kızlar hepiniz hoşgeldiniz..

allah acil şifalar versin canım benim ya anneler böyle galiba hep kendinden ödün veriyorlar yavruları için git tabiki ilgilen annenle onlar bize şimdi daha cok lazımlar canım :teselli:valla kız atlatamadım gitti gripi gören herkez sen zayıflamışsın diyorlar gözlerimin altı bile kapkara oldu gripten bişey yiyemiyorum sadece corba ile besleniyorum 9-10 gündür

geçmiş olsun melis, inşallah hayırlısıyla istediğin zamanda olur

nurgüncüm size de geçmiş olsun, inşallah en ısa zamanda annen toplar kendini, anneler öyle ya, hisstettirmemeye çalışıyorlar, bi de hasta hasta hırkalar örüyo torununa:))
allah şifa versin

Allah istediğin vakit sağlık ve sıhhat içersinde tekrarını nasib etsin canım..iyi dileklerin için de teşekkür ederim.

geçmiş olsun zeynep, herhalde grip rekoru sendedir aralık hamişlerinin içinde
senin doktor kilo almadın diye sevinmesin bu işe; süt yoğurt peynir de yemiyomusun

teşekkürler jasper cim annelik başka bişiy.. görsen bir taraftan örüyor bir taraftan soruyo kızım oluyomu beğendinmi diye.. sen yaparsında ben beğenmezmiyim be anacımmm

Allah istediğin vakit sağlık ve sıhhat içersinde tekrarını nasib etsin canım..iyi dileklerin için de teşekkür ederim.

ayrıca Allah kızını sana bağışlasın...bu arada Melis kızının ismi olsa gerek bende bu ismi düşünüyordum bi ara ama sen bişey söyleyebilirmisin bu isim hakkında?

allah acil şifalar versin canım benim ya anneler böyle galiba hep kendinden ödün veriyorlar yavruları için git tabiki ilgilen annenle onlar bize şimdi daha cok lazımlar canım :teselli:valla kız atlatamadım gitti gripi gören herkez sen zayıflamışsın diyorlar gözlerimin altı bile kapkara oldu gripten bişey yiyemiyorum sadece corba ile besleniyorum 9-10 gündür

canım benim tekrar sağol.. ya sen baya kötü üşütmüşsün birde işe gidip geliyosun bu halinle.. izin falan alsan iyi olur kıyamam sana ben:1hug:

geçmiş olsun zeynep, herhalde grip rekoru sendedir aralık hamişlerinin içinde
senin doktor kilo almadın diye sevinmesin bu işe; süt yoğurt peynir de yemiyomusun

evet ya sürekli griple dolaşan biri sorma gecenlerde 1 kilo vermiştim kızmıştı bana
kilo verme diye şimdi 2 kilo verdim haftaya dr gidicem bakalım ne dicek

günaydın melek anneler...

nasılsınız..dün rahatsız olduğum için gece kuşluğu görevimi yapamadım.ve hala iyide sayılmam

bu grip müptelası peşimi bırakmıyor.ilaçsız zormuş ya..

kızlar hamileyken grip aşısı vurulan varmı aranızda..

yarın doktoruma uğrucam bu grip aşısını sorcam bakalım..eğer uygun görürse..

iyileşince hemen vurulcam..önümüzde daha 2ay var doguma bari ozaman kadar olamayyım dimi grip

öpüyorum hepinizi kendinize ve küçük meleklerinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…