2008 Aralık Anneleri

haklısın canım ya.öğlen deli oluyorum siteye girerken,şimdi yaprak dökümü reklama vermişken bakayım dedim.sen göbüşünü koymadın sanırım canım.ama saçlarına bayıldım ya.inş.kızım saçları seninkine benzer

Ay unuttum ben yaprak dökümü'nü.İyi hatırlattın.
Koydum göbiş resmimi ben de.Bakarsın bi ara.İltifatın için teşekkürler canım.a.s.

ayy evet yaa inş adları gibi olurlar..
biz zaten manasına vurulduk da kararverdik koymaya..
ne güzel demek sen de betül koyacaksın:1hug:

selam kızlar
yok benim gece kuşlarım bugun ortalıklarda.. biz de yatıcaz zaten birazdan kızımla.. göbeklerinize bitiyorum yani kızlar, benim o kadar göbegim yok. nerde saklanıyo bu kız hiç bilmiyorum

hoşgeldiniz edolinacım.. nasılsınız.. bizim çok uykumuz var bugun.. yarın da sabah erken kalkıcaz.. ama takıldık kalkamıyoz bilgisayarın başından..

Mide yanması ve baş ağrısı şikayetlerimiz bu saatlerde minimuma indiği için iyiyiz diyebilirim artık canım.Siz de iyisiniz bakıyorum.Gün boyu enerjik gödüm sizi anne kız:CüvCüv:Yarın da erken kalkacakmışsınız.Hayırdır?Doktor kontrolü mü?
Bu arada niye koymadın göbişini?Küçük de olsa bakar yorum yapardık.Güzel çıkmadı mazeretini de kabul etmiyoruznaniknanik

biz gayet iyiyiz çok şükür.. Mide yanması bizde olmuyo neden acaba? dur ben doktora bi soriyim :)))
neyse şaka bi yana sizin bu mide yanmalarıyla ilgili aklıma bi hurafe geliyo. hani derler ya saçları çıkınca mide yanarmış diye, acaba ne kadar dogru.. eger öyle bir orantı varsa benim kız kel olcak heralde.. amanın..
yarın kahvaltıya gezmeye gidiyoz kızımla inşallah.. doktor kontrolümüze daha çok var.. sorma dertliyiz, özledik ana kız birbirimizi..

göbüş fotosu için öyle çok kastım ki bugun anlatamam.. aynanın karşısında fotograf çekcem diye yapmadıgım akrobatik hareket kalmadı yani.. yatagın üstüne bilem çıktım güzel ışık gelsin diye.. küçük müçük ne mazereti ayol.. haftaya en önce ben koycam inşallah..

Ooh afiyet olsun annesine ve kızına.Ben de sabah yalnız kahvaltı yapmamak için anneme gideyim bari kahvaltıya:CüvCüv:
Ne güzel işte yanmıyomuş miden.Benim de ilk defa bugün oldu.Daha önce ilk üç ay bulantı,kusma olur diyorlardı,bende ne bulantı ne kusma.Homini gırtlak yiyorum.Niye bende olmuyo diyordum.Mide yanması olabilir son üç ay dediklerinde de bende olmaz kesin demiştim.Yani öyle çıkaracak kadar olmadı ama ilk defa bu duguyu tatmış oldumkafamçokkarıştıUmarım bir daha olmaz.

kaydirigubbakcemile3Seni fotoğraf çekilmeye çalışırken yani cebelleşirken hayal etmeye çalıştım dakaydirigubbakcemile3İki hafta sonra başkasına çektirirsin.Ya da o zamana kadar denemeler yapıp göbek fotoğrafı çekme konusunda uzmanlaşırsın:jeyyar:

ay sorma çok komikti.. ben bile kendime oturup güldüm.. koskoca kadın nelerle ugraşıyosun suna bak dedim.. haftaya kadar eşime güzelce çektirip koyarım artık inşallah..

ay bizim uykumuz geldi artık teyzesi.. yatıyoz biz.. size iyi oturmalar. öptük kocaman:)

günaydın kızlar, nasıl keyifler? dün gece fazla dayanamamışsınız, kızlar size göre erken olmuş yani, tabi bize göre geç de :))

mide yanması bende de var, bakalım saçlar nasıl olacak?

yok hamile değilim.anlatamadım galiba.gelişmeyen bebeğim KIZmış.yani gelişmeyen bebeğimin herhangi bir problem var mı diye kürtajdan sonra genetiği incelendi sonucu 2 ayda çıkıyor..ben cinsiyetini söyleceklerini beklemiyordum.yani ben de aralıkda kız annesi olacaktım....
hepiniz, öpüyorum .
sizleri arada takip ediyorum.
sevgiler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…