- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.241
evet ya sürekli griple dolaşan biri sorma gecenlerde 1 kilo vermiştim kızmıştı bana
kilo verme diye şimdi 2 kilo verdim haftaya dr gidicem bakalım ne dicek
zeynepçim aynıyız desene..geçmiş olsun canımmŞeniz
ayrıca Allah kızını sana bağışlasın...bu arada Melis kızının ismi olsa gerek bende bu ismi düşünüyordum bi ara ama sen bişey söyleyebilirmisin bu isim hakkında?
günaydın herkese akşamı acillerde geçirdik serumla, acayip bir karın ağrısı ve ishal ama bugun daha iyiyim çok şükür sizde böyle durumlarda neler yapıosunuz bol su iç diyolar ama içim almıyo mahvetti beni
günaydın herkese akşamı acillerde geçirdik serumla, acayip bir karın ağrısı ve ishal ama bugun daha iyiyim çok şükür sizde böyle durumlarda neler yapıosunuz bol su iç diyolar ama içim almıyo mahvetti beni
kızlar bu cumartesi bebeğimi görecem kısmetse doktora gidiyorum 1 ay oldu özledim yavrumu bakalım ne kadar olmuş bebeğim:CüvCüv:
ayrıca doğumu hastaneyi ve iznimi konuşuruz sanırım çünkü doktorum birdahaki sefere konuşuruz demişti son gittiğimde:CüvCüv:
kızlar bu cumartesi bebeğimi görecem kısmetse doktora gidiyorum 1 ay oldu özledim yavrumu bakalım ne kadar olmuş bebeğim:CüvCüv:
ayrıca doğumu hastaneyi ve iznimi konuşuruz sanırım çünkü doktorum birdahaki sefere konuşuruz demişti son gittiğimde:CüvCüv:
bende yarın gidicem cnm yavrumu görücem ve raporumu uzatıcam kasım 1 ine kadar..slm söyle yegenime benden uslu uslu dursun annesini hiç üzmesin ..
zeamays cım ya bu yeni sgk hakkında benim hiç bilgim biraz anlatırmısın lütfen.. bizdeki şansa bak ya.. paramızı zaten kesintili alıcaktık iyice kestiler.. bana okuyabileceğim bir linkte gönderebilirsin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?