2008 Aralık Anneleri

ayrıca Allah kızını sana bağışlasın...bu arada Melis kızının ismi olsa gerek bende bu ismi düşünüyordum bi ara ama sen bişey söyleyebilirmisin bu isim hakkında?

kızımın ismi değil canım. kızıma koymayı düşündüğüm isimdi canım.
halada çok sevdiğim bir isimdir.keşke göbek adı olarak koysaymışım...
iyi dileklerin için teşekkürler

günaydın herkese akşamı acillerde geçirdik serumla, acayip bir karın ağrısı ve ishal ama bugun daha iyiyim çok şükür sizde böyle durumlarda neler yapıosunuz bol su iç diyolar ama içim almıyo mahvetti beni

canım geçmiş olsun kendine dikkatet canıma.s.

çok geçmiş olsun,ceyremcim...son aylarda mevsimide gözönüne alarak daha dikkatli olmak lazım galiba
hafif tatlı bişeyler yersen su içmen kolaylaşabilir sanki...a.s.

çok geçmiş olsun, zehirlenmişmisin, dışarda mı yemiştin?, korkuyorum dışarda yemekten ama mecbur yiyoruz işte, allah korusun hepimizi

günaydın güzel anneler a.s.
ceyrem geçmiş olsun canım.
nurgülcüm canım enkısa sürede annede toparlanır inş.
benimde eşimin annanesi süeter hırka faln yapmış hepsi çok güzel ::)
zeynepcim aman sende kalın giyin başladı soğuklar.
bende korkumdan dışarı çıkamıyorum hasta olcam die :)
hepinizi çok öpüyorummm.

aman kızlar dikkat edin kendinize, herkesler hasta olmuş...

havalar bir sıcak bir soğuk, tam hastalık havası. kalın giyinmek yerine ince ince ama kat kat giyinin. terledikçe çıkarırsınız, ben öyle yapıyorum doktorum söylemişti, iyi geliyor. birde şalımı eksik etmiyorum sırtımdan ciğerlerimi korumak için (malum bronşitim var).

birde kızlar herkesi öpmeyin emi. ben artık kaçmaya başladım gören sarılıp öpüyor sinir oluyorum. nezleside öpüyor gribide öpüyor. çok düşüncesiz insanlar var.

dikkat edelim canlarım.

her ihtimale karşı burayada nazar boncuğumu kondurayım. Nazar değmesin arkadaşlarıma ve meleklerine.

kızlar bu cumartesi bebeğimi görecem kısmetse doktora gidiyorum 1 ay oldu özledim yavrumu bakalım ne kadar olmuş bebeğim:CüvCüv:
ayrıca doğumu hastaneyi ve iznimi konuşuruz sanırım çünkü doktorum birdahaki sefere konuşuruz demişti son gittiğimde:CüvCüv:

güzel haberlerini bekliyoruz canım.

bende cumartesi gidiyorum doktora. bugün yasal doğum iznim başlıyor benim ama uzatmayı düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek?

zerenciiim duydunmu canım bu 1 ekim SGK yasaları değiştiya bizide etkiliyor. raporluyken alacağımız maaş 2/3 iken 1/2' ye düşmüş. bizdeki şansa bak ((((

bende yarın gidicem cnm yavrumu görücem ve raporumu uzatıcam kasım 1 ine kadar..slm söyle yegenime benden uslu uslu dursun annesini hiç üzmesin ..

zeamays cım ya bu yeni sgk hakkında benim hiç bilgim biraz anlatırmısın lütfen.. bizdeki şansa bak ya.. paramızı zaten kesintili alıcaktık iyice kestiler.. bana okuyabileceğim bir linkte gönderebilirsin cnm..

büyük şansızlık canım 1 ay önce alsaymışız raporu maaşın 2/3 ünü alacakmışız. şimdi ise yarısını alıyormuşuz. Banada dün maaşlarımızı yapan arkadaş söyledi ne şansızsın diye (((

çok şey değişti 1 ekimde....
şimdilik bizi ilgilendiren maaş olayı ve birde şu var:

"Kadın sigortalılar, doğumdan sonra işten ayrılmış olmaları ve çocuğun yaşaması şartıyla en fazla 2 defa azami 4 yıllık süreyi borçlanabilecek." yani iki çocuk yaparsak 4 yıl erken emekli olabiliyormuşuz. tabi ikizlerde geçerlimi bilmiyorum sanırım 2 doğumdan bahsediyor ((

birde kız çocuklarına kötü bir haber ((
1 Ekimden sonra 18 yaşını dolduran kız çocukları anne-babalarının sağlık yardımından yararlanamayacak. Ancak, halen 18 yaşından büyük olup anne-babasının sigortalılığı nedeniyle sağlık hizmetlerinden yararlanmakta olanların, çalışma ve evlenme gibi hallerle durumları değişmezse bu hakları sürecek.

eminem söylediğin konu resmileştimi bilmiyorum canım.

kızlar birde bir değişiklikten bahsediliyordu ama akıbeti ne oldu bilmiyorum. halen 1.5 saat olan Günlük süt izni 3 saate çıkarılacaktı. bilgisi olan varmı acaba?

zeacım 3 saatten bahsedilmiyor birde sezaryan olayını yazmıyor hiç bir yer ama dediğin gibi maaş düşmüş birde 2 çocukta 4 yıl borçlanma kabul olmuş (emekli olurken erken oluncak)

hadi bakalım hayırlısı zeren
güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…