- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.281
günaydın herkese ,
kızlar gripal durumlar ne durumda benide aranıza kabul edermisiniz:bbo:hatta en önde gidenide olabilirimşaka bir ayana ama fena grip oldum daha kötü tarafı ise
bugün benim doğum günüm....:1no2
dogum günün kutlu olsun nice güzel yıllara canım
bence endişelenecek bişey yok zerencim çünkü gebelikte bu tür durumların olası olduğunu okumuş ve yaşamıştım.iyi dileklerle gidip iyi haberlerle gelirsin inşallah ..ayrıca benim çantam hazır ama sadece çantam içi hala boşşş:)) bu ay itibari ile bende hazırlıklara başlasam iyi olur malum kız bebişler sabırsız olurmuş :)[/QUOTE
ayyy içi boş:))) valla canım sonlara bırakma bence:CüvCüv:
herkese hayırlı cumalar canım arkadaşlarım.bebişler ve siz iyisiniz oh çok şükür.
zerenciğim ben günde kaç tane iç çamaşırı değiştiriyorum,sepetim hep benim çamaşırımla doluyor.akıntı bende de var.şükürler olsun ki kasıklarımda ağrı yok.benim normalde çok iltahap olurdu,heleki üşüttüğüm zaman dayanılmaz ağrırdı kasıklarım.allahtan öyle değilde normal akıntı sorunuyla karşı karşıyayım.çünkü bildiğim kadarı ile,iltahap enfeksiyonu bile erken doğumu tetikliyormuş.korkma canım gayet normal bence.
nurgün nasılsın canım?en son nezman dr gittin?pozisyonu nasıldı meleğinn=??
günaydın kızlar hayırlı cumalar a.s.
dünürüm bugün dr gitcektin nezaman gidiceksin haber verde kızım öpücük göndercekmiş öyle dedia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?