2008 Aralık Anneleri

günaydın herkese ,
kızlar gripal durumlar ne durumda benide aranıza kabul edermisiniz:bbo:hatta en önde gidenide olabilirim şaka bir ayana ama fena grip oldum daha kötü tarafı ise
bugün benim doğum günüm....:1no2

kızlar bahsettim ama yarın doktora gidecem kızımı göreceğim:CüvCüv:
dilerim doktor can sıkıcı bişey demez:Saruboceq:
ayrıca bu son dönemde 1-2 kez akıntım oldu onuda soracam kafama takıldı:uhm:
birde hafta sonu geceliklerimi alırım diyorum onlarla bebeğimin kremi şampuanı kaldı onlarıda hazır ederim artık inşaallah:Saruboceq:

bence endişelenecek bişey yok zerencim çünkü gebelikte bu tür durumların olası olduğunu okumuş ve yaşamıştım.iyi dileklerle gidip iyi haberlerle gelirsin inşallah ..ayrıca benim çantam hazır ama sadece çantam içi hala boşşş:)) bu ay itibari ile bende hazırlıklara başlasam iyi olur malum kız bebişler sabırsız olurmuş :)

herkese hayırlı cumalar canım arkadaşlarım.bebişler ve siz iyisiniz oh çok şükür.
zerenciğim ben günde kaç tane iç çamaşırı değiştiriyorum,sepetim hep benim çamaşırımla doluyor.akıntı bende de var.şükürler olsun ki kasıklarımda ağrı yok.benim normalde çok iltahap olurdu,heleki üşüttüğüm zaman dayanılmaz ağrırdı kasıklarım.allahtan öyle değilde normal akıntı sorunuyla karşı karşıyayım.çünkü bildiğim kadarı ile,iltahap enfeksiyonu bile erken doğumu tetikliyormuş.korkma canım gayet normal bence.

sağol canım ama bende ne iltihap ne akıntı olmazdı şimdi olunca soracağım bakalım neden oluyor özellikle yürüdükten sonra olmasıda ilgimi çekti dikkat ettimdekafamçokkarıştı

kızlar alışverişleri sonlara atmayın sonra daha yorucu olur hem kızlar aceleci oluyor gelmekte bizimde aslında çok kalmadı tamam 40 hafta hesaplıyoruz ama 34-36 haftada doğum yapanlar çogunlukta unutmayın:CüvCüv:

günaydın kızlar.
lilyumcum canım doğum günn kutlu olsun a.s.
yeni yaşın sana ve ailene sağlık mutluluk ,huzur getirsin inş .Şeniz
kızlar bizim burda çok yakında devlet hastanesi var bi bakalım temiz ve ilgilerse orda olur belki doğumum dedim gittik hazır gelmişken druda görelim dedik gördük sık idrara çıktığımı söyledim:sm_confused: hakkatende öyle ayağa kalkınca fos diye kaçırcam sanıyorum.:1ninca:
dr demesinmi erken doğum olabilir kontrol etcem geç masaya:a015:
dr erkekti:bbo:
ilkkez bir erkek dr gittim ve ilkkez masaya çıktım acayip tırstım .:a015:
neyseki açılma yokmuş herşey yolundaymışşa.s
normal doğumda o masada oluyomuş onuda yeni öğrendimm:bbo:

nurgün nasılsın canım?en son nezman dr gittin?pozisyonu nasıldı meleğinn=??

cnm iyiyim sen nasılsın.. en son 1 ay olmadı gitmiştim doktora.. bugün 2 de gidicem doğum ön izni raporunu yazdırmaya kasım 1 inde izne çıkıcam.. bebek en son baş aşağıydı ama doktorum son haftalara kadar sürekli değişir demişti..meleğim sağlıcakla gelir inşallah.. senin bebek oğluş nasıl görüş gününüz geldimi

günaydın kızlar hayırlı cumalar a.s.
dünürüm bugün dr gitcektin nezaman gidiceksin haber verde kızım öpücük göndercekmiş öyle dedia.s.

canım 2 de çıkıcam işten 4 te randevum var.. oğlumda kızına gönderiyo en derininden sevgi ve öpücüklerini..

lilyumcum doğum günün kutlu olsun canım Allahı nice sağlıklı hayırlı yaşları bebeğinizle beraber göstersin inşallah

ilkimcim canım iyi dileklerin için çookk teşekkürler ama sevgili lilyum un doğum günü bugün tatlım benim değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…