2008 Aralık Anneleri

emineciğim neresi hayırlıysa orası olsun diyorum.
inşallah güzel haberlerle gelirsin nurgüncüğüm.
bende şöyle sarıyere inip geleyim.ihtiyaçları sıraladım yine.bakalım çanta hazırlıklarına başlamak lazım.öpüyorum sizi kızlar

kızlar öğlen kendime şal örmek için ip aldım rengi bu

biraz farklı çıkmış ama güzel bir koyu pembe:CüvCüv:

malum ALLAH'ın izniyle bizler kış anneleri olacagız kendimizi sıcak tutmalıyız:CüvCüv:

tamam canım birde şu gecelik işini halletsem üfffff
begendiklerim çok pahalı -tatlicadiarzu-

çok sağol zeynepcim a.s.

ben kokoşumdur bu renklerde çorapta alırım:roflol: valla kızlar çoraplarıda ihmal etmeyin dogum sonrası insan çok üşüyormuş-tatlicadiarzu-

tamam zeynepcim o zaman

ben geçende en begenmediğin hamile (lohusa)geceliği sabahlığı 80-90 ytl dediler yok tuhaf gelmese modelleri ben onları sonra giymeyeceğim ondan acıyorum o paraya ama mecbur alacağım
birde ucuz dogum sonrası için gecelik alıcam onların bile en ucuzu 20-30 ytl aman valla herşey çok pahalı valla ALLAH herkeze yardım etsin:Saruboceq:

evet ya heğ öyle napcaz bilmiyom annem saten al diyoda ben kışın saten altında buz tutarım
şimdi kendime kırmızı kurdele yapıyom işyerinde dogumdayken takmak için

ayyy canım kırmızı kurdelasınıda hazırlarmış süslükaydirigubbakcemile2

ee tabi kızım normal olursa yaparmıyım bilmem ama sezeryan olursa saçlarımı fön cektircem parmaklarıma oje sürcem sacımıda kırmızı kurdele taktımmı kızımı karşılamaya hazır olurum ( rabbim inşalah o günleri gösterirde güzel güzel dogumlar yaparız hayırlısıyla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…