- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.321
yaparım kız eşimde süsü sevmez ama işte tersiz ablamın eşide eniştem süse bayılır ablam sevmez mesela
ama benimki alıştı
evlendikten sonra bir gün işten izin alıp eve gelmiştim o derece kötüyüm hastayım yani
çagırdım arkadaşımı moral olsun diye fön çektirmiştim eşim pes demişti:roflol:
harbi pes hastayken ne etceksen fönü acep[/QUOT
niye kız burnum kızarmış yüzüm şişmiş haldeyim moral oldu saçlarım güzeldir fönleyse harika olur yeni evlenmişim adam korkmasın demiştimkaydirigubbakcemile3
süpersin zeren,
ben o kadar sevmem süsü, sadece doğuma has bir hevesim var,
bide saçaklı olmayayım diye fön çektirmeyi düşünüyorum, makyaj falan yapamam ama uğraşamam o kadar sositososito[/QUO
makyaj riskli olur zaten canım ama fön çektir ojeni sür ohhhhh banyonuda güzelbir banyo şampuanıyla yap ohhhhhhhhh misler gibisositososito
hem ben kocişimi (prensimi bulana kadar)kaç çirkin kurbağa öptüm adamı kaçırayımmı:roflol::roflol:
süpersin zeren,
ben o kadar sevmem süsü, sadece doğuma has bir hevesim var,
bide saçaklı olmayayım diye fön çektirmeyi düşünüyorum, makyaj falan yapamam ama uğraşamam o kadar sositososito[/QUO
makyaj riskli olur zaten canım ama fön çektir ojeni sür ohhhhh banyonuda güzelbir banyo şampuanıyla yap ohhhhhhhhh misler gibisositososito
öyle canım,
zaten şimdiden yapıyorum hazırlığımı :)))) saçlarımı kestirdim bile (7 aya kadar kestiremedim hamilelikte saç kesilmez dediler, ama daha fazla dayanamadım ve son bir ayda istediğim modeli elde etmek için 2 kere kestirdim :))
hem ben kocişimi (prensimi bulana kadar)kaç çirkin kurbağa öptüm adamı kaçırayımmı:roflol::roflol:
kız kaç kurbaga öptün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman karıştırma orasını kız şimdi çapkınlık diz boyuydu ohhhhhh iyide yaptım sefam olsunhihoyyyt
ama kocişimi gördüm valla tık yok bende bir uslandımki sorma :asigim:
aman karıştırma orasını kız şimdi çapkınlık diz boyuydu ohhhhhh iyide yaptım sefam olsunhihoyyyt
ama kocişimi gördüm valla tık yok bende bir uslandımki sorma :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?