2008 Aralık Anneleri

zeyno bende aynen öyle yapacağım, inşallah herşey planladığım gibi giderse, hastaneye gitmeden önce kuaföre gidip fön çektireceğim :))

gecelik işine gelince ben bir tane lohusa geceliği, bir tanede altlı üstlü pijama aldım. şimdi sabahlık almam gerek. hayatımda tek parça gecelik giymemiştim komik geldi bana ama napalım mecburen giyeceğiz.

bak gördünmü zeren zeamays'da benim gibilerden cok imreniyorum böyle güzel şık bir pijama saçları fönlü hafif bir makyaj ve sacında kırmızı kurdele takan anneleri ayyyy biran önce şu ekimde gecsede dogumumuza az kalsa ilk zamanlar cok cabuk geçtide şimdi zaman durdu sanki hiç ilerlemiyo

canım arkadaşlarım süslenecegiz tabiki ben kısmet ama %90 sezaryan olacağım tabi en yakın arkadaşımda kuaför artık siz düşünün beni kaydirigubbakcemile3

zeyno sana süslü diyene bak kaydirigubbakcemile5

baksana herşey planlanmış zeren arada makyaşını ve fönünü tazeletmek için arkadaşını hastaneyede çağırır kaydirigubbakcemile3

canlarım inşallah herşey gönlünüzce olur.

yaparım tabi annem hastanede yattığı sıra çagırıp kaşımı aldırıp fön çektirmiş kişiyim ben
:roflol:

ya kızlar bugünlerde cok acıkıyorum ben kendime dur diyemiyorum sürekli bişey yeme istedğim var cokacimcoooknolcak böyle:jeyyar::jeyyar:

yaparım kız eşimde süsü sevmez ama işte tersiz ablamın eşide eniştem süse bayılır ablam sevmez mesela
ama benimki alıştı
evlendikten sonra bir gün işten izin alıp eve gelmiştim o derece kötüyüm hastayım yani
çagırdım arkadaşımı moral olsun diye fön çektirmiştim eşim pes demişti:roflol:

harbi pes hastayken ne etceksen fönü acep

süpersin zeren,

ben o kadar sevmem süsü, sadece doğuma has bir hevesim var,

bide saçaklı olmayayım diye fön çektirmeyi düşünüyorum, makyaj falan yapamam ama uğraşamam o kadar sositososito

hem ben kocişimi (prensimi bulana kadar)kaç çirkin kurbağa öptüm adamı kaçırayımmı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…