- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.341
saygı duyarım canım, herkesin kendi bileceği bişey
ben kestirdim pişman olmadım. çokda iyi hissettim kendimi :)) zaten boya moya yapamıyoruz insan değişiklik istiyor ara sıra-tatlicadiarzu- bide doğumdan sonra ne zaman kendimize vakit ayırıp gidebiliriz kuaföre Allah bilir
kıslar ben çıkıyorum,
servise binmeden önce bişeyler yiyeyim karnım acıktı yine :))))
hepinize iyi hafta sonları,
doktora gidecek arkadaşlar (bende dahil) güzel haberlerle döneriz inşallah :)))))
canım üçü de çok güzel ama morlar lila ile daha uyumlu olur gibi geliyor bana.. bir de mor mürdüm rengi hastası olarak bana sorarsan beyazı ele derim:) tabii odanın büyüklüğü de çok önemli.. koyu renkler küçük odaları daha da küçük gösteriyor.. bunu da ciddiye almak gerekir..
zerencim beyaz olanın sarı çiçekleri y odana uymaz mor çok koyu lila ideal bence:lepi: yeni yatak örtüsü almana bence hiç gerek yokbende bazen yapıyom el altında olan şeyler değerini güzelliğini kaybediyo ama inan çok güzeller:teytey: misafirlerin çok beğenecek bence aayyy birden gözümde canlandı bebişlereimiz kucaklarımızda etrafta misafirler cici yatak örtülerimiz zaman çabuk geçse Şeniz
yaa bide ben hiç bebbek mevlüdü görmedimkafamçokkarıştı nasıl oluyo ayrıntılı anlatırsanız sevinirim mesala nezaman yapılıyo biz yataktamı olucaz ne giymemiz uygun olur neler yapılır bilgi verirseniz sevinirim
hepinizi çooooooook seviyorum okuldan gelir gelmez kk yı açıyorum geçmiş bütün msj okuyorum sizin yüzünüzden kocişime yemeği bile zor yetiştiriyom:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?