2008 Aralık Anneleri

kestirdim valla canım, upuzun uzadılar sıcak havalarda mahfoldum.

saçla ne ilgisi var bebişlerimizin,

o zaman hiç temizlikte yapmayalım uzasın hepsi gitsin,
benim düşüncem bu canım, farklı düşünenlere saygı duyarım.

saygı duyarım canım, herkesin kendi bileceği bişey

ben kestirdim pişman olmadım. çokda iyi hissettim kendimi :)) zaten boya moya yapamıyoruz insan değişiklik istiyor ara sıra-tatlicadiarzu- bide doğumdan sonra ne zaman kendimize vakit ayırıp gidebiliriz kuaföre Allah bilir

kızlar bende gecelik konusuna taktım kan ilaç lekesi olur çıkmaz falan bide zaten büyük alıcaz sonra giyemeyeceğim bişeyede okadar para vermek itemiyorum bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum
eminecim bende daha o masaya hiç çıkmadım korkuyom valla ama merakta ediyorum çatım darmı bi sorun var mı diye senin enazından için rahatlamıştır ama devlet hast diyoz ama adm ilgilenmş bak nsl buldun doğum nerde yapmayı düşünüyon

haklısın canım işte eskiler bişey söylemişler ona kapılmış gidiyoruz eşimde izin vermiyo annesinden duymuş bazen diyom kestireyim diye olmaz diye bağırıyo daha birde lohusalık varmış öyle diyo

kıslar ben çıkıyorum,
servise binmeden önce bişeyler yiyeyim karnım acıktı yine :))))

hepinize iyi hafta sonları,

doktora gidecek arkadaşlar (bende dahil) güzel haberlerle döneriz inşallah :)))))

ah canım malesef yapıyorlar kanunlarımıza uyulmuyor aslında hamilelerin 7,5 saatten fazla çalışması yasak ama nerde :CüvCüv:

kızlar yorum istiyorum bende çeyizimde 2 takım var ama mevlüt için yeni alacağım yatak örtüsü sizce hangisi güzel yatak odam lila rengi ve mor möbilyalarım ise koyu renk

canım üçü de çok güzel ama morlar lila ile daha uyumlu olur gibi geliyor bana.. bir de mor mürdüm rengi hastası olarak bana sorarsan beyazı ele derim:) tabii odanın büyüklüğü de çok önemli.. koyu renkler küçük odaları daha da küçük gösteriyor.. bunu da ciddiye almak gerekir..

yorumun için teşekkür canım odam büyük

zerencim beyaz olanın sarı çiçekleri y odana uymaz mor çok koyu lila ideal bence:lepi: yeni yatak örtüsü almana bence hiç gerek yok bende bazen yapıyom el altında olan şeyler değerini güzelliğini kaybediyo ama inan çok güzeller:teytey: misafirlerin çok beğenecek bence aayyy birden gözümde canlandı bebişlereimiz kucaklarımızda etrafta misafirler cici yatak örtülerimiz zaman çabuk geçse Şeniz

yaa bide ben hiç bebbek mevlüdü görmedimkafamçokkarıştı nasıl oluyo ayrıntılı anlatırsanız sevinirim mesala nezaman yapılıyo biz yataktamı olucaz ne giymemiz uygun olur neler yapılır bilgi verirseniz sevinirim

hepinizi çooooooook seviyorum okuldan gelir gelmez kk yı açıyorum geçmiş bütün msj okuyorum sizin yüzünüzden kocişime yemeği bile zor yetiştiriyom:asigim:

canım ben de senin gibi düşünüyorum. mesajları çok büyük keyifle okuyup cevaplıyorum.. ben de çogu zaman işlerimi ihmal ediyorum..
bebek mevlutlerinin nasıl yapıldıgını ben de bilmiyorum ama bi arkadaşım gecelikle filan yatagında yattıgını söylemişti.. çok canım sıkıldı.. ay hiç sevmem ben ööle şeyleri. olmazsa ben bir radikallik yapıp güzel bi elbise giyip otururum naniknanik :dilcikar: gerçekten biri açıklasın şu mevlut olayını.. sizler nasıl yapıcaksınız..

kızlar ablamın bebek mevlüdünde yatmadı 40 gün geçiyor ne yatması isteğe bağlı ablam hoşbir takım giymişti işte bildiğiniz mevlütlerden farkı şerbeti oldu hatırladığım bebeğe bol hediye geldi vs vs ama güzel oluyor

ALLAH'ım o günleri nasip etsin hepimize dilerim:Saruboceq:

neyse ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın:CüvCüv:
yarın doktordayım kızımı göreyim hayırlısı ALLAH'tan diliyorum:Saruboceq:
herkeze iyi tatiller:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…