2008 Aralık Anneleri

ay ne güzel geceliklerini de almışsın, güle güle kullan canım, senin pek bi eksiğin kalmadı herhalde artık değil mi

Eksik olmaz mı şekercim..Daha bebeğin biberonuydu,tırnak makasıydı,zıbınıydı,bana sütyen,kilot falan..Hem aldığım geceliklerden sadece biri doğum sonrası hastanede giyebileceğim tarz.Sabahlıklı,göğüs altına kadar düğmeli.Diğer ikisi daha çok evde giymek için.Biri gündüz misafir de karşılayabileceğim alt üst takım,diğeri yine düğmeli ama kalın kumaş gecelik.Fotolarını çekip koyarım bi ara.
Sen neler aldın şimdiye kadar?

yakın olsak ne güzel olurdu gelirdin valla.. bizim adam sabah kahvaltı yapmadan gidiyor işe, ben kalkamıyorum hiç, bari bir iki poğaça yiyip öle gitsin dedim, aslında poğaçaları onun için yaptım ama herhalde ben ondan çok yerim kaydirigubbakcemile3

bi kaç gündür evdeydim, dışarı da çıkmadım hiç, bi bunalmışım ki... bi de ben termedeyim, bura küçük bir ilçe.. ama neyse arkadaşa söledim, dün gezdik dolaştık çok iyi geldi..

ben 19 kilo aldım kız kaydirigubbakcemile3 sölemesi ayıptır popoma kadar çatladım... 72 kilo olmuşum. ama karnım çok küçük görünüyor, bakalım pazartesi bizim oğlanın kilosunu öğrenicem.

gece konuşmalarınızı okudum canım, muhabbetiniz çok güzeldi, artık gececilerde çoğalmaya başlamış, bir iki haftaya kadar hepimiz gece nette oluruz bu gidişle.. kimse doğru düzgün uyuyamaz herhalde bundan sonra...

sevgili aralık annişleri nasılsınız iyimisiniz.a.s. bebişleriniz nasıllar.:ecrin_bebek:
ben ve bebeğim çok iyiyiz ara ara geceleri uyku içinde bacak kasılmalarımdan başak
şikayetim yok allah şükürler olsun.
cumartesi günü kontrolümüz var bakalım ne yapıyor bizim sıpakaydirigubbakcemile3

oooo kaçaklardan biri daha gelmiş a.s.

iyi olmana sevindim canım, senin kontrole daha az kalmış, ne güzel.

sağol canıma.s. evet az kaldı kontrolüme bundan sonra artık 15 günde görüşecekmişiz doktorumuzla.:ecrin_bebek:
senin daha varmı kontrolüne.

ben de pazartesi gidicem, bizim doktora kalsa haftada bir çağırcak beni, ben hiç ayda bi gitmedim, hep 3 haftada bi gittim, son bir buçuk aydır da iki haftada bi gidiyorum. her şeyin normal olduğunu söyleyip, fazla kilolarımdan dolayı azarlayıp gönderiyo beni. iki haftada bir düzenli olarak doktor fırçası yiyorum.. herhalde fırça da kilo yapıyo bana kaydirigubbakcemile3

elifciğim kız benim annemler ordulu.samsuna kadar dayanıyor hatta.çok uzak canım be,ah ah!
bizim gece kuşlarımız yoklar sanırım

allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu doğrusu. aynı şey banada oldu en son gittiğimde
8 kilo aldım diye çok fazla dedi. bakalım bu hafta kaç kilo aldım merak ediyorum

Ben de kocama bahanesiyle çok kurabiye kek yapıyorum ama dediğin gibi daha çok kendim yiyorumcokacimcoook
İyi olmuş dışarı çıkman.Ben de hep evdeyim.Bazen başıma ağrı giriyor evde oturmaktan.insanın otur otur hiçbir şey yapası da gelmiyor.Eşim çok yorgun olmazsa gece yürüyüşü yapıyoruz.O bile canlandırıyor beni.Zorla da olsa çıkmak lazım.

Demek pazartesi göreceksin Ogeday'ı.Canım ya nası da tombik olmuştur şimdi.Annesi güzel besliyo oğluşunu:CüvCüv:iyi haberlerle gelirsin inşallah.

Geceler için doğru söylüyorsun.Bana da günler geçtikçe çoğalacakmışız gibi geliyor.

Eşim dün kızımızı görmüş rüyasında.Daha doğrusu görmek değil,hissetmiş.Kızımız babasının boynuna sarmış kollarını,yatakta kafa kafaya uyuyorlarmışsenağlamaÇok duygulandım ben ya.Eşim de öyle.

perihan nasılsın canım.tosunun nasıl,özletiyosun kendini.umarım iyisindir canım
bizim koca göbüşlülerde burda yine,bende ablama bakıyorum kızlar.bugün amniyosentez yapıldı.yatması gerekiyor.allaha şükür şimdilik iyi.

kızlar benim kız bu ara sivri sivri çıkıyor,komik hareketler yapıyor.gören diyo senin erkek bebeğin.ay içime kurt düştü yaaa.yarın dr.gidecektim fakat dr.teyzemize temiz görünmemiz lazım,vaktim olmadı.ancak pztsi.gidebilirimm.çok merak ediyorum kilosunu,doğum bilgisi felan vs.vs

kaydirigubbakcemile3Patlattın yine hemncecik espriyi:roflol:allah iyiliğini versin e mi?kaydirigubbakcemile3

İlkim'cim hoşgeldin.Biz de seni bekliyorduk.

Fas nerde şimdi?Fas'cım yay burcu olduğunu öğrendim,artık kendimi sana daha yakın hissediyorumkaydirigubbakcemile5Senin de kontrolün yakın.Sen de iyi haberlerle gel.

Perihan senin de iyi haberlerini bekliyoruz.9 kilo çok iyi bence.Benim gibi abartmıyosun yemeyi demek ki.

sağol canım iyiyim şükür tosunumda iyi maşallah cumartesi göreceğim.:ecrin_bebek:
sen nasılsın çok geçmiş olsun ablana çok üzüldüm tatlım.
a.s.

amanın ne güzel rüya görmüş o öyle.. ben de duygulandım... hele bi doğsun sizin yaramaz, rüyada yaşadıklarının aynını yaşayacak hayırlısıyla kocacın.

iyi besleyebiliyomuyum bilmiyorum edocum, karnım hiç büyümemiş gibi, dışarda görenler de öyle söylüyor, ben de mezurayla ölçtüm 107 cm. çıktı, normal midir bilmiyom, pazartesi dananın kuyruğu kopar, renkli ultrasona giricem.

ayy kızlar ben her şeye ağlıyorum, forumda doğum hikayelerini okuyorum ağlıyorum, haberleri izliyorum ağlıyorum.. geçenlerde eşim eve gecikti, niye geç kaldın diye de ağlanırmı yahu kaydirigubbakcemile3

kız ne dokuzu 8 kilo 1 kiloda senmi kattın-tatlicadiarzu-
kız töbe de valla bu sefer kesin kızar ciddi ciddi.laelaelaelaelae

elifciğim kız benim annemler ordulu.samsuna kadar dayanıyor hatta.çok uzak canım be,ah ah!
bizim gece kuşlarımız yoklar sanırım

bacım senin anneciğin orduda değil mi şimdi..
bu arada ablana da çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah sonuçları temiz çıkar.

Ablanın iyi olmasına çok sevindim canım.Boşuna dua etmedik di mi amayerimseniben

Sen boşver etraftakilerin dediğini.Benim kızım da kafa,bacak neresi olursa dışarı iktiriyor.Bizimkiler şimdiden sıkı idman yapıyorlar.Güç gerekecek onlara çıktıklarında.Beş erkeğe bedel bizim kızlarımızEzip geçecekler önlerine geleni.Abarttım tabiiBaksın bakalım doktor teyzesi.Maşallah'ı var dicek sana bak,benden söylemesişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…