- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.761
ay ne güzel geceliklerini de almışsın, güle güle kullan canım, senin pek bi eksiğin kalmadı herhalde artık değil mi
kaydirigubbakcemile3Ay kokusu burnuma geldi poğaçanın.Gelirim vallahi.Benim avantajım çok meyve yemek sanırım.Gerçi ben de senin kadar almış olabilirim.En son bayram öncesi gitmiştim doktora.Evde tartı yok,doktorda tartılıyorum.Haftaya gidicem ben de.Kilomu öğrenince yazarım:)Ay cidden geldi kokusu ya.Biri bişeyler pişiriyo apartmanda galiba...
İyi olmuş canım izin alman.Dinlenme zamanımız geldi artık.
Bak yeni gece kuşu katıldı aramıza:Fas
Tabii bizi özenip katılan başka arkadaşlar da varsengözlerimebaksanab
sevgili aralık annişleri nasılsınız iyimisiniz.a.s. bebişleriniz nasıllar.:ecrin_bebek:
ben ve bebeğim çok iyiyiz ara ara geceleri uyku içinde bacak kasılmalarımdan başak
şikayetim yok allah şükürler olsun.
cumartesi günü kontrolümüz var bakalım ne yapıyor bizim sıpakaydirigubbakcemile3
oooo kaçaklardan biri daha gelmiş a.s.
iyi olmana sevindim canım, senin kontrole daha az kalmış, ne güzel.
sağol canıma.s. evet az kaldı kontrolüme bundan sonra artık 15 günde görüşecekmişiz doktorumuzla.:ecrin_bebek:
senin daha varmı kontrolüne.
Hoşgedin Perihan.Nerelerdeydin?
ben de pazartesi gidicem, bizim doktora kalsa haftada bir çağırcak beni, ben hiç ayda bi gitmedim, hep 3 haftada bi gittim, son bir buçuk aydır da iki haftada bi gidiyorum. her şeyin normal olduğunu söyleyip, fazla kilolarımdan dolayı azarlayıp gönderiyo beni. iki haftada bir düzenli olarak doktor fırçası yiyorum.. herhalde fırça da kilo yapıyo bana kaydirigubbakcemile3
yakın olsak ne güzel olurdu gelirdin valla.. bizim adam sabah kahvaltı yapmadan gidiyor işe, ben kalkamıyorum hiç, bari bir iki poğaça yiyip öle gitsin dedim, aslında poğaçaları onun için yaptım ama herhalde ben ondan çok yerim kaydirigubbakcemile3
bi kaç gündür evdeydim, dışarı da çıkmadım hiç, bi bunalmışım ki... bi de ben termedeyim, bura küçük bir ilçe.. ama neyse arkadaşa söledim, dün gezdik dolaştık çok iyi geldi..
ben 19 kilo aldım kız kaydirigubbakcemile3 sölemesi ayıptır popoma kadar çatladım... 72 kilo olmuşum. ama karnım çok küçük görünüyor, bakalım pazartesi bizim oğlanın kilosunu öğrenicem.
gece konuşmalarınızı okudum canım, muhabbetiniz çok güzeldi, artık gececilerde çoğalmaya başlamış, bir iki haftaya kadar hepimiz gece nette oluruz bu gidişle.. kimse doğru düzgün uyuyamaz herhalde bundan sonra...
ben de pazartesi gidicem, bizim doktora kalsa haftada bir çağırcak beni, ben hiç ayda bi gitmedim, hep 3 haftada bi gittim, son bir buçuk aydır da iki haftada bi gidiyorum. her şeyin normal olduğunu söyleyip, fazla kilolarımdan dolayı azarlayıp gönderiyo beni. iki haftada bir düzenli olarak doktor fırçası yiyorum.. herhalde fırça da kilo yapıyo bana kaydirigubbakcemile3
perihan nasılsın canım.tosunun nasıl,özletiyosun kendini.umarım iyisindir canım
bizim koca göbüşlülerde burda yine,bende ablama bakıyorum kızlar.bugün amniyosentez yapıldı.yatması gerekiyor.allaha şükür şimdilik iyi.
kızlar benim kız bu ara sivri sivri çıkıyor,komik hareketler yapıyor.gören diyo senin erkek bebeğin.ay içime kurt düştü yaaa.yarın dr.gidecektim fakat dr.teyzemize temiz görünmemiz lazım,vaktim olmadı.ancak pztsi.gidebilirimm.çok merak ediyorum kilosunu,doğum bilgisi felan vs.vs
kaydirigubbakcemile3Patlattın yine hemncecik espriyi:roflol:allah iyiliğini versin e mi?kaydirigubbakcemile3
İlkim'cim hoşgeldin.Biz de seni bekliyorduk.
Fas nerde şimdi?Fas'cım yay burcu olduğunu öğrendim,artık kendimi sana daha yakın hissediyorumkaydirigubbakcemile5Senin de kontrolün yakın.Sen de iyi haberlerle gel.
Perihan senin de iyi haberlerini bekliyoruz.9 kilo çok iyi bence.Benim gibi abartmıyosun yemeyi demek ki.
elifciğim kız benim annemler ordulu.samsuna kadar dayanıyor hatta.çok uzak canım be,ah ah!
bizim gece kuşlarımız yoklar sanırım
perihan nasılsın canım.tosunun nasıl,özletiyosun kendini.umarım iyisindir canım
bizim koca göbüşlülerde burda yine,bende ablama bakıyorum kızlar.bugün amniyosentez yapıldı.yatması gerekiyor.allaha şükür şimdilik iyi.
kızlar benim kız bu ara sivri sivri çıkıyor,komik hareketler yapıyor.gören diyo senin erkek bebeğin.ay içime kurt düştü yaaa.yarın dr.gidecektim fakat dr.teyzemize temiz görünmemiz lazım,vaktim olmadı.ancak pztsi.gidebilirimm.çok merak ediyorum kilosunu,doğum bilgisi felan vs.vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?