- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.741
Canımcım peki yeni yazılanı görmek için bekliyormusunuz yoksa herhangi bişey yapıyomusnuz.Yani yenile vs.gibi.:ecrin_bebek:
dun olmuş acılma canım...sen nasılsın? ozledim valla kişlar nasıl?
bir de mesela bende gittim cumartesi doktora ama bir aksilik gozukmuyor diye alttan muayyne etmedi herzaman doktor anlayamayabiliyor benim bir arkadasım doktordan geldi, 1-2 saat sonra erken doguma gitti...doktor hiç bişi dememişti...
tunaydin edo,
uzulme valla kalplerimiz bir mesafelerin ne onemi var...
bir soruda benden sevgili aralık anneleri
bebişinizin sayet secme hakkınız varsa yay burcu mu olmasını oglak burcu mu olmasını isterdiniz?
bende cumartesi gitmiştim doktora rahim ağzında incelme başlamış dedi ve sürekli yatacaksın dedi. doğum iznimi yazdı o günden beri kalkmadan yatıyorum canım.
o yüzden sordum bende açılma birden biremi oluyor hani öncesinde incelme tespit edilmiyormu benim doktor her kontrolde ultrasonda önce rahim ağzına bakıyor.
benim durum böyle canım. çok şükür kızlar iyiler, sende iyisindir inşallah, küçük paşa nasıl? hareketlimi?
selam kızlar, zeynebe ben de çok üzüldüm, görüşenler geçmiş olsun dileklerimi iletebilirlerse sevinirim.
bu hafta rapor aldım, pazartesi günü de doğum iznine ayrılıcam inşallah. benim de karnım çok düştü gibi, çok aşağıda.. erken doğumdan ben de korkuyorum, inşallah problem olmaz. bebeğin hiç bir şeyini almadık daha. pazartesi doktor kontrolüne gittiğimizde biraz alıcaz. sonra memlekete gidicem, bebein beşiğini ve bilimum eşyalarını annem alacakmış, yatak yorgan battaniye vs. de kayınvalidem almış. biz de ıvır zıvır bakıcaz biraz.. pompayı bi arkadaşım ben de var almana gerek yok çok güzel süt çıkarıyor dedi, o nedenle pompa almama gerek kalmadı. bebek telsizini almıştık. pazartesi ateş ölçer, biberonu tırnak makası vsi alcam. önümüzdeki hafta her şeyi tamam olur herhalde.
daha hala doğum ücretini konuşmadık, konuşmayı denemiştim bi kere ama doktor "ben sana çok güzel ağrısız normal doğum yaptırıcam" deyince lafı ağzıma tıkamış oldu. bu gidişimde kesinlikle konuşucam. geçen sene 1500 ytl olduğunu duydum, bu sene ne kadar bilemiyorum... ama çok pahalı gelirse memlekete gidip orda doğum yapmayı bile düşünmeye başladım.
bu arada 19 kilo almışım.. nası becerebildim bilmiyorum ama daha da almaya devam edeceğim gün gibi ortada. doğum sonrası kallavi bi depresyon beni bekliyo olacak herhalde.
canım benim,bende aslında memleketimde düşündüm doğumuda gitmeye korkuyorum.hem olmaz benim için çok ters gelecek.doktoruma bende sorayımda eğer fiyatlı gelirse devlete gitcem.
zeynep nasıl ki kızlar haber alan var mı
sağol canım benim, bi kaç gündür bi sersemdim, içimden bi şey yapmak gelmedi, o yüzden foruma da yazmadım zaten... ama yazdıklarınızı okudum..
park yatağın ve bebişine aldığın cicilerini iyi günlerde kullan hayatım. her şey yolunda mı
Pardon geç olacak cevabım.Annemler bizde yemekteydi onları uğurlayıp çamaşır attım makinaya.Koptum dolayısıyla:)
Benim de içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Kolumu kaldırsam indirdikten sonra bir süre derin nefesler alıp dinlenmem gerekiyor-tatlicadiarzu-Abartı gibi görünse de bazen gerçekten öyle.Bugün annemi de alışverişe götürelim bahanesiyle evden çıktım.Çok yoruldum ama.Birkaç gecelik aldı annem bana.Üstüme geçirip deneyeyim dedim.kanter içinde kaldım.Üstüne alışveriş magazasında dolaşınca...Aç ve yorgunluktan bitmiş halde eve döndüm.Neyse ki annem geldi,balık pişirdi.Ben sadece salata yapıp sofrayı hazırladım.Yoksa yemek falan yapacak halim yoktu.
Sen bir de çalışıyorsun.Sen nasıl hissediyorsun kendini?
artık çalışmıyorum canım, bu hafta rapor aldım, pazartesi günkü kontrolümde de doğum iznine ayrılıcam. artık çalışmak zor geliyor, ben de çok çabuk yoruluyorum. bi de gececiyim, 3 ten önce yatamıyorum zaten, sabah kalkıp okula gitmek çok zor gelmeye başlamıştı. kasık ağrıları bende de çok var, dönemiyorum, kalkamıyorum falan.
neyse artık hep evde olucam :sm_cool: poğaça yaptım gel yiyek, doktor yasakladıkca daha çok yiyorum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?