2008 Aralık Anneleri

edolina bacım, ben de yay burcuyum hatta kocacım da yay burcu, bizim oğlan vaktinde doğarsa babasıyla doğum günleri aynı olacak.

İnşallah çok yakında yaşayacağız.o yüzden nasıl heyecan sardı bizi anlatamam.
Oğluşun sağlıklı olsun da canım,Kiloları verirsin elbet.Ona kötü etrkisi olmasın yeter.Yani bu benim düşüncem.Doktorun ya da başkasının bana 'yeme' demesi pek etkili olmuyor.Gördüğüm kadarıyla sende de pek etkisi yok.N'apalım..Biz tutamıyoruz kendimizi.
Bu arada cidden biri bişeyler pişiriyo ya..Neye benzediğini söylemiyim sizin de canınız çeker.

Ben de ağlıyorum canım.Doğum hikayelerine hepimiz ağlıyoruz ayrıca.kocanın geç gelmesi de ağlamak için mantıklı bir sebep bence.Yani şu anki durumumuzu düşünürsek:CüvCüv:

İlkim'cim iyi geceler,tatlı rüyalar canım ama neyi dalından kopardın da yedin ben anlayamadım.

edolina bacım, ben de yay burcuyum hatta kocacım da yay burcu, bizim oğlan vaktinde doğarsa babasıyla doğum günleri aynı olacak.

hihoyyytAAaa ne güzeelhihoyyytbenim eşim gün farkıyla akrep.Kasım doğumlu.Kasım ve Aralık aylarında hediye almaktan ailecek batıcazkaydirigubbakcemile3

Elif'cim sen ne zamandır yoktun.Anca okuyorsundur herhalde kaçırdıklarını.Ben güçten düştüm.Kızımda tepikliyo hadi yat da bana kan gelsin,enerjimi alayım diye.
Öptük sizi.İyi geceler,tatlı rüyalar.

canım benim, ben yazılanların hepsini günlük takip ediyordum zaten :)) sadece sohete katılmamıştım.

sen de yoruldun bütün gün, cimcimeyle sana iyi geceler canımcım, öptük sizi.

günaydın kızlar... kalkın bakalım, bugün hava güzel, güneş de göz kırptı hee..
hepinize hayırlı cumalar

günaydın kızlar :CüvCüv:
herkeze hayırlı cumalara.s.
kızlar bugün babamın senesi babamı kaybedeli 9 yıl oldu onu çok özledim o yüzden bugün çok durgunum:Saruboceq:

birzdan zeynebi arayacagım uyur diye daha aramadım:CüvCüv:

kızlar zeyneple konuştum eve çıkmış iyiymiş ayrıntıları kendide yazar sanırım:CüvCüv:

canım benim perihancım bende seni merak ediyordum... perihan gelse de ortaya bir iki laf atip şenlendirse diye... iyi olmana sevindim.. bebikte iyidir inşallah cumartesi bizi habersiz bırakma e mi Şeniz Şeniz

gunaydin zerencim basin sagolsun Allah diğer sevdiklerini basindan eksik etmesin...

günaydın kızlar..

nasılsınız?

zeynep arkadaşıma geçmiş olsun..şükür iyimiş hastaneden çıkmış.

elifcino kız geç yatmışsın erken kalkmışsın..maşallah valla

zerencim senin için zor birgün tabi..allah sabırlar versin başınız saolsun.

hepinize hayırlı cumalar diliyorum

merhaba hayırlı cumalar günaydın arkadaşlar
zeynep e ne oldu ben kaçırmışım galiba merak ettim bilen varmı geçmişi dolaştım bulamadım

günaydın canım, bugün erken kalkmazdım ya kociş uyandırdı, kapının önüne çıkmış sesleniyo, "aşkıııım kepimi unutmuşum" klava: kalktım kepini götürdüm, uyku kaçtı.. sabaha karşı anca uykuya dalmıştım o da hiç oldu böylece

günaydın kızlar... kalkın bakalım, bugün hava güzel, güneş de göz kırptı hee..
hepinize hayırlı cumalar

gunaydin elifcino,
kaçta yattın kaçta kalktın bakalım...
valla kızlar benim bugun kasıklarımda, iki yanimda sanki iğne batıyormuş gibi, çok yogun olmasa da bir agrı var.. O yuzden uyuyamadım tikildim erkenden ayağa
Sizce onemli bişey midir? yoksa rahmim mi buyuyordur? dun sabahta bu ağrıyla uyanmıştım sonra gün içersinde geçmişti...
hehe ruyamda kayınvalidem de benimle beraber dogurmus iki tane sari sari kız ne alaka degil mi? babam da yesim salkimla evlenmeye kalkiyordu çok sinirleniyordum..hayırdir insallaj

günaydın canım, gece belki yatış pozisyonundan kaynaklanmıştır ağrıların. arada bir bana da oluyor. özellikle sabahları kalkmak çok zor oluyor. iki saatte anca kalkıyor insan. bundan sonra hep böyle olacak herhalde.

ayy rüyaya bak yaa :roflol: yaşim salkım hep paparazzi haberlerinde "ben evlenilecek kadınım" diyordu, belki seni de etkilemiştir :roflol: ben rüyalarımda hep bi şeyler yiyor oluyorum, dünkü rüyamda habire çikolata yiyordum, sayıklayarak uyandıydım valla.

canımcım gece 3,5 gibi yattım, sabah 8,5 a geliyordu kalktım.

canım benim perihancım bende seni merak ediyordum... perihan gelse de ortaya bir iki laf atip şenlendirse diye... iyi olmana sevindim.. bebikte iyidir inşallah cumartesi bizi habersiz bırakma e mi Şeniz Şeniz

sağol canım benim bebikte iyi bende iyiyim şükürler olsun.
sen nasılsın bebişin nasıl kendine dikkatet.a.s.

ayyy sabah sabah çenem düştü kusura bakmayın..

bugün hava güzel burda, ben çıkıyorum azıcık alış veriş yapayım, pazara falan uğrim.. hıııım bugünü balık günü ilan ediyorum :lepi: bakalım ne sazanlar gelmiş -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar.. zeyneple konuştum gayet iyi çok şükür.. evinde şu anda..Herkese selamı var ve teşekkür ediyor..Allah kimseye zeynebede bizlerede böyle şeyler yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…