- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.781
amanın ne güzel rüya görmüş o öyle.. ben de duygulandım... hele bi doğsun sizin yaramaz, rüyada yaşadıklarının aynını yaşayacak hayırlısıyla kocacın.
iyi besleyebiliyomuyum bilmiyorum edocum, karnım hiç büyümemiş gibi, dışarda görenler de öyle söylüyor, ben de mezurayla ölçtüm 107 cm. çıktı, normal midir bilmiyom, pazartesi dananın kuyruğu kopar, renkli ultrasona giricem.
ayy kızlar ben her şeye ağlıyorum, forumda doğum hikayelerini okuyorum ağlıyorum, haberleri izliyorum ağlıyorum.. geçenlerde eşim eve gecikti, niye geç kaldın diye de ağlanırmı yahu kaydirigubbakcemile3
edolina bacım, ben de yay burcuyum hatta kocacım da yay burcu, bizim oğlan vaktinde doğarsa babasıyla doğum günleri aynı olacak.
kız ne dokuzu 8 kilo 1 kiloda senmi kattın-tatlicadiarzu-
kız töbe de valla bu sefer kesin kızar ciddi ciddi.laelaelaelaelae
sevgili aralık annişleri nasılsınız iyimisiniz.a.s. bebişleriniz nasıllar.:ecrin_bebek:
ben ve bebeğim çok iyiyiz ara ara geceleri uyku içinde bacak kasılmalarımdan başak
şikayetim yok allah şükürler olsun.
cumartesi günü kontrolümüz var bakalım ne yapıyor bizim sıpakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar :CüvCüv:
herkeze hayırlı cumalara.s.
kızlar bugün babamın senesi babamı kaybedeli 9 yıl oldu onu çok özledim o yüzden bugün çok durgunum:Saruboceq:
birzdan zeynebi arayacagım uyur diye daha aramadım:CüvCüv:
kızlar zeyneple konuştum eve çıkmış iyiymiş ayrıntıları kendide yazar sanırım:CüvCüv:
günaydın kızlar..
nasılsınız?
zeynep arkadaşıma geçmiş olsun..şükür iyimiş hastaneden çıkmış.
elifcino kız geç yatmışsın erken kalkmışsın..maşallah valla
zerencim senin için zor birgün tabi..allah sabırlar versin başınız saolsun.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum
günaydın kızlar... kalkın bakalım, bugün hava güzel, güneş de göz kırptı hee..
hepinize hayırlı cumalar
gunaydin elifcino,
kaçta yattın kaçta kalktın bakalım...
valla kızlar benim bugun kasıklarımda, iki yanimda sanki iğne batıyormuş gibi, çok yogun olmasa da bir agrı var.. O yuzden uyuyamadım tikildim erkenden ayağa
Sizce onemli bişey midir? yoksa rahmim mi buyuyordur? dun sabahta bu ağrıyla uyanmıştım sonra gün içersinde geçmişti...
hehe ruyamda kayınvalidem de benimle beraber dogurmus iki tane sari sari kız ne alaka degil mi? babam da yesim salkimla evlenmeye kalkiyordu çok sinirleniyordum..hayırdir insallaj
canım benim perihancım bende seni merak ediyordum... perihan gelse de ortaya bir iki laf atip şenlendirse diye... iyi olmana sevindim.. bebikte iyidir inşallah cumartesi bizi habersiz bırakma e mi Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?