2008 Aralık Anneleri

kızlar çok canım sıkıldı doğuma bu kadar az kalmışken sanırım doktor değiştiricemsenağlama

kızlar site cok yavas gecmişi okuyamadım bilginiz oldu mu bilmiyorum
zeyneple konuştuım dun dogum sancıları baslamış apar topar hastaneye gitmiş 1 cm de acılma varmış... serum vermişler doktorlar erteletmeye calişiyormus 3-4 hafta... yarın kati sonuç belli olacakmış.. Simdi morali iyiymiş dun bayagı canı sıkılmış bilginiz olsun... ilk bebişimiz nerdeyse geliyordu

KIZLAR şimdi zeyneple konuştum hastanede iğneyle doğum geciktirilmeye çalışıyorlarmış
ayyy morali iyi ama sesinde biraz panik var tabi
kızlar dua edelim arkadaşımıza
daha çok erken ama hayırlısı ALLAH'tan
aralık derken zeynebin kız erkenci olacak galiba ay içim bir tuhaf oldusenağlama

zeren aynı anda yazmisiz canım benim valla cok heyecanlandim bende...
Hayrola senin neyin var neden doktora kızdın...
valla bebeğin aralık ayında dogması zor tabii hele benim ogluşum gibi aralığın son haftasında dogacaksa ama n'apalım bende edolina ile ayni sebeplerden oglak istiyorum yayların çok guzel bir onsezisi oluyor,en çok yay burcunun hislerine guvenirim ama bir o kadar da duygusal oluyorlar ve bazen hayatın gel gitleriyle yuzlesmek yerine kaçmayı tercih ediyorlar bu yuzden bebişim de erkek olduğu için biraz daha dayanıklı ve hırslı olsun diye dusunuyorum tabii bir de oglak erkegi ve basak kadını çok iyi anlasır anasına duskun olsun oglum...Bazen çok korkuyorum kızlar ya beni sevmezse, ya anlasamazsak diye sanki kız olsa işim daha kolay olurdu gibi geliyor...

inanın gözyaşlarımı tutamadım şuan,canım ya nekadarda panik yapmışdır zeynep şimdi.inşallah geciktiriler zamanında ve vaktinde gelir yavrumuz.ay halen ağlıyorum çok kötü oldum.çok dikkat edelim kızlar dua edelim bol bol

canım doktorum canımı sıktı doğum ücreti hakkında tüccar gibi davrandı ayyy zoruma gitti
ben her dedine evet deyince bu zamana kadar her şeyi en pahalı yerde yaptırdı yaptımya doğumuda normal fiyatından 2 katı söyledi ayyy nasıl sıkıldım sormayın

zerenciğim bende yarın gidemezsem pztsi.gitcem dr.ve bende görüşcem doğum ücretini.bakalım altttan bakcak mı,umarım sezaryan olmaz.eğer fiyat çok yüksek gelirse ben devlette doğurcam kızlar.bebeğimin sağlığı herşeyden önemli tabiki,ama devlette doğuran arkadaşlarım da memnun ikilemde kaldım.eşimle bu ara evdeki dialogumuz doğumu nerde yapcam,ne olcak,ne bitcek.aldı telaş gidiyo hepimizi.rabbim hayırlıs neresi ise orası olsun.sende araştır canım,okadarda değil ya ne bu.insanı salak yerine koymasınlar.sıkma canını canım.

goldgelbciğim canım sende dikkat et aynı haftalara girdik.bi şikayetin yok dimi,arada tansiyonum düşüyo sanki benim.zeynebede şaşırdım kaldım bianda.canım ya rabbim yanında olsun

tabiki en başta bebeğimin sağlığı ve benimki
ama zoruma giden ticaret yapar gibi görülmesi sonuçta bir can daha doğrusu bir yuva söz konusu bebeğimi beni eşimi hepimizin hayatını etkileyen bir durum ne bileyim sıkıldım
kaç aydır neler paylaştın bir insan doktorun bu ne bileyim yazık para önemli tabi hayatta ama bu kadarınada pes diyorum:mymeka:

ya kızlar tatlı kuşum dünürüm hastanede az önce konuştum.. benim gelin erken gelmek istedi..senağlama.. çok üzgünüm inşallah bir an önce toparlanır ve çıkar.. sesi iyi geliyordu ama doğum bu nede olsa ne kadar iyi olabilirki..onun için dua edelim kızlar.. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin dünürümede bizlerede..:Saruboceq:

gercekten oyle bu donemde kadın dogumcu olmak varmış neyse ki benim eşimin bankacı olmasından dolayı ozel saglık sigortam var ama olmasaydı da yaptırırdım siz hiç dusunmediniz mi? yani zerencim şu an dusundugun paranın yarısından azına herseyi bedavaya getirirdin...
Zeynebin sesi tel.de iyi geliyordu biraz saskındı sadece hiç hazırlığım yoktu dedi... Deli kız... valla onun için ve hepimiz için her gece dua ediyorum...
ilkimcim biz iyiyiz çok sukur valla nedense içime sanki içinizde en geç ben doguracagım gibi doguyor...valla dogurduktan sonra bizi unutmayı sakın... Dun gece bende aynen senin gibi sancılandım ama tahminimce popomun ustunde oturmamamdan oldu biraz yoruldum herhalde ama hareket normal dogum için iyiymiş...

anadolu hayat sigortam var ama emeklilik üzerine sağlık sigortası yaptıramadım benim böbrek problemim vardı o sıra sonra annem hastalandı sonra evlilik sonra hamilelik yani anlıyacağın hepsi 3 yıla dağıldı 2006dan beri acayip hızlı bir hayat oldu bana bazen yetişemiyorumkafamçokkarıştı

Merhaba kızlar bende aralık annesiyim kısmetse.Doğumumu inş.Erdem Hastanesinde yapıcam.Şuanda normal diyor doktorum.Normal doğum herşey dahil 450ytl.Bu arada siz konuşmaları burdanmı yapıyosunuz sohbet odasından mı.Ben bayağı acemiyim burda ya.

merhaba canım genelde sohbetlerimizi buradan yapıyoruz
ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağsalim :Saruboceq:

Canımcım peki yeni yazılanı görmek için bekliyormusunuz yoksa herhangi bişey yapıyomusnuz.Yani yenile vs.gibi.:ecrin_bebek:

ya kızlar Zeynep' ne oldu? o cumartesi doktora gitmemişmiydi açılma olduğunu görmemiş mi doktor?

telefonla görüşen arkadaşlar bendende selam söyleyin olurmu geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen. İnşallah herşey yolunda gider, iyi olur.

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

dun olmuş acılma canım...sen nasılsın? ozledim valla kişlar nasıl?
bir de mesela bende gittim cumartesi doktora ama bir aksilik gozukmuyor diye alttan muayyne etmedi herzaman doktor anlayamayabiliyor benim bir arkadasım doktordan geldi, 1-2 saat sonra erken doguma gitti...doktor hiç bişi dememişti...

Dogru sende haklısın bazen insan herseyi programlayamıyor...
yalnız hala iştesin di mi? Bacım sen boşuna hastane arama bence dogumu orda yapacaksın bu gidişle...

iyi akşamlar arkadaşlar,
zeynepcim en kısa zamanda sağlıkla aramıza güzel haberlerinle gel lütfen ...ama kızcağız sürekli işyerinde ağır işler yaptığını söylüyodu zaten ..canım dualarız seninle Allah yardımcın olsun..

kızlar yaaa bizim elifnaz cinsiyetini göstermekte acele etmedi ama doğmak için acele ediyo heralde (
aman zamanını beklesin enazından 37haftadan sonra gelsin.
benimde geçmiş olsun dileklerimi iletirsinz kızlar .
çoküzüldüm yaaa inş bekler elifnazımıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…