2008 Aralık Anneleri

hayırlı cumalar herkese, zerencim başın sağolsun.
perihancım sen nerelerdesin niye uğramıyosun eskisi gibi

Zeynepcimm çok geçmiş olsun ,2 gündür benimde üzerimde bi kırgınlık var senden güzel haberler alırım ümidi ile açtım pc yi...çok şükür iyi haberlerini okudum çok sevindim..
canım yat dinlen boşver dünya işi için sıkma o tatlı canını ...kızımıza iyi bak doktorunda söylemiştir ama ayaklarını yatarken biraz yükseğe doğru uzatman senin içinde bebiş içinde daha faydalı olacaktır..
Allah sana ve hepimize vakitli sıhhattli ve hayırlı doğum ve bebişler nasip etsin inşallah....
Bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum...

Zeynep'cim iyi olmana çok sevindim.Okurken kendim yaşıyormuşum gibi geldi.Hala gözyaşlarımı tutamıyorum.Aman güzelce dinlen canım sakın bir iş yapayım deme.Anneciğin de yanındaymış bak ne güzel.Elifnaz'ımıza da söyle sabretsin yaramaz.Annesini üzmeden vaktinde,sağlıklı gelsin.
Senin işyerindeki hallerini hepimiz biliyoruz.Çok yüklendiler sana ve sonunda seni bu derece üzdüler.Allah herkese layığını verir.Sen artık onları unutup yüzünü güldürecek şeyler düşün.Kötü şeyler getirme sakın aklına.
Öpüyoruz kızımla sizia.s.

zerencim Allah rahmet eylesin babacığına...annemi kaybedeli 3 yıl oldu anne baba acısı kolay unutulmuyor ama takdiri ilahi demek durumundayız ...çünkü bu bir gerçek daha gerçek olan bişey ise bizlerinde birgün fani olacağımızı düşünüp kendimize ve çevremize ona göre davranmamız değil mi?
ben annemi kaybettikten sonra ölümün ne kadar yakın olduğunu bu dünyada bir misafir olduğumuzu çok daha iyi anladım ki buda benim maneviyatımı bir hayli zenginleştirdi...
bana göre artık sağlık ve huzurlu yaşıyorsan bu dünyanın en zengini sensin gerisi kocaman detay.......
tekrar başın sağ olsun canım Allah vakitsiz acı göstermesin..

Tüm Aralık annelerine hayırlı Cuma'lar dilerim.

Zeren'cim başın sağolsun.İnanıyorum ki duaların ona ulaşıyordur.

Gold'cum çok eğlenceli rüyalar görmüşsün canımkaydirigubbakcemile3Benimkiler gibi can sıkıcı değil en azından.
Bahsettiğin ağrılar bende de oluyor,geçiyor.Galiba normal.Doktora gidince ona da bi danışırsın yine.

Elifcino'm maşallah bu ne enerjikaydirigubbakcemile2Poğaçalardan aldın herhalde enerjinikaydirigubbakcemile3Demek ki benim de enerji için poğaçaya ihtiyacım var:jeyyar:
Sen de kendini çok yorma bakiimklava:Temizliğin bitti oturuyon ne güzel diye düşünürken ev bitti,çarşı pazar gezmeye başladın.Yavaş yavaş..Sakin sakin..kendini çok yomadan..Bir de gündüz kestirmeye çalış ara sıra.Çok az uyuyon yahu.

Ben çok acıktım.Yemek yapayım bari.

goldgelb bugünün en eğlenceli yazısı sanırım senin gördüğün rüyalar olsa gerek:))çok hoş yaa...
ağrılarına gelince bana kalırsa dktoruna danışman daha iyi olur çünkü gebelikte ilk ve son üç ay her türlü ağrı,akıntı,v.s doktora danışmak gerekiyormuş diye okumuştum..geçmiş olsun ..
ilkimcim ablanada geçmiş olsun umarım herşey istekleri doğrultusunda gelişir..
bende biraz dinlensem fena olmayacak ..

kızlar rüyalarla benimde başım dertte öyle enterasan rüyalar görüyorumki kafamçokkarıştı

Kızlar hamileliğimizin bu dönemlerinde çok rüya görülüyormuş.Normal yani.Hafta hafta hamileliğimi takip ettiğim sitede yazıyordu.
Emine'cim ne güzel rüya görmüşsün öyle.Ben hiç bebeğimi görmedim rüyamda.Eşim görüyor benim yerime:)

ilkimcim babamı kaybedeli bugün tam 9 yıl oldu:a015:

bacım kusuruma bakma anca okudum canım benim başınsağolsun gidenlerin arkasındaki özlemi bende biliyorum canım bende babamı kaybedeli 12 sene oldu insan cok özlüyo ama elimizden de bişey gelmiyo canım fazla üzülme bebeğini düşün artık öpüyorum aceleci kızımla senia.s.

Zeynepcim canım arkadaşım çok geçmiş olsun okurken nasıl duygulandım bilemezsin. kendimi tutmasam gözlerimden yaşlar akacaktı. Allah'ım bizlere de bebeklerimize de herşeyin hayırlısını nasip etsin, bizleri sağlıktan ayırmasın. yaşadıkların kolay değil ama çok şükür atlatmışsın, Rabb'im bir daha böyle sıkıntı göstermesin.

tekrar geçmiş olsun canım.

kızlar kasım annelerinden 4 arkadaşımız doğum yapmış bile ekimin ortalarında doğumları gerçekleşti ALLAH herkeze nasip etsin :Saruboceq:

acaba bizde kasım ortaları başlarmıyız diye düşündüm heyecanlandım hayırlısı
ve bakalım ilk annemiz kim olacak:uhm:

yatttığım zaman hafif bir sancı gelse sağıma soluma korkuyorum inanın.hadi kızlar dayanalım az kaldı.yavrularımız sıkıca tutunsunlar bizlere,bende kızımla konuşuyorum daha zamanı değil diye.oda garibim götünü gösteriyo sanırım bana.

zerenciğim canım benim kolay değil,allah sabır versin mekanı cennet olsun tatlım.ama bak üzülmemeye çalış.ne olur kızlar bu ayımıza sitrese sokmayalım.bende ablacığıma üzülüyorum ama bircan kendine gel can taşıyosun diyorum.rabbimiz neyi takdir ettiyse o olur.sitresden uzak duralım çok çok önemli,erken doğmasınlar meleklerimiz.

Merhaba kızlar.Öncelikle Zeynep hanıma çok çok geçmiş olsun.Dün akşam duyunca bende çok üzüldüm.Bütün gece tüm hamile kardeşlerime dua ettim.Bende aralık annesiyim.Kısmetse 2.çocuğum.İlki erkek ikinci kız geliyor inş.Benimde erken doğum riskim var sanırım.Doktor bebek doğum pozisyonunda dedi.İnş.hepsi gününde doğar.Daha yeni alışverişe başladım.Hayırlısı inş.kaydirigubbakcemile

slm kızlar bende bugün yakışıklı efemi gördüm 1650gr 41 cm olmuş kerata doktor biraz kilolu onun dışında her şey çok normal dedi nasıl duruyo diye sordum olması gerektiği gibi başı sağda dedi yani doğum pozisyonu almamış çok şükür arkadaşlar çok mutluyum doğum şekli hakkında bişey demedi 13 kilo almışım çok kilo aldım şeker diyetini uygulasam mı dedim yoo hiiçde çok değil normal dedi sen internete falan aldırma normali 16 17 kilo almaktır dedi doktorumu çoooooook seviyorum yawww

öncelikle hoş geldin zeynep Allah perinide senide korusun

başın sağolsun zerencim çook zor aklıma bile getirdiğimde ağlıyorum eminim çok zordur Allah sabı versin canım

kıs süüslü edoş gecelikler harika özeellikle pijama takımına bayıldım bi msj daha yollamıştım hastane çantamız forumundan ama gelmemiş heralde kaça aldın kız

yaaaaa dünürüm orkide yok ortada haberi olan var mı yoksa ben mi rastlamıyorum

Merhaba kızlar.Ben birşey soracağım.Hastane çantanızı hazırladınızmı?Ben daha hazırlamadım.Birde kapı süsü alan varmı.Ben oturduğum çevrede bulamadım.Uygun alabileceğim biyer varmı?Siz aldınızmı merak ettim.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…