- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.841
Fas bişey sorabilirmiyim sana.Neden saliha betül.Bende betül ismini çok beğenmiştim anlam olarak ama kara veremedim.Sen neden seçtin merak ettim.Anlamlarından dolayımı.kaydirigubbakcemile2
Kızlar ya bişey daha sorucam.Çamaşırları yıkayınca yeni gibi durmuyo.İlla yıkamamız lazımmı.Yani neticede hepsi yeni çamaşır.Nebileyim ben kararsız kalıyorum bu konuda.Yanlışmı düşünüyorum acaba..:CüvCüv:
ayy fascığım sorma.şimdi tekrar bakcam kıyafetlerine,kız insan duygulanıyor ya.rabbim şu günleri göstersin bize
bizim ailemiz de elif i önermişti bize.. fakat benim arkadaşlarımın çogu elif ve zeynep ismini kullanmışlardı.. ben de başka isim mi yok diye elemiştim.. ama eger etrafımda bu kadar çok elif olmasaydı düşündüğümüz alternatiflerden biri de elifti..
ireme gelirsek, aslında telaffuzu çok güzel bir isim. benim de çok begendiğim bir isim. ama dedim ya karakterine etki edecek bir isim olsun istiyoruz biz. yani anlamı cennet bahçesi olsa da karakterine nasıl bir etki edebilir ki diyerek düşünürdüm herhalde..
isim konusunda ben çok başarısız birisiyim.. seçtiğin isimlerin hepsi gerçekten çok güzel isimler.. ama anlamlarını bilmediğim için yorum yapamıyorum.. ya yaşantısıyla rnek olan kişilerin isimlerini koymaya dikkat ettik ya da anlamlarına bakarak.. ismiyle yaşasın güzel kızın inşallah
benim bu ilk kuzum.. inşallah Allah oğluna da hayırlı uzun ömürler versin canım..
ilkim hergün inanır mısın odasını toplama bahanesiyle giriyorum.. dağıtıp dağıtıp tekrar topluyorum.. aslında biraz da onun için yıkamadım bugune kadar.. bu kadar ellemeye doğana kadar kirlenir dedim kaydirigubbakcemile3
aslında ben de ilkimciğime katılıyorum.. elif banu nedense benim de içimi ısıttı.. çok güzel bir isim, yine de sen bilirsin tabii..
çamaşırların ykanma konusunda ben de başlarda senin gibi düşünüyordum fakat sonra fikrim değişti.. ben pazardan alışveriş yapmasam da magazadan bile olsalar herkesin elleri değiyor.. acaba elleyen insanlar ne kadar temizler.. hadi onu geçtim bazen magazada yere düşüyorlar. o yere hangi ayaklar basıyor.. bunları söyleyince bi arkadaşım kesinlikle yıkamalıyım diye düşündüm.. ama hijyen olayını minimum seviyede tutmaya çalışacağım.. hiç istemiyorum pimpirikli anne olmayı.. ama çok da vurdum duymaz olamam.. Allah korusun onlar daha tazecik bebecikler.. ay kuzum yerim ben onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?