- Konu Sahibi deryahakan
-
- #13.861
Kızlar yıkama konusunda doğru söylüyorsunuz.Hiç o tarafından bakmamıştım açıkcası.Bende yıkayım hepsini sonra bi güzel ütüleyim.Eldemi yıkıyorsunuz yokda makinadamı.Bende 2.çocuk annesi olucam ama yinede soruyorum.Aradan 4 yıl geçince unutuyo insan herşeyi.Kendimden utandım şimdi.:tomato:
ayy ilkiiim.. aynı şeyi ben de yaşıyorum.. resmen strese girdim.. beni gören amma da güzelleştin sen.. kesin oğlun olcak diyolar.. benim kızım 17. haftadan itibaren cinsiyetini gösterdi ama çok korkuyorum sürpriz yapıcak diye.. aynen ben tatlı yemeyen insan tatlıların şerbetini içesim geliyo.. çayı şekersiz iöerdim yıllardır şimdi şekersiz içemiyorum.. bakalım bizim doktor yarın ne diycek.. doktor da her seferinde hala kız diyo sanki stresimi anlamış gibi kaydirigubbakcemile3kızlar ya bişi dicem size.benim buara karnım çok sivrileşiyor.gören erkek diyor,bide tatlı yiyorum ben,ekşiyle aram yok.dr.kız dedi ayrıntılı ultrasonda da kız dedi ama ben tedirgin olmaya başladım.herşeyin başı sağlık,rabbim sağlıklı evlat versin,ama herşeyi kıza yönelik karyolası felan hep pembe.ben yapıyorum pimpirikliği dimi kızlar.ayrıntılıda da kız dediler:uhm:.pztsi.gitcem dr.büyük bi heyecanla
fascığım bende almadım canım,ama sen araban olduğundan sorun değil bence.hırkası felan vardır dimi,annanemiz hırka örüyo mesala,ama polar tarzında alırım sanırım bişi.bence öyle kaba bişi alma canım,hemencik büyücekler zaten.
peki kundaklıcakmıyız,öyle önceden bebeği kundaklarlarmış ya bebek hiç hareket edemzmiş.ben ona karşıyım yaa.
ayy ilkiiim.. aynı şeyi ben de yaşıyorum.. resmen strese girdim.. beni gören amma da güzelleştin sen.. kesin oğlun olcak diyolar.. benim kızım 17. haftadan itibaren cinsiyetini gösterdi ama çok korkuyorum sürpriz yapıcak diye.. aynen ben tatlı yemeyen insan tatlıların şerbetini içesim geliyo.. çayı şekersiz iöerdim yıllardır şimdi şekersiz içemiyorum.. bakalım bizim doktor yarın ne diycek.. doktor da her seferinde hala kız diyo sanki stresimi anlamış gibi kaydirigubbakcemile3
Kızlar meraba ben geldim.Bizimkileri doyurup.Bana hiç popon yok erkeğe benziyo diyorlar.Ama doktorum hergittiğimde kız diyor.Ama önemli olan sağlıkca dünyaya gelmeleri.Bu arada kızlar yatağınıza pike yada herhangi bişey örtecekmisiniz.Dantelli vs.
Kızlar ya bişey daha sorucam.Çamaşırları yıkayınca yeni gibi durmuyo.İlla yıkamamız lazımmı.Yani neticede hepsi yeni çamaşır.Nebileyim ben kararsız kalıyorum bu konuda.Yanlışmı düşünüyorum acaba..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?