2008 Aralık Anneleri

Ben geldimm..
Bi durmadınız.Oku oku bitiremedim ki yazayım.
Adımı Edoş yapan arkadaşlar çok hoşuma gitti bu isim.Siteye yeni üyelik yaparsam Edoş olcam:)

Çelik'cim iltifatların için sağol.Resmini koyduğum 5 parça ürünün toplam fiyatı 238YTL.Sadece lacivert geceliği en son bulup beğendiğim için onun fiyatını hatırlıyorum:59YTL idi.Giitiğim mağazada Dagi,zeki triko ürünleri falan da vardı.Model ve kumaş olarak Dagi'ninkiler çok sıradan geldi.Bunların hepsi farklı markalar ama kalite olarak aynı.

İlkim'cim,Fas'cım umarım doktorlar doğru görmüşlerdir.Yani üçümüzde de yanılmış olamazlar herhalde.Ben de deli gibi tatlı aranıyorum.Ekşi şeyler,mandalin bile mesela midemi ağzıma getiriyor.Erkek diye şartlandım ya ben en baştan;doktor kız dediği halde bir tane pembe birşey alamadım.Elim gitmedi hiç pembelere.Sadece başkalarının getirdiklerinin içinde pembeler var.Doktor %100 kız dedi ama son anda bir sürprize hazırım anlayacağınız.

Ben kendime bile giyecek ne alsam yıkamadan giymiyorum.Bi kere hepsinde aynı koku oluyor.Byata'nın dediği gibi fabrikadan çıkmış olduğu için kimin ellediği,hangi yerlerde süründüğü bilinmez.Ben yıkamadan giydirmem.Birkaç eksiğimiz var.Onları da tamamlayalım,haftaya yıkarım hepsini.hacı şakir aldım ben de.

Kızlar ben de öptürmek istemiyorum bebişi ama pek kimseye söz geçiremeyeceğimi düşünüyorum.Yani sürekli bebeği kucağına alanları takip edip dudağını yaklaştırdığında'Ay öpme!' diye bağıracak mıyız?Kimselere elletmek bile istemiyorum ben ama özellikle çok yakın akraba,eş dosta nasıl öpme,elleme demeyi düşünüyorsunuz?Keşke kimse gelmese evime doğumdan sonra diye bile düşünüyorum ben.O derece kıskancım şimdiden.Bir de yay burcu özelliği olarak durup durup birden patlayıveririm ben.Millet elleyip öperken izleyip patlama anına geldiğimde olmadık birine patlayabilirim.N'apcam ben bu durumda?

Kalın kışlık tulum,kaban tarzı birşey almadım ben bebeğe.Yün ceketleri var şimdiden.Daha küçük olacak,battaniyesine sarar öyle taşırız diyorum.Bizde de araba var.İlk zamanlar doktor dışında bebeği çıkarıp gezdirmeyi de düşünmüyorum zaten.
Sıkı kundak yapmayı düşünmüyorum ayrıca.Elini kolunu rahat hareket ettirebilsin.

Başım çok ağrıyor benim bugün.Gözlerimle birlikte ağrıyor.Bilgisayardan mı diye düşündüm.Banyo yaptım ve kapı pencere açıktı evde.Güneşli olduğu halde serin aslında hava.Saçımı kuruttum ama üşümüş de olabilirim.Zaten kimseler de yok sanırım.Ben yavaştan yatırayım kızımı:))

selam kızlar nasılsınz?
ay çok özledim hepinizi :)
iyiki varsınız yaaa diğer türlü vakit hiç geçmiyordu.
hep durup durup baktım sitemize nezman olcak die.
çok şükür kavuştuk :)

süper sonunda açılmış site, günlerdir gir çık hiçbirşey yoktu sinir oldum resmen, umarım bir daha böyle sorun olmaz, tam da hamileliğin en hareketli zamanlarında hiçbirşey paylaşamamak ne kötüymüş

ay kızlar selam nasılsınız özledim sizleri:1hug:
herkez iyi değilmi:CüvCüv:
bebişler nasıl:ecrin_bebek:

merhaba herkese, sonunda oldu, devamlı kontrol halindeydim ben de, bi anda acaba hiç geri gelmeyecek mi dedim kendi kendime, stres oldum ya
iyisiniz inşallah, var mı bi haber acaba

slm kızlar .. ay ne zor oldu kaç gündür sizlerden haber alamadım nasıl özledim merak ettim umarım herkes iyidir bebişler nasıl bakalım... şükür kavuşturana .. bu arada taşınmışız hayırlı olsun cümlemize..

ilk haber benden olsun benim sıpam ters dönmüş inş normal haline döner.
yarın nst gitcem bakalım sonuçlar nasıl olcak=*?_
sizde ne haberler var kızlar?
inş ilkim,zeynep ve zeada iyidir.

herkese merhaba tatlı anneler..
ytahu ne zormuş KKsız kalmak..
şükür kavuşturana...

eminecim inş yine döner senin yaramaz.
benim samimi bi arkadasımın da son haftada ters dönmüştü,sırf bu yüzden son haftada sezeryan olmak zorunda kalmıştı.
cok kıpırdak bu yaramazlar cok...

umarım bu birkaç gün arada doğum yapan olmamıştır, bende dünden beri doktorlardaydım, ama herşey normal çıktı, şekerimde insülinle bir düzene oturduğu için doktor sezeryan için son haftalara kadar bekleyebileceğini söyledi, oğlanda 2 kiloyu devirdi artık, eskisi kadar korkmuyorum bende, umarım geçen hafta rahatsızlıkları olan arkadaşlar iyidir ve bir aksilik yoktur. Haberlerini bekliyoruz artık

zeynep ve zea iyiler eminecim sürekli iritibattaydım onlarla..artık göbişleri yarın koyun bugünden geçti millet görüp de resim koyana kadar ooo en iyisi yarın cnm..

güzel aralık anneleri kasımda sanırım doğumlar başlar kendinize dikkat edin :CüvCüv:

bhk nasıl bişeydi canım? adet sancısı gibimi?gaz sancısı gibimi?
çok geçmiş olsun canım yaaaa neyse atlatmışsın çok şkr.
hastaneye gittinmi peki?
anaaaaaaaaaam heyecanlandım ben.
buğün yarın banada gelir osancılardan

ben gecen cuma yalancı doğum sancısı yaşadım bir kaç saat kadar.
feci heycanlandım,hatta biraz da panik oldum diyebilirim.
vaktinde gelsin inş bebeklerimiz....

canım dikkatli ol insan panik olur tabi yalnız değilsin değilmi tatlım yanında birisi vardır umarım son zamanlar çünkü:CüvCüv:

sancı yanında daha cok kasılma tarzındaydı eminecim.
yani resmen doğuma gidiyor gibiydim.
ama önceden okumuştum ve bilgim vardı da anlayabildim cok şükür.
sancıların olma zamanları arasında saat tuttum.
düzenli olmayınca içim rahatladı.
doktorumu da aradım.
o da düzenli değilse ve şiddeti giderek artmıyorsa gelmene gerek yok dedi.
ben de gitmedim zaten bir süre sonra da geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…