- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.281
ya ben kasılmak değil de artık doğurmak istiyorum. sanki kasılmalar doğuma hazırlayıcı şeylermiş gibi düşündüğüm için kendimi doğuma yakın hissetmek istiyorum. yoksa mevzu sadistlik değil yani. ya 42 hafta beklersem, doğuramazsam diye korkuyom..
edoşşş allah seni de güldürsün emi.kız güldürmeyin beni,doğurcam burda kimsede yok evde yaff
bu kız alem yaa,kasıntılı şey seni.eşim aradı az önce nasılsın diye de,bizim kızlardan biri doğurdu dedim.çok şaşırdı,aşkım herşeyin hazır eminsin dimi diyokaydirigubbakcemile3
fas kasılma bildiğimiz kasılma gibi değil belki o yüzden henüz kasılmam yok diye düşünüyosundur..
bilgin varmı bilmiyorum ama bazen göbüşlerimiz taş gibi oluyo ya bebek toplandı diye düşünüyoruz oysa kasılma denen karı ağrısı:)))meğersem karında oluşan bu sertleşmelermişş...
şimdi söyle bakalım kasılmalar başlamadımı hala....
kaydirigubbakcemile5
bende dün annemle doğum tatbikatı yaptık sayılır. ben suyum geldi zannedince anneme sordum çantalar nerde diye. ( malum 3 haftadır annemde kalıyorum çantaları hazırlayıp getirmiştim.) annem bi bebeklerin çantasını getirdi bide bir çanta daha getirdi açtım baktım içi eşimin yazlık kıyafetleriyle dolu :)) taşınırken herşey birbirine karışmış, gülsemmi o panikle ağlasammı anlamadım. dedim anne hastaneye bunlarımı getirecektin fisfisfis neyse tekrar toparladık herşeyide eksiklerimizide giderdik çantalar yatağın başucunda duruyor.
Onlar kasılmamı cıdden Hanı boyle yururken falan bı anda tas gıbı oluyorlar da aman cıkıyo galıba bebeqım dıorum Onu yanı. Ben sankı regl sancısı gıbı bısey beklıyorum fisfisfis
anaa yaşasın o zaman lilyum kasılıyomuşum ben:) arada hakkatten taş gibi oluyo karnım. ama acımıyo.. amaan dediğiniz gibi nasıl olsa pırtlatıcaz bu minişleri, içerde kalcak halleri yok ya.. artık bu sefer gerçekten gidiyom ama:)
fas kasılma bildiğimiz kasılma gibi değil belki o yüzden henüz kasılmam yok diye düşünüyosundur..
bilgin varmı bilmiyorum ama bazen göbüşlerimiz taş gibi oluyo ya bebek toplandı diye düşünüyoruz oysa kasılma denen karı ağrısı:)))meğersem karında oluşan bu sertleşmelermişş...
şimdi söyle bakalım kasılmalar başlamadımı hala....
Bende de öyle sertleşme oluyo.Ama hep yürürken oluyo.Yatarken falan olmaz mıymış ki kasılma:uhm:Sertleşme olan yerde bebeğimin yarattığı çıkıntıyı da hissediyorum ama.Bebek kasılmayı hissedince ters tarafa kaçarmış diye okumuştum bi yerde.Belki de içeriden kasılıyo,o da öne doğru kaçıyo.Dolayısıyla iyice geriliyor karnımız.Mı acaba...
edoşcum bana kalırsa kasılma zaten rahimde oluyor bebekte bunu hissedince tepki veriyo gibime geliyo çünkü bende senin gibi sertleşme hissettiğim an bebişin toplandığını görebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?