2008 Aralık Anneleri

selam kızlar
hayırlı cumalar diliyorum
bugun çok güzel haberler aldık, zeynep e çok sevindim..
emine inşallah o listeye biz de gireriz sağlıkla.. hatta ben artık en kısa zamanda girmek istiyorum:)
gece kuşlarını gece bekledim ama kimse gelmeyince ben de çıktım. şu su meselesi hakkında aydınlatıcı bilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar. valla benim en çok kafama takılan sorulardan biriydi bu. zeacım yeni evin hayırlı olsun. oh ne güzel yeni eve iki tane melekle gireceksin..
bizim bu akşam yemeekli ve yatılı misafirimiz var. şimdiden kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye. Allah yardımcım olsun valla. dua edin kızlar bana..
hepinizi öpüyoruz kızımla

:)) amanın kızlarımın doğum günü edoş teyzesiyle aynımı olacak :)))))) inşallah beklerler o günü! sorma gece elektrik gitti wc ye bile gidemedim. malum daha yerleşemedik herşey heryerde takılıp düşerim korkusuyla kalakaldım öylece neyseki uyumuşum çok beklemeden.

kilo konusunu unuttum ben :mymeka: hiç aklıma gelmedi bugün tartmadı zaten doktor beni. belki tartsaydı aklıma gelirdi -tatlicadiarzu- sen sorda canım cevabı paylaşırsın bizimle. ama sorun olsaydı doktor söylerdi herhalde.

eveeeeeeeet bende kasılmak ıstıyorummmm artık.
laelaelaelaelae
bu arada ınsallah en kısa zamanda annelerımıze kavusuruz.Benım de kayınvalıdem cok yakınımda oturuyor ama annemı ıstıyoruuummmmm
Ozledım. Ilk defa annane olacak ve bende yasasın ıstıyorum bu heyecanı senağlama Geldıgınde ıkı gun sonra kavga etmeye de baslayabılırım ama olsun annem o benım. SOS

gözyaşlarımı tutamıyorum,zeynep doğurmuş,ay allahım yaa.nekadar mutludur şimdi bebeğiyle

sorma iklim yaaaa bende çok etkilendim ve hep onları düşünüyorum şimdi zeynebimiz mis kokulu prensesini kollarında emziriyordur. Allahım ne kadar büyük bir mutluluk. darısı başımıza.

bu kadar mı aynı olur herşeyimiz canım benim.. annem de ilk defa annane olcak ve biz de geldiğinin ikinci günü yok söyle yapalım böyle yapmayalım deyip ilk tatlı tartışmalarımızı yapıcaz.. bizde 3 gündür sınır. 3. günden sonra misafirlik biter kavga edilir:) çok seviyom ama anneciğimi napiyim.. telefonla bile yetiyo bana ordan. tatlım benim:)

evet ya heralde ben de kasılmıyorum hiç.. inşallah 5 aralık a kadar doğururum. yoksam doktorum izinde olacağı için başka hastane ve başka doktora gitcem. istanbul u bile düşünmeye başladık valla. hayırlısı bakalım

allah bizlerede hayırlısyla göstersin yaaa.ilk doğuranımız zeynep hadi bakalım.çok etkilendim gerçekten
fascığım dikkat et canım çok yorma kendini,benimde 2gün misafirlerim vardı gerçekten çok yorucuydu.kimse öyle yardım etme tenezüründe bile bulunmadı.

zeacığım senin de az kaldı yavrularına kavuşmana.benim ki bugün çok yaramaz,dünün acısını alıyor benden sanırım

çok sağol fascııım. evimize taşındık ama yerleşemedik daha. zaten annemin alt katına taşındık annemler yapıyor her şeyi sağolsunlar. şu anda ben annemde yatıyorum :)))))) insanın annesi gibisi yok. canım benim.

canım bu halde yemekli misafir niye gelirki? dikkat et kendine. çok yorulma sonra o çok istediğin kasılmalar gelirse çok kötü panikletiyor insanı söylemedi deme. a.s.

en uyuz oldugum şeydir bu yardım etmeyen misafir modeli.. hani hamile olmasam anlarım da kalkıp yardım edince hem ev sahibi de kendini daha rahat hissediyo.. hem de sohbete filan zaman kalıyor.. ama bizimkiler Allahtan telefon ettiler. yemeğe gelmiceklermiş.. valla çayın yanına bişiyler hazırlamak daha kolay bence.. yüküm hafifledi anlıycağın. bi kahvaltı hazırlarım sabaha ondan sonra da gitcekler zaten.

şu zeynep hepimizi havaya soktu valla.. ben de kendimi sıcacık evimde kucagımda mis kokulu çiçeğimle düşündüm birden.. inşallah çok yakın ama ben biliyorum

ayy ne güzel annenin alt katına taşınmışsın. valla ben öyle olsa çocugu anneme baktırırdım, yükün kısmen hafifler.. çok şanslısın maşallah
ay şu kasılmalar iyi ya da kötü neyse kendini hissettirsin artık yaa.. millet 30. haftadan beri kasılıyo biz 37 de hala tık yok. valla kıskanıyom heee

fascığım öyle yap canım,yavaş yavaş yormadan konuklarını ağırla bari.
sizin yaklaştı doğumunuz daha bizim var yasenağlama.ay zaman geçmiyo kafayı yicem.

rüyamda hep meyve yiyorum kızlar,bebeğimi görüyorum hep.bana yaşlı bi teyze dediki kızlar,bebek ilkden memeni ağzına almazsa pamuğu şekere hafif bandır göğsüne sür dedi,ozaman çeker dedi.bunuda koydum kafamın bi köşesine:ecrin_bebek:

yaa ben dün tüyamda kızımı banyo yaptırırken gördüm. banyosu bitince havluya sarıp kucagıma aldım. böyle önüm ıslandı sıcak suyla. ya resmen hissettim sıcacık suyu ve bebişin ıslaklıgını.. hatta öptüm kızımı dudaklarım da ıslandı. sabah kalkınca bi tuhaf oldum. çok tatlıydı minişim yaa. yerim ben onu

Nası misafirmiş onlar canım yaHiç mi acımadılar sana halini görüp de.Vallahi eşimin doğumgününden beri misafir falan çağırmıyorum.Çok yorulmuştum o gün.Yani yardım etseler bile yemeği sen yap diyemiyosun kimseye.En ufak iş yapsam yoruluyorum ben artık.
Fas'cım sen de çok yormamaya çalış kendini.Sofrada tuz mu eksik,yerini söyle,kalkıp kendileri alsınlar.Koşturma sakın misafir ağırlıcam diye.

Bu arada Allah'a şükür,aman nazar değmesinbenim sol tarafımdaki eklem ağrım geçti üç gündür.Artık sürahi hanım modeli topallamıyorum ve oturup kalkarken de acımıyor eklemim.O kadar alışmışım ki acımasına,hala sakına sakına kalkıyorum yerimden.İnşallah bir daha girmez aynı ağrı.Neredeyse iki ay topal yürüdüm.Şimdi süperim:danceüzgün yürüyebilen normal bir hamileyim:CüvCüv:

edoşcuğum aynen öyle canım.doğurana kadar kimseyi istemiyorum evimde,gelmeyin dicemkaydirigubbakcemile3

normale döndün demekki canım,oh ne güzel.ama bilinç altı yapma çıkar aklından kasılmaları.umarım olmaz daha.bebişin duruşu nasıl yine aynı mı canım

yapı olarak da hiö oturup hizmet beklemeye müsait değilim. illa koşucam, ben kalkıp yapıcam.. gıcık olurum bu huyuma. azıcık otur, ağır ol de mi yok anam nerdee. bakalım nasıl gecicek akşam.. Allahtan yemek mevzusu iptal oldu da rahatladım azıcık..

kız edoş yoksa senin bebiş döndü mü? ayy inşallah dönmüştür hee. bu arada benim eşim de 2 gündür senin göbüş aşşaa indi deyip duruyo. herhalde beni bayrama kadar doğurabilmem için havaya sokmaya çalışıyo garibim.. ama benim hala nfesim daraldıgı için ben ööle oldugunu düşünmüyorum. bakalım salı günü görcez hanyayı konyayı:)

Ben de kasılma falan hissetmiyorum hiç.Sezeryanla alınırsa zaten doğum sancısı,kasılma nedir bilmeden doğurcam.Ama senin kadar meraklı değilim canım kasılmaları hissetmek konusunda.Sen niye kasılmak istiyon ki:uhm:

ya ben kasılmak değil de artık doğurmak istiyorum. sanki kasılmalar doğuma hazırlayıcı şeylermiş gibi düşündüğüm için kendimi doğuma yakın hissetmek istiyorum. yoksa mevzu sadistlik değil yani. ya 42 hafta beklersem, doğuramazsam diye korkuyom..

Anladım canım.Sen oturamayanlardansın.Neyse ki yemek olayına girmeyecekmişsin.iyi.

Yok canım dönmedi benim cadım.Pıtır pıtır ayacıklarıyla aşağıdan vuruyo hala.Vücudu göbek deliğimin hemen üstünde sola doğru duruyo.Daha aşağı da inmedi.Canı nası istiyosa öyle dursun şimdi de doğduktan sonra ben onu başaşağı taşımazsam..:jeyyar:

zaten annemler ısrar ettiler buraya taşın diye. ev annemin boştuda, iki çocuğa bakamayacağımı biliyor birde ben çalışacağım için kime güvenipte teslim edeceğiz bebişleri. belki annemin yanına bir yardımcı ayarlarız. istemiyor şimdilik ama onun içinde çok zor olacak. bakacağız artık hele sağlıkla bebişlerimiz gelsinde gerisi hallolur.

bu kadar çok kasılma isteyen bi seni gördüm bacım. benimkiler 20li haftalarda başlamıştı o zamandan beri NST ye giryorum bu sabah 8. kez girdim. sıkıntı yok şükür. ama çok can sıkıcı bir durum kasılma. kasılman olsada olmasada maşallah geldin 37. haftaya nasılsa doğacak bu bebek rahat rahat geçiriyorsun gebeliğini ne güzel:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…