- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.261
İnternetten attı seni diye düşündüm zaten aşkam.Önemli değil canım.
Gözün aydın,kızların sağlıkları yerinde demek.İnşallah kızlar sezeryan gününü beklerler,çünkü 26'sı benim doğumgünüm:sm_cool:Okurken bile heyecanlandım:dance:
Demek biz altımıza kaçırıyomuşuzAma iyi yani suyumuz gelmiyomuş demek ki daha.
Kilo ile ilgili sormadın sanırım canım.Neyse onu da ben sorarım:CüvCüv:
sorma canım yaa. kabus kabus. napıcam bilmiyorum. sancıyı bırak kasılma bile yok bende.. ya da ben çok rahatım, kasılma nasıl oluyo onu bilmiyorum.. anlamadım gitti valla..
senin anneciğin en azından görmüş 3 haftalık olsa bilem. benimki beni hiç görmedi zavallım. anneannem hasta oldugu için ve ona bakmak zorunda oldugu için gelemedi. ama inşallah 2 haftaya kadar gelicek.. hatta 10 güne kadar. düşündükçe çok heyecanlanıyorum. eşimin annesi burda yakınımda ama annem de görsün onunla da bişiyler paylaşayım istiyorum. inşallah o gelene kadar doğurmam..
bu arada gece kuşları yok mu yaa. çok sıkılıyoruz biz kızımla. :1closedeyes:
gözyaşlarımı tutamıyorum,zeynep doğurmuş,ay allahım yaa.nekadar mutludur şimdi bebeğiyle
eveeeeeeeet bende kasılmak ıstıyorummmm artık.
laelaelaelaelae
bu arada ınsallah en kısa zamanda annelerımıze kavusuruz.Benım de kayınvalıdem cok yakınımda oturuyor ama annemı ıstıyoruuummmmm
Ozledım. Ilk defa annane olacak ve bende yasasın ıstıyorum bu heyecanı senağlama Geldıgınde ıkı gun sonra kavga etmeye de baslayabılırım ama olsun annem o benım. SOS
selam kızlar
hayırlı cumalar diliyorum
bugun çok güzel haberler aldık, zeynep e çok sevindim..
emine inşallah o listeye biz de gireriz sağlıkla.. hatta ben artık en kısa zamanda girmek istiyorum:)
gece kuşlarını gece bekledim ama kimse gelmeyince ben de çıktım. şu su meselesi hakkında aydınlatıcı bilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar. valla benim en çok kafama takılan sorulardan biriydi bu. zeacım yeni evin hayırlı olsun. oh ne güzel yeni eve iki tane melekle gireceksin..
bizim bu akşam yemeekli ve yatılı misafirimiz var. şimdiden kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye. Allah yardımcım olsun valla. dua edin kızlar bana..
hepinizi öpüyoruz kızımla
allah bizlerede hayırlısyla göstersin yaaa.ilk doğuranımız zeynep hadi bakalım.çok etkilendim gerçekten
fascığım dikkat et canım çok yorma kendini,benimde 2gün misafirlerim vardı gerçekten çok yorucuydu.kimse öyle yardım etme tenezüründe bile bulunmadı.
zeacığım senin de az kaldı yavrularına kavuşmana.benim ki bugün çok yaramaz,dünün acısını alıyor benden sanırım
çok sağol fascııım. evimize taşındık ama yerleşemedik daha. zaten annemin alt katına taşındık annemler yapıyor her şeyi sağolsunlar. şu anda ben annemde yatıyorum :)))))) insanın annesi gibisi yok. canım benim.
canım bu halde yemekli misafir niye gelirki? dikkat et kendine. çok yorulma sonra o çok istediğin kasılmalar gelirse çok kötü panikletiyor insanı söylemedi deme. a.s.
allah bizlerede hayırlısyla göstersin yaaa.ilk doğuranımız zeynep hadi bakalım.çok etkilendim gerçekten
fascığım dikkat et canım çok yorma kendini,benimde 2gün misafirlerim vardı gerçekten çok yorucuydu.kimse öyle yardım etme tenezüründe bile bulunmadı.
zeacığım senin de az kaldı yavrularına kavuşmana.benim ki bugün çok yaramaz,dünün acısını alıyor benden sanırım
Nası misafirmiş onlar canım yaHiç mi acımadılar sana halini görüp de.Vallahi eşimin doğumgününden beri misafir falan çağırmıyorum.Çok yorulmuştum o gün.Yani yardım etseler bile yemeği sen yap diyemiyosun kimseye.En ufak iş yapsam yoruluyorum ben artık.
Fas'cım sen de çok yormamaya çalış kendini.Sofrada tuz mu eksik,yerini söyle,kalkıp kendileri alsınlar.Koşturma sakın misafir ağırlıcam diye.
Bu arada Allah'a şükür,aman nazar değmesinbenim sol tarafımdaki eklem ağrım geçti üç gündür.Artık sürahi hanım modeli topallamıyorum ve oturup kalkarken de acımıyor eklemim.O kadar alışmışım ki acımasına,hala sakına sakına kalkıyorum yerimden.İnşallah bir daha girmez aynı ağrı.Neredeyse iki ay topal yürüdüm.Şimdi süperim:dance üzgün yürüyebilen normal bir hamileyim:CüvCüv:
ayy ne güzel annenin alt katına taşınmışsın. valla ben öyle olsa çocugu anneme baktırırdım, yükün kısmen hafifler.. çok şanslısın maşallah
ay şu kasılmalar iyi ya da kötü neyse kendini hissettirsin artık yaa.. millet 30. haftadan beri kasılıyo biz 37 de hala tık yok. valla kıskanıyom heee
yapı olarak da hiö oturup hizmet beklemeye müsait değilim. illa koşucam, ben kalkıp yapıcam.. gıcık olurum bu huyuma. azıcık otur, ağır ol de mi yok anam nerdee. bakalım nasıl gecicek akşam.. Allahtan yemek mevzusu iptal oldu da rahatladım azıcık..
kız edoş yoksa senin bebiş döndü mü? ayy inşallah dönmüştür hee. bu arada benim eşim de 2 gündür senin göbüş aşşaa indi deyip duruyo. herhalde beni bayrama kadar doğurabilmem için havaya sokmaya çalışıyo garibim.. ama benim hala nfesim daraldıgı için ben ööle oldugunu düşünmüyorum. bakalım salı günü görcez hanyayı konyayı:)
ayy ne güzel annenin alt katına taşınmışsın. valla ben öyle olsa çocugu anneme baktırırdım, yükün kısmen hafifler.. çok şanslısın maşallah
ay şu kasılmalar iyi ya da kötü neyse kendini hissettirsin artık yaa.. millet 30. haftadan beri kasılıyo biz 37 de hala tık yok. valla kıskanıyom heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?