- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.241
eda, goldgelb hayırlı olsun takımlarınız, allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin. biz de bekliyoruz daha gelmedi
goldsen deprem için önlem almak içinmi monte ettirmek istiyorsun
ilkim sen de fazla yorma kendini, bizim bebiş de öyle bakalım ne yapcaklar ilerleyen zamanlarda.
edolina, belki döner bunlar 37.haftaya kadar yolu var herhalde;
İlkim'cim hoşgeldin canım Özlettin vallahi kendini.Kızının iyi olmasına sevindim canım.
Benim kız göbek deliğimin hemen üstünden delik açıp çıkacak sanki poposuyla.Öyle bir dayanıyor ki ciddi canım yanıyor.Sağ taraftan da kafayı çıkarıyor bazen.Benim göbek sol tarafa doğru çıkık duruyo genelde.Komik geliyo öyle durması bana.Bi de orasının popişi oduğunu bilmek..:))
herkese selamlar kizlar herkes dogum suyunun nasil oldugunu sormus ben gittigim kursta ebe anlatmisti bize akintiyla suyun arasindaki farki.soyle soyleyim aradaki farki kokudan anlayabiliyorsunuz eger gelen sivi akintiysa bildiginiz kokusu var hani ic camasirinmizda koktugu gibi ama gelen sivi dogum suyu ise kokladigim zaman alkolik bir kokusu oluyomus en belirgin ozelligi buymus kizlar
gece gece kaynatıyorsunuz bakıyorum
evet canım ya acaip takıntı yaptım son zamanlarda.. Depremde herseyden onemlisi devrilen esyalarmış... Bizim oda biraz ufak yatakla, dolap tam dipdibe oldu.. Herseyi tamamlayinca odanın resmini koymayı planlıyorum,
Demek senin kız göbek deliğinin ustunde çıkacak gibi geliyor bende sanki karnımın basladiği yerden çıkacakmış gibi hissediyorum bazen :))) miniş yaramazlar...
kızlar sizin bebik hıçkırıyor mu? benim bebiş hep hiçkırıyor çok komik
kızlarrrrrrrrrrr merhaba hayırlı cumalar
nts ye girdim kalp atışlarını duydum oğluşun süper bişi ağlamak istedim o an..artık raporluyum ama bir hafta daha devam edicem.sonrada doğuma 10 gün kalıyor zaten.kanım düşük çıktı yine.salı günde doktorun özeline gidicem suyu az demişti ya ona bakıcak.hayırlısı olsun herşeyin.
selam kızlaaarrr,
edoşcuuum gece elektrik kesildi birden, pc nin şarjı vardı ama bağlantı gittikusura bakma canım, pat diye çıkmış oldum
kızlar sabah kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda, nst de bir sıkıntı çıkmadı. bu arada doktorum 26 kasım için sezeryan randevusunu verdi. çok heyecanlandım. 12 gün kaldı :) tabi bebişler o tarihten önce gelmezlerse. çünkü kızımın biri doğum kanalına iyice girmiş. ikiside baş aşağı duruyorlar, her an normal doğum bile olabilir dedi doktor. hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
bu arada suyuda sordum. suyunda azalma yok muhtemelen kaçırmışsın dedi :) doğum suyunun tipik özelliği biraz çamaşırda bekleyince haifif maviye çalarmış rengi ilk geldiğinde su gibi berrak olurmuş. bilginize...
zeacım canım dünürüm nasılsın ?
canım hadi hayırlısı olsun gelinimin gelme tarihi öpüyorum 3güzelide :) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?