2008 Aralık Anneleri

Canım benim.Suyun gelmiş olsaydı,annenin de dediği gibi gelmeye devam ederdi.Benim de ara sıra ıslanıyo kilodum.Aynı su dökmüşüm gibi.Bilmiyorum artık altımıza mı kaçırıyoruz yoksa başka birşey mi.Diyorum ya doktora gittim mi unutuyorum sorcaklarımı sormayı.

kizlar o islaklik bendede oluyo suda olabilir cünkü nette okumusdum bazilarinda yavas yavas akarmis su bazilarinda birden ama bence bu son zaman icin gecerlidir cogu kiside olduguna göre demekki normaldir ya
suyun rengini sormusunuz nasil bir sivi diye valla iki kere dogum yaptim ama hic görmedim cünkü dogumdan bir iki dakika önce patltiyor dogum ebesi bende hatta ilk dogumda ben bebegimin esini de görmemisdim ikincisinde dedim bana esini atlmadan bir gösterin nasil bisey merak ediyom demisdim göstermislerdi

evet canım ya acaip takıntı yaptım son zamanlarda.. Depremde herseyden onemlisi devrilen esyalarmış... Bizim oda biraz ufak yatakla, dolap tam dipdibe oldu.. Herseyi tamamlayinca odanın resmini koymayı planlıyorum,

Demek senin kız göbek deliğinin ustunde çıkacak gibi geliyor bende sanki karnımın basladiği yerden çıkacakmış gibi hissediyorum bazen :))) miniş yaramazlar...
kızlar sizin bebik hıçkırıyor mu? benim bebiş hep hiçkırıyor çok komik

tünaydınlar kızlarr...

gece kuşlarımız ne güzel sohpet etmişler öle..

bende kızlar 2tane normal doğum yaptım suyumun ikisinide doğumda patlattılar

rengi nasıldı fikrim yok..
sezeryanda ben doktoruma sormuştum doğum anında kilo sorun yaratmıyor fakat

doğumdan sonra iyileşme durumu daha geç oluyormuş kızlar..

slm kızlar

doğum suyunu sormuşsunuzda benim bu hamilliğimden önce 4.5 aylık erken doğumum olmuştu .suyum gelmişti ilk başta öğle bi su ki dupduru bildiğiniz temiz su varya aynen öğledi.sanırım 4.5 aylık suyla 9 aylığın su yu farklı değildir.:):))

herkesin suyu farklı oluyomus arkadaslar doğum yağanlara sormustum bazısı dupduru bazısı hafifi pembemsi kimisi direk kanlı gelirmiş hayırlısı arık yaşayıp görücez

herkese selamlar kizlar herkes dogum suyunun nasil oldugunu sormus ben gittigim kursta ebe anlatmisti bize akintiyla suyun arasindaki farki.soyle soyleyim aradaki farki kokudan anlayabiliyorsunuz eger gelen sivi akintiysa bildiginiz kokusu var hani ic camasirinmizda koktugu gibi ama gelen sivi dogum suyu ise kokladigim zaman alkolik bir kokusu oluyomus en belirgin ozelligi buymus kizlar

Hayırlı Cuma'lar güzel anneler!!
Yeni konu başlığımız müjdeyle açılmış.Çok mutlu oldum.Zaten mutlu uyandım bugün.İlk defa bebeğimi gördüm rüyamda.Doğmuş,kucağıma alıp göğsümü açıyorum.Hemen yapışıp emmeye başlıyor.Göğsümden sütün geldiğini hissediyorum o emerken.Harika bir rüyaydı:CüvCüv:

selam kızlaaarrr,

edoşcuuum gece elektrik kesildi birden, pc nin şarjı vardı ama bağlantı gitti kusura bakma canım, pat diye çıkmış oldum

kızlar sabah kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda, nst de bir sıkıntı çıkmadı. bu arada doktorum 26 kasım için sezeryan randevusunu verdi. çok heyecanlandım. 12 gün kaldı :) tabi bebişler o tarihten önce gelmezlerse. çünkü kızımın biri doğum kanalına iyice girmiş. ikiside baş aşağı duruyorlar, her an normal doğum bile olabilir dedi doktor. hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

bu arada suyuda sordum. suyunda azalma yok muhtemelen kaçırmışsın dedi :) doğum suyunun tipik özelliği biraz çamaşırda bekleyince haifif maviye çalarmış rengi ilk geldiğinde su gibi berrak olurmuş. bilginize...

kızlarrrrrrrrrrr merhaba hayırlı cumalar
nts ye girdim kalp atışlarını duydum oğluşun süper bişi ağlamak istedim o an..artık raporluyum ama bir hafta daha devam edicem.sonrada doğuma 10 gün kalıyor zaten.kanım düşük çıktı yine.salı günde doktorun özeline gidicem suyu az demişti ya ona bakıcak.hayırlısı olsun herşeyin.

Son düzenleme:

canım zaten akıntı kendini belli ediyor biraz koyu kıvamlı oluyor.

ben idrarla suyu ayırt edemem diye düşünüyorum ki dün edemedim korku yaşadım bu yüzden

gece gece kaynatıyorsunuz bakıyorum

Ballım 5dk önce geleydin ya..Seninle de kaynatır öyle yatardım:CüvCüv:

Gold'cum iyi yapıyorsun önlem almakla.Gerçekleri gözardı edip sanki hiç deprem yaşamayacakmışız gibi düşünüyoruz ve bu konuda hiç önlem almıyoruz.Sen için nasıl rahat edeerse öyle yaptır dolapları.

Ben bi ara hıçkırdığını ayırt edebiliyordum.Ama şimdi hıçkırıyor mu zıplıyor mu anlamıyorum.Bazen ritim tutuyor gibi eşit aralıklarla vuruyor.Belki o zaman hıçkırıyordur.Bilmiyorum.

bacım sen hala çalışıyonmu? dikkat et kendine yorma kendini.

NST gerçekten çok güzel bişey. ben annemle giriyorum sıkılmayayım diye oda geliyor benimle. bugün baktım kalp atış seslerine annem tempo tutuyor :)))))) bana iki makine bağlıyorlar ikisininde sesini açıyor hemşire çok güzel gerçekten :)

canım inşallah doktor kontrolünde bir sorun çıkmaz. güzel haberlerini bekliyoruz.

İnternetten attı seni diye düşündüm zaten aşkam.Önemli değil canım.

Gözün aydın,kızların sağlıkları yerinde demek.İnşallah kızlar sezeryan gününü beklerler,çünkü 26'sı benim doğumgünüm:sm_cool:Okurken bile heyecanlandım:dance:

Demek biz altımıza kaçırıyomuşuzAma iyi yani suyumuz gelmiyomuş demek ki daha.
Kilo ile ilgili sormadın sanırım canım.Neyse onu da ben sorarım:CüvCüv:

zeacım canım dünürüm nasılsın ?
canım hadi hayırlısı olsun gelinimin gelme tarihi öpüyorum 3güzelide :) a.s.

canım benim iyiym, çok teşekkür ederim. sen nasılsın? eren paşa nasıl?
senin gelin pek aceleci girmiş doğum kanalına iyice. bir sürpriz yapmasada beklese kuzum 26 kasımı çok heyecanlandım eminem, doktor yanımızda ameliyathaneyi arayıp randevu aldı saat 11' de. inşallah bekleriz o güne kadar. haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım.

zeynepde doğum yapmış o daha heyecanlandırdı beni. başladık doğum haberleri almaya ne mutlu 9 ayı bitirdik hep birlikte. inşallah böyle güzel haberler almaya devam ederiz. bu haberin beni bu kadar etkileyeceğini tahmin etmezdim. gerçekten bir tuhaf oldu içim. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…