- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.441
geçmiş olsun canım.. hay Allah neden tedavi olmuyor ki.. ben hiç yaşamadım ama bir kere yazın epilasyondan sonra enfeksiyon olmuştu üst kısmı.. hematen ve travacort diye bi krem vermişti.. hemen geçmişti.. mantar mıydı bilmiyorum ama.. inşallah geçer.. belki yediklerinden etkileniyor olabilirsin. benim bildiğim kadarıyla mantarsa olabiliyor böyle yediğin içtiğinden..
Geçmiş olsun SMA.Niye ilaçla geçmiyor ki?Anlamadım.Doktorun başka tavsiyesi yok mu yani bu konuda?
Duygusallığa gelince ben de inanılmaz duygusalım.Saçma sapan herşeye gözlerim doluyor.Neredeyse yanımda biri osursa,sesine hüzünlenip ağlayacağımkaydirigubbakcemile3
hahahaha çok alemsin valla:roflol::roflol: o durum bende de var. bi de eşimi de ağlatmaya çalşıyorum ben.. diyorum ki ben doğumhaneye girerken neler hissetceksin, ya çok bağırırsam, sen de üzülür müsün filan diye duygu sömürüsü yapıyorum adama. zavallım o da dayanamıyo benim gözyaşlarıma sıkıntıya giriyo valla.. çok gıcık bi kadın oldum ben valla:mymeka:
iyi geceler aralık anneleri.aranızda bir ocak annesinede yer vardır inşallah.tabi siz heyecanlısınızdır şimdi az bir zamanınız kaldı.belki bende aralık annesi olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?