2008 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım.. hay Allah neden tedavi olmuyor ki.. ben hiç yaşamadım ama bir kere yazın epilasyondan sonra enfeksiyon olmuştu üst kısmı.. hematen ve travacort diye bi krem vermişti.. hemen geçmişti.. mantar mıydı bilmiyorum ama.. inşallah geçer.. belki yediklerinden etkileniyor olabilirsin. benim bildiğim kadarıyla mantarsa olabiliyor böyle yediğin içtiğinden..

Edolina saol canım.Ya zaman geçmiyo ve ben çok hassaslaştım.Herşey beni hüzünlendiriyo.Küçük oğluma bile kızınca hemen vicdan azabı çekiyorum.İçim mahvoluyo.Hele bana öyle masum masum bakıp özür dileyince ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Çok duygusallaştım sanırım.Napıcam bilemiyorum.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Yok canım ya yediğim içtiğimle alakalı değil sanırım.Travokort bende kullaıyorum ama maalesef.Hamilelikte olabiliyormuş.Napalım artık çekicez şimdilik.İnş.herşey kolay olur.:CüvCüv::CüvCüv:

Geçmiş olsun SMA.Niye ilaçla geçmiyor ki?Anlamadım.Doktorun başka tavsiyesi yok mu yani bu konuda?

Duygusallığa gelince ben de inanılmaz duygusalım.Saçma sapan herşeye gözlerim doluyor.Neredeyse yanımda biri osursa,sesine hüzünlenip ağlayacağımkaydirigubbakcemile3

bence doğumla ilgili bi problem yaşamazsın arkadaşım. takma kafana.. olumlu düşün herşey olacağına varır.. öyle değil mi ama:)

hahahaha çok alemsin valla:roflol::roflol: o durum bende de var. bi de eşimi de ağlatmaya çalşıyorum ben.. diyorum ki ben doğumhaneye girerken neler hissetceksin, ya çok bağırırsam, sen de üzülür müsün filan diye duygu sömürüsü yapıyorum adama. zavallım o da dayanamıyo benim gözyaşlarıma sıkıntıya giriyo valla.. çok gıcık bi kadın oldum ben valla:mymeka:

Alemsiniz ya kızlar.Hayır şıanda eşim horulhorul uyuyo.Uyuz oluyorum zaten son zamanlarda benimle yetei kadar ilgilenmiyo.Bide arka fonda yaprak dökümü müziği çalıyo.İyice girmiştim moda.Ama siz beni güldürdünüz şuhalde.Helal olsun valla.:roflol::roflol:

Kızlar size iyi geceler.Ben yatıyım artık Bi taraflarıma fena ağrılar girecek yoksa.Size iyi oturmalar.:a015::a015::a015:

aman şekerim sen de ne bunalım moda giriyosun. kapat o müziği boşver. biz boşuna mı burdayız.. her zaman her yerde moral verilir, güldürülür:))
hadi canım iyi geceler.. öptük:)

Biraz gülelim dedim:smiley-cool:
Acıtasyon mu yapıyosun zavallı kocana.Ben direk sinir yapıyorum.Yazık o da ne yapsın,ne desin bilemiyo.
Bugün evden çıkarken bağcıklı bir ayakkabı giymiştim.Bağcıklarını açmadan ayağıma girmedi.Eşim içeri gir de ben giydirip bağlayayım dedi.Ben de sinirle kendim eğilip bağcıları çözmeye kalktım.Göbeğim sıkışınca terle birlikte bir anda fenalık bastı.Mızmızlanmaya başladım.O da niye öyle yaptığımı anlayamadı tabii.Nasıl anlasın,ben bile anlamadım.Zor durumda olduğumu görüp bana acısın diye mi yaptım,bilmiyorum ki...Acılarıııın kadınıyıııım...Falan..Saçmalıyorum yani bu şekilde.Sadece bende olan bi durum mu bilmiyorumfisfisfisSanırım hiç sormadan düşüncelerimi okuyup istediğimi yapsın istiyorum

ay valla çok alemsin.. ben de tam tersine bi havalardayım ki sorma.. hani nerden baksan tülleri yıkayıp asmaya kalkıcam.. zeyna gibiyim her işimi yaparım kimseye muhtac değilim edalarındayım.. açıkçası ben de neden böyle yaptıgımı bilmiyorum.. sanırım deliyim:) amaa duygusal anlamda acaip vicgan yapıyorum.. valla buna resmen burnundan getirmek denir.. ayıp ediyom adama

Yay burcu olarak ikimizin de bu durumlarının gayet normal olduğunu düşünüyorum.Mesela ben bütün gece çok mutluydum.O ayakkabı olayı dışında eşimle çok güzel vakit geçirdik.Ara sıra geliyolar bana:)
Ben gün içinde dört mevsim yaşayabilen bir kişiliğim.Eşim de bunu hep söyler.İnsan aynı gün içinde bu kadar zıt duyguyu nasıl yaşayabilir diye şaşırıyor bana.Hamileliğimle birlikte duygularımdaki iniş çıkışlar daha büyük boyutta olmaya başladı tabii..

Sakın perdeleri bi başına yıkayıp asmaya kalkma ha.Tek başımıza yapabildiğimiz şeyler var tabii ki ama o kadar da değil yani...

eşim bana evlenmeden önce standart dışı derdi.. haklı da adam valla.. aman yok canım. bu saatten sonra hayatta yıkamam tülleri filan.. onlar işin gırgırı.. bu göbekle nasıl iş yapam mümkün diil artık valla..

Benim göbeğim acıyo az eğildim mi bile.Bebeğin sıkıştığını hissedebiliyorum.Ben öyle eğilince ne şekle giriyo acaba zavallı bebişim..Sıkışıyolar mıdır ki?Bazen de unutuyorum hamile olduğumu.Hiçbirşey yokmuş göbeğimde gibi hissedebiliyorum.Artık eskisi kadar da çok hareket etmiyor.Sanırım bu normal.Sadece geriliyor içimde.Ben bebek geriliyor diye düşünürken burada o gerilmelerin kasılma olduğunu öğrendim.
Şimdi gördüm,senin 19 günün kalmış.Benim daha çok var..

yaa sorma. adımız incirle kasıntı hatunlara çıktı forumda:) kasılmıyoz diye şikayet edip duruyoduk. meger kasılma ne bilmiyomuşuz:) nerdeyse sarılıp birbirimiz öpcektik kasılıyoz diye, o kadar yani:)
ben de bazen kızım canımı acıttıgında onu düşünüyorum. acaba yavrumun neresi acı da pozisyon değiştirmek istedi diyorum. hemen karnımı rahat hareket etsin diye şişiriyorum ve öne doğru çıkarıyorum. kıyamaz annesi ona.. acaba rahatsız oluyorlar mıdır yaa. bi internet sitesinde tam aksine çok rahat olduklarını okumuştum ama ne biliyim kıyamıyorum gene de..

Dünyadaki en rahat yerdeler şu anda.Ben de bir yerde okumuştum.Yine de biz bu kadar gerilip kasılırken onların çok rahat olduklarına inanamıyoruz sanırım:)

Bu arada Okan'ın programda pacman oyunu da mı varmış..Kaçıncı konuk bu bu arada?Biz de talep edelim programa çıkmayı.KK'nın Aralık annelerinden,Okan'ın programını kaçırmayan gece kuşları olarak:))

iyi geceler aralık anneleri.aranızda bir ocak annesinede yer vardır inşallah.tabi siz heyecanlısınızdır şimdi az bir zamanınız kaldı.belki bende aralık annesi olabilirim.

rahim arapçadan gelen bir kelimeymiş bu arada.. merhametten geliyormuş. ne kadar da manalı değil mi.. ben duydugumda çok etkilenmiştim..

pacman bence biraz saçma olmuş bacım.. çocuklugumun oyunu, ahh eski yıllar.
ama nolursa olsun doğan cankunun ıslıgı bitirdi beni:) aman ben çıkmak istemem, izlemek yeter. hasta olurum o insanlara yaptıgını bana yapsa:) hahaha kıl kadınım ben cevap vermeden duramam valla

iyi geceler aralık anneleri.aranızda bir ocak annesinede yer vardır inşallah.tabi siz heyecanlısınızdır şimdi az bir zamanınız kaldı.belki bende aralık annesi olabilirim.

hoşgeldin balım. ne demek sohbet etmek isteyen herkese açık kapımıza.s.
şaka maka valla benim 19 gün yazıyo ama bakın ben 10 gün veriyom temizinden.. 10 günü geçmez doğurmam, dediydi dersiniz şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…