2008 Aralık Anneleri

Merhabalar, bazı arkadaşların merak ettiğini hatırlıyorum, hala yaptırmayan ve merak eden varsa diye hemen yazayım dedim: ben bugün vajinal muayenemi yaptırdım, söylendiği korkulduğu gibi birşey değilmiş, elle muayene ediyor ve 5 saniye kadar sürüyor en fazla.
Normal doğuma engel bir durumum olmadığını söyledi, oğluşum biraz iri görünüyor olmasına rağmen:teytey:

kızlar bugün ilk defa midem bulandı ama daha çok erken dimi

acaba psikolojik mi yoksa yediklerimden mi kaynaklanıyor kii hiç yememiş gibi yemek yiyorum bu ara acaba ondan mı

merhaba bende yeni katıldım aranıza bir defa hamilelik geçirdim bebeğimin kalbi durdu 3 aylıkken benim bulantılarım 3 haftalıkken başlamıştı kişiden kişiye değişiyor valla ama inşallah sen rahat bir hamilelik geçirirsin:CüvCüv:

merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi pek okuyamadım
inş yarın okuycam :)
herşeyimsin aramıza hoşgeldin canım bebeğinn cinsiyeti nedir?
nezman doğcak inş?
mavilim bilgiler için çok teşk ederiz o krem bendede var başlıyım ozman kullanmaya
kızlar bu arada meleğimin yatağı geldi çok tatlı görseniz bayılırsınz.
yeşil renkte aldık malum 2ve 3.bebklerimizide düşünmek lazım :)
hepinizi çok öpüyorum tabi meleklerinizide a.s.

bacım
gazan mubarek olsun.. darısı başımıza.. bakalım salı günü nolcek.. ama içimi rahatlattın sağolasın...

herşeyimsin aramıza hoşgeldin..

eminecim koysana erenciğimin yuvasını.. görelim biz de:)

bu arada ben de lansinohu kullanmaya başlamıştım.. bence artık aralık anneleri başlamalılar.. çok faydasını göreceğimizi düşünüyorum. hatırlatma için sağol mavili..

bu arada ben de kocamdan ayrı yatmam.. adetine de başlatmasınlar.. neymiş o öle. tamam yaramazlık yasak biliyoz ama birlikte uyumanın fayda sağlayacağını düşünüyorum ben de.. tamamen pişikolocik:jeyyar::jeyyar:

dikkat gece kuşları aranıyor.. bu gece muhtemelen burdayım.. sabah çok fena uyudum bugun

işte konukları düşünürsek doğan canku hariç ekrana bakmayı gerektirecek bi durum yok yani
hahahaha

Gececiler aynı zamanda Okan'cı galiba.Biz de iki işi aynı anda yapıyoz.Hem bilgisayar hem Tv.Çok zekiyiz teyzeleri.Bildiğiniz gibi değil:))

Lohusalık döneminde ayrı yatakta yatmanın tek bir mantıklı açıklaması varsa,ben de Monica Belucci'yim.Tek kelimeyle saçma.

Zeynep ne güzel ya,biz hala rüyalarımızda emziriyoruz bebişleri.Sen aldın kucağına minnoşunua.s.

Merhaba anneler.Bende sizin gibi uyuyamayanlardanım.Kızalr ben 36 haftayı devirdim çok şükür.İnş.40.hafataya kadar bekler kızım.Arada bi bize yanlış alarm veriyor.Çok hareketli bi kız.Zaman artık geçmiyo sanki.Hepimize kolay gelsin.:teselli::teselli::teselli:

maşallah sana da kızına.. zekanız hep bööle devam etsin:)

hoşgeldin edoşum.. valla bir an bu gece gelmiceksin sandım.. karalar bağlamıştım:)
az önce kızımın ayak parnaklarını elledim galiba.. küçük küçük yuvarlaklar vardı tam gögsümün altında.. göbeğim şu anda sağ tarafa doğru kaykıldı.. ay çok komik bu kız

sma cım sen de hoşgeldin.. artık bence aralık anneleri tehlikeli haftaları atlattık. çok şükür diyorum

Sağol teyzesi.Hoşbulduk.
Ben de öğlene kadar uyudum bugün.
Az önce de bir arkadaşımın nişanından geldik.Sigara dumanına maruz kaldım birkaç saat.Pencere kenarına oturduk ama hava soğuk olduğu için insanlar rahatsız oldu diye kapattık.Dansa kalktıkları anda eşim yine açıyordu pencereyi ama nafile.Saçım başım sigara koktu.
Bu saatte saçımı yıkayamıcam.Kokusu midemi kaldırıyo.Hele yastığa kafamı nasıl koyarım bilmiyorum.Dumanın etkisiyle de iyice uyandım galiba.Zor uykum gelcek bu gece.Neyse ki Okan var sabaha kadar.Arada da laflarız.Geçer bi şekilde zamanyerimseniben

Hoşgeldin SMA
Evet zaman çok yavaşladı sanki.Benim doğuma tam 30 gün kaldı.Çok büyüyor 30gün gözümde.Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi.Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.

Fascım saol.Ya kızlar aranızda mantar problemi olan varmı?Ya ben kurtulamadım şu illetten.Ne fitil ne ilaç fayda etmiyo.Napcamı şaşırdım.Doktor mantar açılmasını zorlaştırır ve daha çok acı duyarsın dedi.Aynı zamanda çok geç kapanır dedi.Normal doğum yapacağım için moralim bozuldu.senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…