- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.461
fas senin çok az kalmış.insan biran önce kavuşmak istiyor değilmi.bende hayal kurmaktan düşünmekten uyuyamadım bir türlü.
evet canım az kaldı valla .. ama ben rahat bir gebelik gecirdiğim için herhalde karnımda oldugu zamanları çok özliycem.. çok tatlı hareketlerini hissetmek, ama onunla bir hayatı da merak etmiyor değilim açıkçası
Balım ne iğnesi?Şeker mi var sende?
yok canım benim çok uzun zamandır başaşağı duruyor.. normal yani şimdilik çok şükür.. fakat özel doktor ve özel hastane olmasına ragmen 5 aralık akşamı izne ayrılıyor doktorum.. artık 5 aralık a kadar geldi geldi.. gelemedi artık bulucaz başka bir çare.. bence senin sezaryen kesinse doktorunla bir an önce konuş ki izne filan çıkacaksa ona göre ayarlama yaparsınız
kan pıhtılaşması var.daha önce iki düşük yaptım bu yüzden.inşallah şimdi bebeğimi kucağıma almak nasip olur.
Maşallah canım.Şükret bol bol.Doğumun da hamileliğin kadar rahat ve sorunsuz olur inşallah.Benim de hamileliğimde hiç sorunum olmadı.Sadece duruşu yüzünden sezeryan dedi doktor.Ben de zor da olsa alıştırdım kendimi sezeryan olacağıma.İzne de çıksa ben doğum yapıyorum dedim mi gelebilmeli doktor dediğin.Sorayım yine.Şehir dışına falan gitmez inşallah.
bizimki malesef şehirdışında olacak.. erzuruma gidecekmiş.. kadına gitme deme hakkım yok. çünkü çok yoğun çalışıyorlar garibim.. valla eskiden çalışan biri olarak babamın oğlu gelse bakmazdım gözünün yaşınaçünkü yoğun çalışınca böyle tatilleri iple çekiyor insan-tatlicadiarzu-
Doğum sancılarım gelir de doktor gelmezse hastanedeki ebelere normal doğurtturuveririm kızımı.Ne yapayım yani...Zaten pek bi sakin ve güvenilir buldum hastanedeki ebeleri.Yani sokakta görsen bunlar kesin ebe dersinkaydirigubbakcemile3Öyle bir oturmuş kadınların üçüne de ebe kimliği.Güvenirim ben onlara.
İyi geceler Balım.
Oldu mu yani şimdi Fas?! Bırakıcan mı yani beni illa ki 10 gün sonra?Ay biz bebekleri de alıştırırız.Gündüz uyutur gece uyandırırız kendimiz sıkılmayalım diye:))Şaka maka bebişler doğduktan sonra pek giremicez heralde nete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?