2008 Aralık Anneleri

Senin de kız olacak ya bana dedikleri senin için de geçerli.Kesin erken gelir diyorlar.Ya benim bayram sonrasına kalacak sezeryan tarihi.Ya bayramda geliverirse ne yapcamm..

yoksa bayramda senin de doktorun çalışmıyor mu? bizde de o sorun var. ne yaparız bilmiyorum valla.. bir an önce doğurmam lazım.. annem hep şey der, erkekler gün doldurur kızlar gününden önce gelir der yerimseniben ben ona güveniyorum hadi hayırlısı

Özel doktor,özel hastane.Çalışırlar heralde di mi?Sezeryan tarihi alırken sorayım en iyisi.Erken gelirse n'olcek diye.Senin kız da ayaklar aşağıda duruyodu di mi?Sezeryan dedi mi doktor sana da?

fas senin çok az kalmış.insan biran önce kavuşmak istiyor değilmi.bende hayal kurmaktan düşünmekten uyuyamadım bir türlü.

yok canım benim çok uzun zamandır başaşağı duruyor.. normal yani şimdilik çok şükür.. fakat özel doktor ve özel hastane olmasına ragmen 5 aralık akşamı izne ayrılıyor doktorum.. artık 5 aralık a kadar geldi geldi.. gelemedi artık bulucaz başka bir çare.. bence senin sezaryen kesinse doktorunla bir an önce konuş ki izne filan çıkacaksa ona göre ayarlama yaparsınız

fas senin çok az kalmış.insan biran önce kavuşmak istiyor değilmi.bende hayal kurmaktan düşünmekten uyuyamadım bir türlü.

evet canım az kaldı valla .. ama ben rahat bir gebelik gecirdiğim için herhalde karnımda oldugu zamanları çok özliycem.. çok tatlı hareketlerini hissetmek, ama onunla bir hayatı da merak etmiyor değilim açıkçası

ne güzel sorunsuz bir hamilelik geçirmen.aslında bu duygu çok güzel bazen acaba bu başımı bu poposumu diyorum kendi kendime gülüyorum mutlu oluyorum. ama iğnelerdende kurtulayım diye zamanın biran önce geçmesinide istiyorum.

ne iğnesi canım geçmiş olsun.. kan pıhtılaşması gibi bir sorun mu var. bir arkadaşım öyle 9 ay boyunca göbeğinden iğne vuruyordu da..
inşallah gönlüne göre sağlıkla güzelliklerle kucaklarsın bebişini canım benim

Maşallah canım.Şükret bol bol.Doğumun da hamileliğin kadar rahat ve sorunsuz olur inşallah.Benim de hamileliğimde hiç sorunum olmadı.Sadece duruşu yüzünden sezeryan dedi doktor.Ben de zor da olsa alıştırdım kendimi sezeryan olacağıma.İzne de çıksa ben doğum yapıyorum dedim mi gelebilmeli doktor dediğin.Sorayım yine.Şehir dışına falan gitmez inşallah.

canım hiç dert etme inşallah kucaklayacaksın bebegini.. benim arkadaşım 4 tane düşük yaptı ve 4. düşüğünde böyle bir problemi oldugunu öğrenebildi.. düşün artık.. ama şimdi 3 aylık tatlı mı tatlı bir kızı var.. o iğneleri kullanarak korudu bebeğini ve kavuştu.. inşallah merak etme sen de kucaklayacaksınŞeniz

kan pıhtılaşması var.daha önce iki düşük yaptım bu yüzden.inşallah şimdi bebeğimi kucağıma almak nasip olur.

Ay canım.Çok geçmiş olsun.Artık az kalmış ama.Bu sefer mucize bebek geliyorAllah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

bizimki malesef şehirdışında olacak.. erzuruma gidecekmiş.. kadına gitme deme hakkım yok. çünkü çok yoğun çalışıyorlar garibim.. valla eskiden çalışan biri olarak babamın oğlu gelse bakmazdım gözünün yaşına çünkü yoğun çalışınca böyle tatilleri iple çekiyor insan-tatlicadiarzu-

inşallah fas.çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.ben çıkıyorum.arada uğruyorum zaten sizin siteye kızına aldıkların çok güzel.güle güle kullansın bebişin.

sağol canım.. inşallah tüm yavrularımız eskite eskite kullanırlar cicilerini.. biz her zaman bekleriz seni.. nasıl olsa edoşumla burdayız di mi ama.. gece kuşları olarak devam ederiz artık bi 10 gün dahasengözlerimebaksanab ben 10 güne kadar doğurcam ya inşallah:jeyyar:

Doğum sancılarım gelir de doktor gelmezse hastanedeki ebelere normal doğurtturuveririm kızımı.Ne yapayım yani...Zaten pek bi sakin ve güvenilir buldum hastanedeki ebeleri.Yani sokakta görsen bunlar kesin ebe dersinkaydirigubbakcemile3Öyle bir oturmuş kadınların üçüne de ebe kimliği.Güvenirim ben onlara.

İyi geceler Balım.

Oldu mu yani şimdi Fas?! Bırakıcan mı yani beni illa ki 10 gün sonra?Ay biz bebekleri de alıştırırız.Gündüz uyutur gece uyandırırız kendimiz sıkılmayalım diye:))Şaka maka bebişler doğduktan sonra pek giremicez heralde nete.

valla eşim 4 kilo ve ayaktan doğmuş.. hep söylerim. neden olmasın edoşum.. ters diye aslında normal yaptırmayanlar doktorlar.. yapılamayacak bişiy değil yani..

valla ben bu konuda kendime hiiiiç güvenemiyom.. heralde nete mete giremem bebişle.. gerçi annecim burdayken onun kucagına atıp kendimi naza cekmeyi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım... nasıl olur ben de erken konuşmak istemiyorum:) valla edoşum doğurmam lazım bak doktorum gidicek 5 aralıkta.. acele etmem gerek.. yoksa olsa dükkan senin derler ya.. bırakırmıyım buraları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…