2008 Aralık Anneleri

canım maaşallah insan görür görmez istemsiz bi şekilde diyo zaten Allah analı babalı büyütsün

senin dünür nurgün dü galiba

nurgüncüm oğlunun işi zor bu güzellikteki prensesi kandırmak zor olur

maşallah elif nazımıza

Herşey yolunda gidiyor maşallah Zea.Kızlar Çarşamba'yı bekleyecek bak göreceksinyerimsenibenKilolar da o kadar az değilmiş.Küvöze girmelerine gerek kalmaz inşallah.

Bence de mucize.Daha iyi bir kelime yok anlatmak için.

Ben de bugün doktora gittim kızlar..Sağlığımız gayet iyi maşallah.Kızım gayet güzel oturuyo karnımda.Kafası yukarıda,poposunun üstüne oturmuş.Bacaklarını da kıvırmış.Hiç dönmeye niyetli görünmüyor.Doktor 19'unda gelirsin bakarım,sonra da hastaneyi arar sezeryanı yaparız diyor.En erken 15'inde gelebilir şeklinde tahminde bulundu.Yine de çantan hazır olsun,sancın olur da gelmek isterse beni ararsın geçeriz hemen hastaneye dedi.

Bu sefer nasıl pozitif,esprili,güler yüzlüydü anlatamam.Şaşırdık eşimle.

Kızım uzun boylu olacakmış ama çok kilolu bir bebek değilmiş.2700gr olmuş minnoşum.Ben de bir ayda 3kg daha almışım ve toplamda 21kg almış oluyorum:lepi:

oy oy oy oy oy 41 kere maşşallah benim güzel gelinime..yerim ben senin o tombik yanaklarını yaaa..zeynepcim kızın melekler kadar güzel iyiki dünür olmuşuz kız :teytey: benim oğlan bu güzellik karşısında fazla durmayacağa benziyorkaydirigubbakcemile3 kerata şimdiden karnımda zıplamaya başladı..

zeamays cım negüzel çarşb meleklerin kucağında olacak inş Allah yardc olsun
off kıskandım valla edoşuda senide bebişlerinizi görmüşsünüz bende özledin effe mi

kız çelikk dur bakalım orda delüüü:mymeka: hele benim oğlanıda bir görün bakalım kim kimi kandırmak zorunda kalacakkaydirigubbakcemile3

Ayyy Maaşallah Zeynep... Allah analı babalı büyütsün inşallah. Rabbim nazarlarda saklasın. Darısı bekleyenlerin başına...

valla nurgün cüm benim oğlan elif i görünce fena tekmikledi ben kızdım tabi onun sahibi var diye elif senin oğlanı çok sever eminimde diğer beyler senin oğlanın başını ağırtmasın

aman güzellik başa bela canım maşallah tekrar

bu arada bu konuştuklarımızı orkide cim duymasın aman

Herşey yolunda gidiyor maşallah Zea...........Kızım uzun boylu olacakmış ama çok kilolu bir bebek değilmiş.2700gr olmuş minnoşum.Ben de bir ayda 3kg daha almışım ve toplamda 21kg almış oluyorum:lepi:

canım maşallah kızına sağlıkla inşallah :)

kızlar çok geç kalkmama rağmen uykumuz geldi, üç beş gündür ilk kez uzunca bir yürüyüş yaptım bugün belki ondandır, size iyi sohbetler diliorum, gececilerin yazdıklarını sabaha okurum artık :)) hepinize ve meleklerinize iyi geceler

Günaydın güzel anneler!!
Erken yattık diye bu saatte ayaktayız.Bütün Aralık anneleri dün çok yorulmuş anlaşılan.
Biz birazdan hastaneye gideceğiz.Kan uyuşmazlığı testi için.Bir de doktorum beni dopler'e sokacağını söyledi.Duymuştum sanki daha önce ama şimdi hatırlayamıyorum ne olduğunu.Nasıl olsa öğrenicem.Gelince anlatırım.
Öptük kızımla hepinizia.s.

günaydın edocum.. ben de dün gece uyuyakalanlardanım.. eee erken uyuyunca da sabahın bu saatinde ayakta oluyor insan.. tam olarak geçmişi okuyamadım ama kontrole gitmişsin galiba. maşallah kızına.. bugun olacakları da bekliyoruz.. dopler kan akışını ölcüyor diye biliyorum ben.. bebege sağlıklı kan akışı gidiyor mu diye bakacaktır.. inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım..

Sağol canım bilgi verdiğin için.Bebeğim uzun boyluymuş ama çok kilolu değilmiş.Olmasın canım çok kilolu.Ama inşallah iyi beslenebiliyordur.
Ben de erken hastaneye gideceğim için erken yatmıştım.6'da uyandım bir daha da uyuyamadım.
Sen de kontrole gitmeyecek miydin canım?

yok canım
biz bu hafta salı günü kontroldeydik zaten.. bir dahaki kontrolümüz çarşamba inşallah. ben bu bebek kilosunu hiç kafama takmıyorum. çünkü ben de 2,5 kilo doğmuşum ama bünyem o kadar sağlam ki maşallah diyeyim.. öyle narin kadınlar gibi iki rüzgar görünce hapşuran biri olmadım hiç.. yani anlatmak istediğim sağlıklılığın tombiklikle pek alakası yok.. inşallah sıhhatleri tam yerinde olur kuzularımızın..

bu arada zeynep maşallah canım meleğine.. ne de yumuş yumuş. ne de tatlı.. insanın koklayası geliyor.. oh mis gibi aldın kızını kucağına.. inşallah bize de nasip eder rabbim..:asigim:

Maşallah sana o zaman Fas'cım.Benim bebeğim o kiloyu geçti ama doktor 15'inden önce doğmasın,küveze falan alınması gerekir,daha önce gelmesin diyor ve ben de burada erken doğan bebeklerin küvöze alınmadan sağlıklı doğup yaşadıklarını okuyunca aklım karışıyor.İçime bayramda gelecek kızım gibi doğuyor.Sanki o kadar beklemeyecek.Bir yandan da içeride oturarak keyif yaptığını gördükçe gelmeye niyeti yok diyorum.Bakalım hayırlısı.Daha vaktimiz var bizim:CüvCüv:

Gece kuşları sabah şekerlerini sundukaydirigubbakcemile3

tam şeker kıvamında olduk hakketten.. ne tesaduf yalnız, gece birbirimizi yalnız bırakmıyoruz, gündüz de bulduk baksana kaydirigubbakcemile3
bu arada bildiğim kadarıyla bebekleri ciğerleri gelişmezse küvöze alıyorlar, kiloyla alakalı değil yani.. inşallah hayırlısı ile alırsın sen de meleğini.. valla bizim şaka matrak 40 haftayı doldurmamıza 2 hafta kaldı.. bu hafta küçük bir olasılıkla ama haftaya büyük bir olasılıkla gelebilir kızımız.. çok çok küçük bir olasılıkla da 42 haftayı doldurabilir.. ne olursa hayırlısı olsun artık napiyim.. kafaya tak tak nereye kadar. saldım çayıra mevlam kayıra..mirmirmirmir

Evet ya cidden anlaşıp da buluşuyoruz sankikaydirigubbakcemile3
Küvöze alınmasının ciğerle alakalı olduğunu ben de az çok çözdüm.O yüzden doplere gireceğim bugün belki de.Doktor bebeğin gelişiminden emin olmak istiyor herhalde.Bakalım nasıl çıkacak bugün sonuçlarımız.
Senin az kaldı gerçekten de.Aman ben bıraktım artık her an gelir korkularımı.Gelince gelecek diyorum.Gaz sancısı,kasılma falan oldu mu da şimdi geçecek diyorum kendi kendime.Geçiyo da:CüvCüv:Bakalım doğum sancısı da başlayınca şimdi geçecek diye kandırabilecek miyim kendimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…