- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.201
maşallah çekmeyi unutmayın
selam kızlar biz geldik,
kontrolümüz iyi geçti. kızlarım iyiler çok şükür. nst de sancı çıkmadı.çarşamba sezeryanım var. cumartesi hastaneye gidip bir sürü tahlil yaptırmam gerek. anestezide de muayene ettiler beni. yani kızlar anladımki gerçekten sonuna geldik :) inandırıcı gelmiyordu bana. inşallah kızlarım çarşambaya kadar bekler.
kızlar arkadaşımın bebeğini gördüm geldim az önce aman yarabbim minicik hap gibi ekmek arası yemelik bişeydi. 2800 gr doğmuş ağzı burnu hokka gibi maşallah. ama bi tuhaf oldum. yani hep böyle kalacağımı düşünmüyodum tabii ama yine de bebekli halimi düşünemedim, minicik, el kadar bi varlık, bana muhtaç kucağımda.....
inanılmaz birşey bu ya.
mucize derler
bundan daha mucize bir durum olabilir mi. inanmayan taş olsun dedikleri bu olsa gerek
canım maaşallah insan görür görmez istemsiz bi şekilde diyo zaten Allah analı babalı büyütsün
senin dünür nurgün dü galiba
nurgüncüm oğlunun işi zor bu güzellikteki prensesi kandırmak zor olur
maşallah elif nazımıza
Herşey yolunda gidiyor maşallah Zea...........Kızım uzun boylu olacakmış ama çok kilolu bir bebek değilmiş.2700gr olmuş minnoşum.Ben de bir ayda 3kg daha almışım ve toplamda 21kg almış oluyorum:lepi:
günaydın edocum.. ben de dün gece uyuyakalanlardanım.. eee erken uyuyunca da sabahın bu saatinde ayakta oluyor insan.. tam olarak geçmişi okuyamadım ama kontrole gitmişsin galiba. maşallah kızına.. bugun olacakları da bekliyoruz.. dopler kan akışını ölcüyor diye biliyorum ben.. bebege sağlıklı kan akışı gidiyor mu diye bakacaktır.. inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım..
Sağol canım bilgi verdiğin için.Bebeğim uzun boyluymuş ama çok kilolu değilmiş.Olmasın canım çok kilolu.Ama inşallah iyi beslenebiliyordur.
Ben de erken hastaneye gideceğim için erken yatmıştım.6'da uyandım bir daha da uyuyamadım.
Sen de kontrole gitmeyecek miydin canım?
yok canım
biz bu hafta salı günü kontroldeydik zaten.. bir dahaki kontrolümüz çarşamba inşallah. ben bu bebek kilosunu hiç kafama takmıyorum. çünkü ben de 2,5 kilo doğmuşum ama bünyem o kadar sağlam ki maşallah diyeyim.. öyle narin kadınlar gibi iki rüzgar görünce hapşuran biri olmadım hiç.. yani anlatmak istediğim sağlıklılığın tombiklikle pek alakası yok.. inşallah sıhhatleri tam yerinde olur kuzularımızın..
bu arada zeynep maşallah canım meleğine.. ne de yumuş yumuş. ne de tatlı.. insanın koklayası geliyor.. oh mis gibi aldın kızını kucağına.. inşallah bize de nasip eder rabbim..:asigim:
Maşallah sana o zaman Fas'cım.Benim bebeğim o kiloyu geçti ama doktor 15'inden önce doğmasın,küveze falan alınması gerekir,daha önce gelmesin diyor ve ben de burada erken doğan bebeklerin küvöze alınmadan sağlıklı doğup yaşadıklarını okuyunca aklım karışıyor.İçime bayramda gelecek kızım gibi doğuyor.Sanki o kadar beklemeyecek.Bir yandan da içeride oturarak keyif yaptığını gördükçe gelmeye niyeti yok diyorum.Bakalım hayırlısı.Daha vaktimiz var bizim:CüvCüv:
Gece kuşları sabah şekerlerini sundukaydirigubbakcemile3
tam şeker kıvamında olduk hakketten.. ne tesaduf yalnız, gece birbirimizi yalnız bırakmıyoruz, gündüz de bulduk baksana kaydirigubbakcemile3
bu arada bildiğim kadarıyla bebekleri ciğerleri gelişmezse küvöze alıyorlar, kiloyla alakalı değil yani.. inşallah hayırlısı ile alırsın sen de meleğini.. valla bizim şaka matrak 40 haftayı doldurmamıza 2 hafta kaldı.. bu hafta küçük bir olasılıkla ama haftaya büyük bir olasılıkla gelebilir kızımız.. çok çok küçük bir olasılıkla da 42 haftayı doldurabilir.. ne olursa hayırlısı olsun artık napiyim.. kafaya tak tak nereye kadar. saldım çayıra mevlam kayıra..mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?