2008 Aralık Anneleri

cnm benim gözün aydın çok sevindim hihoyyyt .. sezeryan tarihin hayırlı olsun ..bizde yarın alıcaz tarihimizi hayırlısı bakalım..

hoşgeldin canım herşeyin yolunda olmasına sevindim 9 ay sonuna geldin darısı başımıza hayırlısıyla çarşamba bende nst ye bağlanacam bakalım benim nasıl çıkacakkaydirigubbakcemile3

sağol canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin, seninle günlerimiz aynı bende bugün tam 36+0 ım ama ikizleri 37 haftadan sonra bekletme taraftarı değil doktorlar, o yüzden biraz erken olacak doğum. sağlıklı olsunlarda bebişlerim

söyleyin bakalim kizlar hamile kaldiktan sonra simdiye kadar en cok neyi ozlediniz

yüzüstü yastığıma sarılıp yatmayı ve gerine gerine uyanmayı,kıyafetlerimi,araba hala kullanabiliyorum çok zor ama oğlumu okula ben bırakıp almak durumundayım...bende cinsel hayatımı özledim yalan yokk:asigim:
hee bide ben çok tezcanlı ve aceleci biriyimdir işlerimi şipşak yapmayı özledim ama bebişlerimiz için özveride bulunmak herşeyebedel olsa gereka.s.

zeacım hoşgelidn ne güzel artık sayılı gün iyice azalmış hadi hayırlısı sonra da bizim başımıza darısı:)

bende 38 al dedim dr ama almıyo kendisi gelmek isterse alırım diyo yoksa solunum problemi yaşar diyo bebişlerin kiloları ne durumda

cnm benim gözün aydın çok sevindim hihoyyyt .. sezeryan tarihin hayırlı olsun ..bizde yarın alıcaz tarihimizi hayırlısı bakalım..

teşekkürederim tatlım, bakalım sana ne tarih verecekler benden önceye alma tamam mı
:)) laelaelaelaelae

kızlar sabah arkadaşım doğum yaptı, şimid eşimi bekliyorum
taze çıtır çtıır bebek görmeye gidiyoruz:) heyecan yaptım

bende 38 al dedim dr ama almıyo kendisi gelmek isterse alırım diyo yoksa solunum problemi yaşar diyo bebişlerin kiloları ne durumda

keşke bende sonuna kadar bekleyipte normal doğum yapabilsem ama çok zor. bekle canım bebişler ne zaman isterse o zaman gelsinler, durdukları her gün kar.

benim minnoşların kiloları düşük biraz 2200 ve 2500 gr.lar, inşallah küvöze girmezler yavrularım.

ne güzel kızlar sezeryan olacakların tarihleri belli olmaya başladı biz normallerin hali ne olacak böyle heran herşey olabilir (kızlaaarrr ben çok korkuyoruuuuummmmmmmm)

canım bende normaş doğum yapmayacamki sezeryan olacam :1no2:benim tarihimde 12 aralık oğlumu sezeryanla doğum yaptığım için mecburi yani:çok üzgünüm:

zeacım yine iyi seninkilerin kiloları maşallah benim arkadaşınki 1750gr falandı. inşallah küvöze girmezler. ama prematüre bebekleri küvöze alıyorlar galiba araştırdın mı bunu hiç??

kızlar sabah arkadaşım doğum yaptı, şimid eşimi bekliyorum
taze çıtır çtıır bebek görmeye gidiyoruz:) heyecan yaptım

Ayyy ne güzel, tebrik ediyorum arkadaşını, Allah analı babalı büyütsün.

kızlar bugün hastanede doktoru beklerken yeni doğum yapmış bir bayan geldi kucağında bebişiyle. bebişi sarılık olmuş kadın nasıl ağlıyor görseniz. bende başladım ağlamaya, hiç dayanamıyorum karşımda gözü yaşlı birini görmeye :1no2: neyseki çok önemli değilmiş bebişin durumu

ne güzel kızlar sezeryan olacakların tarihleri belli olmaya başladı biz normallerin hali ne olacak böyle heran herşey olabilir (kızlaaarrr ben çok korkuyoruuuuummmmmmmm)

meltemcim bu mod dan bir an evvel kurtulmaya bak yoksa hem doğum sancısı çeker hemde mecburi sezaryen olabilirsin...
benden söylemesi canım cesaretli ol...

canım bende normaş doğum yapmayacamki sezeryan olacam :1no2:benim tarihimde 12 aralık oğlumu sezeryanla doğum yaptığım için mecburi yani:çok üzgünüm:

olsun canım zaten normal doğum tarihi 18 aralığa gelmiyormu çok erken değil yani senin sezeryan tarihin. senin ilk doğumda sezeryanmıydı?

zeacım yine iyi seninkilerin kiloları maşallah benim arkadaşınki 1750gr falandı. inşallah küvöze girmezler. ama prematüre bebekleri küvöze alıyorlar galiba araştırdın mı bunu hiç??

canım 37. hafta bittiği için prematüre sınıfına girmiyorlar. bide kilolarıyla alakalı değilde ciğerleriyle ilgili olarak küvöze giriyorlar. 30. haftada ciğer geliştirici iğnelerini yaptırmıştık. İnşallah bebişlerim bu sorunu yaşamazlar. çok endişeliyim o konuda. Allah yardımcımız olsun.

meltemcim bu mod dan bir an evvel kurtulmaya bak yoksa hem doğum sancısı çeker hemde mecburi sezaryen olabilirsin...
benden söylemesi canım cesaretli ol...

ya canım aslında aslında cesaretliyim ama aradabi korkak yanım çıkıyor ortaya elimde değil neyse ya siz bakmayın bana hihihihikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…