Merhaba
Hayırlı cumalar arkadaşlar.Prensesler ve prensler nasıllar?Nasılsınız?Ben dün gece birden sancılandım.Saat 23:00 sonrasıydı.Epeyce zorladı.Eşimi kaldırdım.Aman kaldırdığıma da pişman oldum yaaa...Beni sakinleştirmesini beklerken ben iki katı gerildim.Kendisini de sakinleştirdim.Acele ve karmaşık düşünüyordu. ''Hemen doktoru arayalım'' dedi,karşı çıktım.''Bekleyelim,iyice devam ederse ararız ve gideriz'' dedim.İlla ki gel derdi,gidince de karmaşa olsun istemedim,tırstım da biraz.2 saate yakın bu sancım sürdü.
Tam olarak göbeğimin üzerine bir karış + bir el kadar sağa doğru ve kasığımla göbeğimi ortaya ayıracak şekilde dikey bir çizgi çizsem o şekilde aşağıya doğru sancılandım.Belli bir süre ağrı kaldı,belli aralıklarla da sancı vurdu.Zordu ama dayanabildim,ağladım da.
Doğuma hazırlık provası gibi oldu.kaydirigubbakcemile3
Ben,sanırım onca zaman ara verdikten sonra(gerçi arada 2 tanede düşük olmuştu)hepsini unutmuşum.ALLAH(CC)ım herkeslere kolaylıklar nasip etsin inşallah(amin).
Henüz zaman var ve dün eşimi doktorla görüşmesi için muayene hanesine yolladım.Bir de şikayetlerimi ve sorularımı yazdım.Doktorum hepsini okumuş ve yanıtlamış.Şu zaman oldu ben hâlâ kızımı sizler gibi tam olarak görmedim.Yüzünü,kendisini,kime benziyor filan yazmıştınız.O şekilde 4 boyutlu da görmedim.Dün eşime demiş ki;''bebek tam olarak dönmediği için,kendini göstermediği için öyle bakamadık.Ama hep bakıyoruz.'' Anlamadığım şey,benim de karşımda bir ekranda kızım oluyor ve doktorun baktığını, gördüğünü aynen orada gösteriyor.Ne zaman benim ekrana gelmeden kendisi nasıl baktıysa anlamadım.
Sizler bu 4 boyutluyu kendiniz mi istediniz yoksa doktorunuz mu kendisi yapmıştı?
Zaten 3-4 ya da 5 kez gitmiş olabilirim. Sürekli olarak her ay çağırmadı.Hele ki şimdi son haftalarda daha sık gitmek lazım ve gidiyoruz diyenler olmuştu.Benim yine 2 aylık randevum ve nasipse aralığın ilk ya da 2.haftası gitcez.Tahmini doğum tarihini de 22 aralık olarak vermişti.Hayırlısıyla 38.haftamda bekliyor.Hani sinirlerimi de bozmuyor değil ya,değiştirebilmek gibi bir şansım da olmuyor,malesef yok.Öteki doktorla da ortak olarak yer açmışlar ve ikisi de yanyana odalarda.Böyle birşey yapamayacağım.Hayırlısı artık.
Hamd olsun bugün daha iyiyim.Son son işlerimi yerleştiriyorum,eşimle birlikte son temizliklerimizi yapıyoruz.Koltuklar yıkandı.Sıra halılarda ve perdelerde.Hem bayram temizliği olacak hem de doğum temizliği.Şimdilik başka yardım edenim yok.Buna da şükür.İşler bitmeyecek diye zaten yeterince geriliyorum,sinirlerim bozuluyor.Son son bu günlerin tadını çıkarmak istesem de bazen hayatın sunduğu müşküller engel oluyor.
Çok uzattım ama çok sıkıldım,bunaldım ve paylaşmak istedim.Teşekkürler.Selametle.
Sevgiler.a.s.:1hug: