2008 Aralık Anneleri

inşallah güzel kızın gelişimini tamamlamıştır.. bence 37 diyorlar ama 35 den sonra kurtarıyor yavrularımız kendini..

sancı filan yok bende.. arada kasılma dedikleri şeyden oluyo.. ama doğum sancısı nedir ben de çok merak ediyorum açıkçası.. çok komik benim eşim sık sık okuyor netten böyle şeyleri.. diyor ki beni asla kandıramazsın. ben bile bilmiyom kaç dakikada bir gelecek ne kadar sürecek diyor ki 50 sn sürecek 10 dk da 3 defa girmesi gerek.. adam benden heyecanlı.. bi de mümkünse çarşamba sabah sancılanıp doğuracakmışım.. çarşamba ile birlikte 3 gün doğum izni kullanıp bayramla birleştirecekmiş.. hey allaam yaa neleri hesab ediyo.. tabi ben doğuracam onun tuzu kuru..

kaydirigubbakcemile3Alemmiş eşin de cidden.Çarşamba gününe ayarlamanı istiyo doğumu yanikaydirigubbakcemile3Bebekle telepati kurmaya çalışıp anlaşsın bakalım,belki kızın kabul eder teklifini:roflol:Bir de olurmuş istediği gibi.O gün sancın gelirmiş:1rolleyes:Şaşkınlıktan ve gülmeken hastaneye yetişemezdim ben olsamkaydirigubbakcemile3

Benim eşim de bayramdan sonra olacakmış nasıl olsa doğumun,bayramda Kuşadası'na yazlığa gidelim diyor.Yollarda mı doğuracam erken gelirse dedim ilk teklif ettiğinde.Dün akşam fikrini anneme açtı.Annem de demez mi doğum sancıların sıklaşıncaya kadar hastaneye yetişirsiniz,n'olcak diye:1shokamadını kızından daha çok tutuyor benim annem.Böyle bir araya gelip bana karşı planlar yapıyorlar:1no2:

inşallah eşimin istediği gibi olsun.. tabii önce hayırlısı derler ya:) bana uyar yani o bakımdan.. ama bizim kız öyle söz dünleyen bir bebek olmucak heralde.. 9 aydır kızım yüzünü göster diye terapi yapıyoruz evde o hala elleri ile kapatıyo yüzünü doktor teyzesini görünce.. biz de artık bıraktık.. belki inat eder, ters teper diyee.. napalım umut dünyası:)

senin eşe de maşallah valla.. gerçi gezme tozma konusunda bizimki de rahattır.. baksana hala misafirler geliyorlar gidiyorlar, biz gezmelere devam.. görenler doğurcan hla geziyon mu diyolar.. gezmeyi seviyoz ailecek napalım.. bu arada damatlar bi başka sevilirmiş.. annemden biliyom. gerçi bizim anneciğimle zaten hiç zevklerimiz, renklerimiz uymazdı da, damadıylan anlaşması daha da kapak oldu.. aman tek anlaşsınlar da, neler görüyoruz. şükretmek gerek. ama yazın kuşadası sessiz olmaz mı? gerçi şehirdeyse yazlık iyi olabilir değişiklik olur da.. bizimkilerin site alacakarnlık kuşağı gibi oluyo kışın.. Valla korkuyom bazen babam bahcesine filan bakmaya gittiğinde.. bi de ısıtma sorunu olur, hasta filan olma canım benim..

Bizim kız da yüzünü arkaya dönüyor hep.Sadece ilk aylar görebilmiştik profilden.Bir de cinsiyetini sadece bir kere görebildi doktor.Pek utangaç bizim kız da.Bir de inatçı tabii.

Yazlıkta hava hem temiz,hem de yumuşak oluyor.Üşürsek soba,elektrikli battaniye herşey mevcut.Zaten oranın sakinliği bizim hoşumuza gidiyor.Rehabilitasyon gibi.Ben de çok seviyorum orayı ama tam doğumun eşiğinde de o kadar uzağa gitmek istemiyorum.Bakalım.Mecbur gidecem gibi görünüyor.

Ben de annemle anlaşamam pek.Eşimle aynı dediğin gibi tencere kapak misali anlaşıyorlar.Aman Allah nazardan saklasın.Anlaşamamalarından iyidir.

Canım ben eşime kahvaltı hazırlayayım.Kalkması lazım artık anca çıkarız.Öpüyoruz seni kızımlaa.s.

ben de bi duş alayım, kendime kral kahvaltısı hazırlayayım.. erken kalkmışım tadını çıkarayım bugunun.. inşallah güzel haberlerle dönün canım.. biz de öptük:)

hayırlı cumalar arkadaşlar...
yine forumumuza bi sessizlik hakim olmuş bakıyorum ama öyle sanıyorum ki yakşana doğum üzeri gelen tabiri caisse fırtına öncesi sessizlik olsa gerek..
inşallah güzel haberlerl formumuza renk katıcazzz...
ilkimin tabiri ile dünden beridir şeyim zonkluyo :))umarım bebişim annesini dinlerde aralığın ilk haftasına kadar bi sürpriz yapmazz...
bu arada benim satciddi amda geriden geliyomuş yani usg nin tespiti doğruymuş...şu durumda ben 38. haftayı bitirmek üzereyim..
herşeyin hayırlısını diliyorum...

günaydın ve hayırlı cumalar lilyum
aralık başı annelerine sen de eklendin demek.. hayırlı olsun yeni haftanız:) birden 3 hafta erken kavuşacağını öğrendin meleğine.. ne güzel..

maşallah çekmeyi unutmayın

ay tutmayın beni ağlayacağım, çok duygulandım biz bu prensesin mercimek hallerini biliyoruz kocaman olmuş, doğmuşta da pozlar vermiş, yerim ben seni pamuk şekerim.

41 kere maşallah, Allahım nazarlardan saklasın.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
bu gece döndüm durdum uyyamadım, foruma gireyim dedim üşendim kalkmaya, iyikide gelmemişim bizim gece kuşları bu gece kaytarmışlara.s.

bu arada doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz.

herkese güzel ve bol bebek kıpırtılı bir gün diliyorum
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

aynen katılıyorum sana canım...hatta bi söz vardı birebir hatırlamıyorum ama şöyleydi galiba;
SONUDA MUTLULUK VARSA ÇEKİLEN ACI(SIKINTI)KUTSALDIR....

kızlar tekrar merhaba,
ben de bebişimin odasının resmini koydum, geçmişi okudum geldim..
zea ciğim hayırlısıyla gelsin kızların inşallah valla inanılır gibi degil resmen 1 haftan kaldı çok şahane gerçekten de...
Gerci haftaya hafta sonu birçok ilk Aralık annişi dokulecek gibi geliyor bana hayırlısıyla...
Edocum da doktora gitmiş o da hayırlı haberlerle gelsin umarım...
herkese sevgiler, forum bomboş havayı guzel gorup dogum oncesi son gezmelere mi gittiniz bakayımm?

zeynep kızın çok tatlı, 41 kere maşallah, darısı bizim başımıza artık, bende oğlumu görmek için sabırsızlanmaya başladım iyice

kızlar
hayırlı cumalar
sabah nts de oğlumun kalp atışları çok hızlı çıktı doktor ö.sonra tekrar gel dedi.nts için bu ne demek bilen var mı.
36+5 deyim.

Merhaba

Hayırlı cumalar arkadaşlar.Prensesler ve prensler nasıllar?Nasılsınız?Ben dün gece birden sancılandım.Saat 23:00 sonrasıydı.Epeyce zorladı.Eşimi kaldırdım.Aman kaldırdığıma da pişman oldum yaaa...Beni sakinleştirmesini beklerken ben iki katı gerildim.Kendisini de sakinleştirdim.Acele ve karmaşık düşünüyordu. ''Hemen doktoru arayalım'' dedi,karşı çıktım.''Bekleyelim,iyice devam ederse ararız ve gideriz'' dedim.İlla ki gel derdi,gidince de karmaşa olsun istemedim,tırstım da biraz.2 saate yakın bu sancım sürdü.
Tam olarak göbeğimin üzerine bir karış + bir el kadar sağa doğru ve kasığımla göbeğimi ortaya ayıracak şekilde dikey bir çizgi çizsem o şekilde aşağıya doğru sancılandım.Belli bir süre ağrı kaldı,belli aralıklarla da sancı vurdu.Zordu ama dayanabildim,ağladım da.
Doğuma hazırlık provası gibi oldu.kaydirigubbakcemile3

Ben,sanırım onca zaman ara verdikten sonra(gerçi arada 2 tanede düşük olmuştu)hepsini unutmuşum.ALLAH(CC)ım herkeslere kolaylıklar nasip etsin inşallah(amin).

Henüz zaman var ve dün eşimi doktorla görüşmesi için muayene hanesine yolladım.Bir de şikayetlerimi ve sorularımı yazdım.Doktorum hepsini okumuş ve yanıtlamış.Şu zaman oldu ben hâlâ kızımı sizler gibi tam olarak görmedim.Yüzünü,kendisini,kime benziyor filan yazmıştınız.O şekilde 4 boyutlu da görmedim.Dün eşime demiş ki;''bebek tam olarak dönmediği için,kendini göstermediği için öyle bakamadık.Ama hep bakıyoruz.'' Anlamadığım şey,benim de karşımda bir ekranda kızım oluyor ve doktorun baktığını, gördüğünü aynen orada gösteriyor.Ne zaman benim ekrana gelmeden kendisi nasıl baktıysa anlamadım.

Sizler bu 4 boyutluyu kendiniz mi istediniz yoksa doktorunuz mu kendisi yapmıştı?

Zaten 3-4 ya da 5 kez gitmiş olabilirim. Sürekli olarak her ay çağırmadı.Hele ki şimdi son haftalarda daha sık gitmek lazım ve gidiyoruz diyenler olmuştu.Benim yine 2 aylık randevum ve nasipse aralığın ilk ya da 2.haftası gitcez.Tahmini doğum tarihini de 22 aralık olarak vermişti.Hayırlısıyla 38.haftamda bekliyor.Hani sinirlerimi de bozmuyor değil ya,değiştirebilmek gibi bir şansım da olmuyor,malesef yok.Öteki doktorla da ortak olarak yer açmışlar ve ikisi de yanyana odalarda.Böyle birşey yapamayacağım.Hayırlısı artık.

Hamd olsun bugün daha iyiyim.Son son işlerimi yerleştiriyorum,eşimle birlikte son temizliklerimizi yapıyoruz.Koltuklar yıkandı.Sıra halılarda ve perdelerde.Hem bayram temizliği olacak hem de doğum temizliği.Şimdilik başka yardım edenim yok.Buna da şükür.İşler bitmeyecek diye zaten yeterince geriliyorum,sinirlerim bozuluyor.Son son bu günlerin tadını çıkarmak istesem de bazen hayatın sunduğu müşküller engel oluyor.

Çok uzattım ama çok sıkıldım,bunaldım ve paylaşmak istedim.Teşekkürler.Selametle.
Sevgiler.a.s.:1hug:

hayırlı cumalar kızlar.siteye ben girmekte problem yaşadım düngece ve bugün.nihayet başarabildim.herkesler iyi dimi.,dışarda çok kötü fırtına var.bugün kızım pek sakin,artık akşama kadar dinler dururum hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…