- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.181
pardon canım yukardada yazmışsın dikkat etmemişim. sezeryandan memnunmusun bari canım, bi rahatlatıver beni.
ya canım aslında aslında cesaretliyim ama aradabi korkak yanım çıkıyor ortaya elimde değilneyse ya siz bakmayın bana hihihihikaydirigubbakcemile5
valla çok rahattı çok fazla ağrım olmadı 2 gün biraz ağrım vardı 13 günlük sezeryanlıyken evi süpürüp silmiştim tabi 2. doğum farkı olacakmı şimdi onu bilmiyorum:çok üzgünüm:
inşallah bunuda çok rahat geçirirsina.s.
kızlar yarın nts ye giricem sezeryan tarihini 04.12 vermişdi doktor ama yarınki sonuca göre erkene alabilirim dedi çok heyecanlıyım benim içinde dua edin olur mu.
kızlar yarın nts ye giricem sezeryan tarihini 04.12 vermişdi doktor ama yarınki sonuca göre erkene alabilirim dedi çok heyecanlıyım benim içinde dua edin olur mu.
selam kızlar biz geldik,
kontrolümüz iyi geçti. kızlarım iyiler çok şükür. nst de sancı çıkmadı.çarşamba sezeryanım var. cumartesi hastaneye gidip bir sürü tahlil yaptırmam gerek. anestezide de muayene ettiler beni. yani kızlar anladımki gerçekten sonuna geldik :) inandırıcı gelmiyordu bana. inşallah kızlarım çarşambaya kadar bekler.
33+4 haftaızdayız. oqlusumMasallah kıpır kıpırdır.ama hala saq tarafımda duruyor .kafası yukarda ayakları asaqıda.doqum pozısıyonunu almaqcın henuz erkenmı sızce.doktorum hersey yolunda gıdıyor dıyor.ama ınsanlıq halı merak edıyorum.sızde durum nasıl?ALLAH butun hamıslerı hıfs etsın hayırlısıyla bebıslerımızı kucaqımıza alalım Insallah.:Saruboceq:
maşallah çekmeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?