2008 Aralık Anneleri

pardon canım yukardada yazmışsın dikkat etmemişim. sezeryandan memnunmusun bari canım, bi rahatlatıver beni.

valla çok rahattı çok fazla ağrım olmadı 2 gün biraz ağrım vardı 13 günlük sezeryanlıyken evi süpürüp silmiştim tabi 2. doğum farkı olacakmı şimdi onu bilmiyorum:çok üzgünüm:

ya canım aslında aslında cesaretliyim ama aradabi korkak yanım çıkıyor ortaya elimde değil neyse ya siz bakmayın bana hihihihikaydirigubbakcemile5

kıs meltem bilinçaltına yerleştirdin iyice sen bu korkuyu, rahat ol bacım, ne şanslısınki problem yok ve normal doğum yapma şansın var

kızlar yarın nts ye giricem sezeryan tarihini 04.12 vermişdi doktor ama yarınki sonuca göre erkene alabilirim dedi çok heyecanlıyım benim içinde dua edin olur mu.

33+4 haftaızdayız. oqlusum Masallah kıpır kıpırdır.ama hala saq tarafımda duruyor .kafası yukarda ayakları asaqıda.doqum pozısıyonunu almaqcın henuz erkenmı sızce.doktorum hersey yolunda gıdıyor dıyor.ama ınsanlıq halı merak edıyorum.sızde durum nasıl?ALLAH butun hamıslerı hıfs etsın hayırlısıyla bebıslerımızı kucaqımıza alalım Insallah.:Saruboceq:

zeamayscim ay yolun sonuna geldin valla ikinci aralik annemiz sen olacan demek her ne kadar kasimda dogum yapsanizda sizler birer aralik annesiniz carsamba gununden sonra buraya dogum macereni yazacagin gunu dort gozle bekleyecez valla bide kizlarin resimlerinide mutlaka koy olurmu gel carsamba gellll:teytey:

merhaba denizciğim allah sağlıkla yaavrunu kucağına versin inş.
bugün çok şükür rahatım kızlar,midem gayet iyi.dün kötüydü gerçekten.

slm denizcim masallah oglusuna
benim oglum cok erken dogum pozisyonuna girdi sanirim 28 haftalikken dönmüs seninkide heran dönebilir bazilarininki son haftada donebiliyor bir arkadasimda oyle olmustu mesela son hafta donmustu isallah sninkide biran doner hayirlisi olsun

Ay zeynep bu ne tatlı bi kııız. Maşallah 41 kere... Banane banane ben de artık bebişimi kucağıma almak istiyoruuuum :CüvCüv: Sana da çok geçmiş olsun bu arada... Ziyaretine gelemiyoruz ama bi çiçek yolliiim dedim a.s.

unutturmaz ki bu şirin maşallah demeyi, bin maşallah çok güzell. allah sağlık sıhhat versin hepinize inşallah

kızlar arkadaşımın bebeğini gördüm geldim az önce aman yarabbim minicik hap gibi ekmek arası yemelik bişeydi. 2800 gr doğmuş ağzı burnu hokka gibi maşallah. ama bi tuhaf oldum. yani hep böyle kalacağımı düşünmüyodum tabii ama yine de bebekli halimi düşünemedim, minicik, el kadar bi varlık, bana muhtaç kucağımda.....
inanılmaz birşey bu ya.
mucize derler
bundan daha mucize bir durum olabilir mi. inanmayan taş olsun dedikleri bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…