2008 Aralık Anneleri

yaa bu yelek konusu benim de kafama takılıyo.. annecim bissürü yelek ördü gecen nerde okudum hatırlamıyorum ama ilk aylar yünlü yelek hırka giydirmemek gerekiyomuş.. bizim penye yelek ve hırkalarımız az. çok fazla almamıştım anacığım yaptı diye.. siz ne yapacaksınız, giydirecekmisiniz örgüleri? ben kıyamam yaa giydiririm herhalde..

neresi kafana takılıyor anlamadım :uhm:
erkek bebekler daha az giydirilir bu doğru,yani cidden cok sıcağa gelemiyorlar..
ama giydirmenin de bir sakıncası mı var ki ben konuyu kaçırmışım.
giydiricem ben walla.
kış günü tiril tiril de dolaştıramam ki kuzucuğumu...

kızlar size güzel bir haber daha vereyim nazlıcık arkadaşımız çarşamba günü dogum yaptı
3700 gr bir erkek bebebği oldu :teytey::dance:

yok bacım. yanlış izah etmişim.. yün yeleklerin giydirilmesi sakıncalıymış.. ben onu diyom. hani tüyü yünü var ya o bakımdan.. agzına bogazına filan kaçar diye..
annecim bizi bunlarla büyütmüş, ben giydiririm heralde yünlü şeyler.. siz duydunuz mu napcaksınız diye soruyom

hmm şimdi oldu:) tam da yeni konuşmuştuk erkeklere pembe giydirme mevzuunu:1closedeyes:
siz niye koymuyonuz fotolarını yahu ,:sm_confused:

ben görgüsüz dün kendimi fotolara adadım ama
kıyafetleri çekemedim hastane çıkışları valizde, kalanlar katlanmış yerleşmiş dolaptalar, çok uğraştım ya kıyamadım, yalan yok :)
artık giydirir giydirir bebişlerin fotolarını öyle koyarız

ben bu yünyelek zararlı olayını düymamıştım gerçi kılı tüyü konusunda düşününce haklısın ama benim de iki tane var hepi topu penye yelek bence dikkat edersek giydirilir yaa, hem dediğin gibi biz de onlarla büyümüşüz sonuçta, maşallah sapasağlamız:))

kızlar size güzel bir haber daha vereyim nazlıcık arkadaşımız çarşamba günü dogum yaptı
3700 gr bir erkek bebebği oldu :teytey::dance:

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün... zeynep sen hiç anlatmıyosun nasıl gidiyor annelik neler yapıyosun maması, gazı felanı filanı merak ediyoruz...:1rolleyes:

haa ok..
ama has yün olanlar dışında öle tüyleri pek cıkmıyor diğerlerinin..
hem dediğiniz gibi hep onlarla büyümüşüz.
eskiden öle penye falan da yokmuş..
ben bi zararı olacağını düşünmüyorum fascım...

ama özellikle tüyü müyü dökülmeyen bebe yünlerinden ördük. bişeycik olmaz. hem tecrübeli anneler söylüyorlar yelekler en çok ihtiyaç olan giysiler oluyormuş. terli terli üşütmeyelim sonra bebişlerimizi. sırtlarını sıcak tutmamız lazım dimi ama gamyoncuiremsu

valla zaten bende de bol miktarda yelek var anneciğim örmüş mis gibi.. daha göremedik ama.. ama işte okuyunca dedim acaba bizim tatlı annişler ne yapmışlar, giydirecekler mi diye bi soriyim dedim..iyi bari ben de giydiririm tontişime yeleciklerini:asigim:

evet bebe yünleri bilhassa bu sıkıntılar için üretilmiş şeylermiş zaten rahat olabiliriz bence de

iyi akşamlar kızlar nazlıda doğurmuş vay be birer birer doğurmaya başladı aralık anneleri heyecanlandım bak sıra bize gelse hayırlısıyla

giydir bacım giydir bak kar kış geliyor o penyelerle nereye kadar, hasta etmeyelim yavrucuklarımızı. :1hug: zaten doğalgazda aldı başını gitti nasıl ısıtcaaz bu evleri :mymeka:

iyi akşamlar kızlar nazlıda doğurmuş vay be birer birer doğurmaya başladı aralık anneleri heyecanlandım bak sıra bize gelse hayırlısıyla

ayyy evet yaaa nazlıcıkta doğum yapmış.

anacım denizlinin havasındanmı suyundanmı maşallah bebişlerimiz tontiş tontiş doğdular. 41 kere maşallah.

giydir bacım giydir bak kar kış geliyor o penyelerle nereye kadar, hasta etmeyelim yavrucuklarımızı. :1hug: zaten doğalgazda aldı başını gitti nasıl ısıtcaaz bu evleri :mymeka:

valla o konu zaten hepimizin düşündüğü bi sorun.. gerçekten çok artmış fiyatlar yaa. yakıcaz ısıtıcaz minnoşlarımızı napalım.. :tomato:

valla o konu zaten hepimizin düşündüğü bi sorun.. gerçekten çok artmış fiyatlar yaa. yakıcaz ısıtıcaz minnoşlarımızı napalım.. :tomato:

bi soba bulup odunmu yaksak acaba. belimizi bükecek bu doğalgaz faturaları. yavrularım için herşeye değer orasını düşünmüyorum ama sadece doğalgaz değil hayat çok pahalı (((

walla ben ilk parti gelen giden bittikten sonra salonu açmamayı düşünüyorum, tamam oğluşuma feda olsun ama kimseler kalmayınca salonu zaten kullanmıyorum normalde kapatırım doğalgazdan kısmen tasarruf olur.

birde sorum olacak kızlar şu nem makinaları var ya, evde nemin de sanıyorum belli oranda olması gerekiyormuş, o konuda bilgisi olan , makinalardan alan var mı?

geçmiş zaman olurki... (ismi olmayan arkadaşlar kusura bakmasın)

AY İNANILMAZ DUYGULANDIM YA... Gercekten neden böyle oldum bilemiyorum resmen göz yaslarımı tutamadım... o zaman hissettiklerim aklıma geldi inanılmaz korkuyordum bebişe bişi olacak diye,
onca ay nasıl geçmiş, hepimiz sag salim yavrularımıza kavuşalım inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin,
sevim senin ilk yazın nerde bakayım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…