- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.261
geçmiş zaman olurki... (ismi olmayan arkadaşlar kusura bakmasın)
yaa bu yelek konusu benim de kafama takılıyo.. annecim bissürü yelek ördü gecen nerde okudum hatırlamıyorum ama ilk aylar yünlü yelek hırka giydirmemek gerekiyomuş.. bizim penye yelek ve hırkalarımız az. çok fazla almamıştım anacığım yaptı diye.. siz ne yapacaksınız, giydirecekmisiniz örgüleri? ben kıyamam yaa giydiririm herhalde..
hmm şimdi oldu:) tam da yeni konuşmuştuk erkeklere pembe giydirme mevzuunu:1closedeyes:
siz niye koymuyonuz fotolarını yahu ,:sm_confused:
yaa bu yelek konusu benim de kafama takılıyo.. annecim bissürü yelek ördü gecen nerde okudum hatırlamıyorum ama ilk aylar yünlü yelek hırka giydirmemek gerekiyomuş.. bizim penye yelek ve hırkalarımız az. çok fazla almamıştım anacığım yaptı diye.. siz ne yapacaksınız, giydirecekmisiniz örgüleri? ben kıyamam yaa giydiririm herhalde..
kızlar size güzel bir haber daha vereyim nazlıcık arkadaşımız çarşamba günü dogum yaptı
3700 gr bir erkek bebebği oldu :teytey::dance:
kızlar size güzel bir haber daha vereyim nazlıcık arkadaşımız çarşamba günü dogum yaptı
3700 gr bir erkek bebebği oldu :teytey::dance:
yok bacım. yanlış izah etmişim.. yün yeleklerin giydirilmesi sakıncalıymış.. ben onu diyom. hani tüyü yünü var ya o bakımdan.. agzına bogazına filan kaçar diye..
annecim bizi bunlarla büyütmüş, ben giydiririm heralde yünlü şeyler.. siz duydunuz mu napcaksınız diye soruyom
yok bacım. yanlış izah etmişim.. yün yeleklerin giydirilmesi sakıncalıymış.. ben onu diyom. hani tüyü yünü var ya o bakımdan.. agzına bogazına filan kaçar diye..
annecim bizi bunlarla büyütmüş, ben giydiririm heralde yünlü şeyler.. siz duydunuz mu napcaksınız diye soruyom
ama özellikle tüyü müyü dökülmeyen bebe yünlerinden ördük. bişeycik olmaz. hem tecrübeli anneler söylüyorlar yelekler en çok ihtiyaç olan giysiler oluyormuş. terli terli üşütmeyelim sonra bebişlerimizi. sırtlarını sıcak tutmamız lazım dimi ama gamyoncuiremsu
ama özellikle tüyü müyü dökülmeyen bebe yünlerinden ördük. bişeycik olmaz. hem tecrübeli anneler söylüyorlar yelekler en çok ihtiyaç olan giysiler oluyormuş. terli terli üşütmeyelim sonra bebişlerimizi. sırtlarını sıcak tutmamız lazım dimi ama gamyoncuiremsu
valla zaten bende de bol miktarda yelek var anneciğim örmüş mis gibi.. daha göremedik ama.. ama işte okuyunca dedim acaba bizim tatlı annişler ne yapmışlar, giydirecekler mi diye bi soriyim dedim..iyi bari ben de giydiririm tontişime yeleciklerini:asigim:
iyi akşamlar kızlar nazlıda doğurmuş vay be birer birer doğurmaya başladı aralık anneleri heyecanlandım bak sıra bize gelse hayırlısıyla
giydir bacım giydir bak kar kış geliyor o penyelerle nereye kadar, hasta etmeyelim yavrucuklarımızı. :1hug: zaten doğalgazda aldı başını gitti nasıl ısıtcaaz bu evleri :mymeka:
valla o konu zaten hepimizin düşündüğü bi sorun.. gerçekten çok artmış fiyatlar yaa. yakıcaz ısıtıcaz minnoşlarımızı napalım.. :tomato:
giydir bacım giydir bak kar kış geliyor o penyelerle nereye kadar, hasta etmeyelim yavrucuklarımızı. :1hug: zaten doğalgazda aldı başını gitti nasıl ısıtcaaz bu evleri :mymeka:
geçmiş zaman olurki... (ismi olmayan arkadaşlar kusura bakmasın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?