- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.281
walla ben ilk parti gelen giden bittikten sonra salonu açmamayı düşünüyorum, tamam oğluşuma feda olsun ama kimseler kalmayınca salonu zaten kullanmıyorum normalde kapatırım doğalgazdan kısmen tasarruf olur.
birde sorum olacak kızlar şu nem makinaları var ya, evde nemin de sanıyorum belli oranda olması gerekiyormuş, o konuda bilgisi olan , makinalardan alan var mı?
bizim yatak odasının peteğinde suluk var;
bir de daha evvel bahsettiğim mother&baby dergisi zaten her ay aldığım için abone oldum.. Daha doğrusu amcamız benim surekli dergiyi okuduğumu gördüğü için, hediye olarak bizim için abone olmuş abone olanlara da nem makinası veriyorlarmış, bakalım nem makinamız oldu ama nasıl bilmiyorum
asıl benim merak ettiğim birşey evin sıcaklığını bebiş için 19-22 derece arası tutmak gerekiyormuş bu yuzden digital ev derecesi gerekli diyorlar, böyle bir hazırlığı olan var mi?
hastane çıkışı resmi için çok teşekkurler, benim zaten az parçalı bir tane hastane çıkışım vardi fazlasına gerek yok diye dusunuyordum ama simdi sizinkinden almaya karar verdim ne de olsa onları daha sonrada giydirebiliriz degil mi?
Ben sanırım buhar makinası almayacağım kızlar.Kuzenim kaloriferle ısınıyordu ve her odada kaloriferin üzerine metal kaselerde su koyuyordu.Kaloriferimiz yanarsa öyle yapıcam.Yanmazsa da elektrikli sobamızın üzerinde de ızgarası var.Yine üstüne tas koyarım,yavaş yavaş buhar çıksın.O makinalar çok anlamsız geliyor bana.
Bizim zıbın takımlar da hep penye.Birkaç tane yün ceket ve yeleği var kızımın.Hastanede giydirmek için çantaya yelek falan koymadım.Kadife gibi yumuşak bir kumaştan çıtçıtlı kundak takımı var.şapka ve patiğiyle takım.Yedek olarak annemin bana bebekken diktiği ince örtü tarzı bebeği sarabileceğim battaniyeciklerinden pusetine koydum.Hastaneden arabaya,arabadan eve taşırken belki soğuk olur.Sarıp sarmalar ısıtırım bebeğimi diye düşünüyorum.
Maydonoz benim de doktorum hala çok sık çağırmıyor beni.Bir ay aradan sonra dün gittim,sonraki muayeneyi 19'unda yaparız dedi.Allah'a şükür benim sancım ya da başka bir sorunum olmadı ama nst'ye bile bağlanmadım.Lafını da etmedi zaten.Bugün hastanede doplerde bakılmasını istedi o kadar.Ben de bugün sonuçları aldım ama doktora göstermedim.ben de en az onun kadar gamsız oldum hamileliğimle ilgili.Suyuna da 19 Aralık'ta gittiğimde bakacakmış.İnşallah kızım o tarihi bekler.
edocum maşallah senin doktor hakketten de geniş bi adammış.. gerçi seninki aile dostuydu yanlıi hatırlamıyorsam, bi sorun hissedersen arar bulursun hemencecik..
kızlar petek üstü suluk olayına en çok da eşim sevincek bu masraftan bari kurtulduk diye.
şu derecelerin dijital olanları sıkça bozuluyor diye döne döne üçbeş liralık kıytırık derece aradım hem her odaya koyarım rahat olur diye, en sonunda çok abuk bir yerde buldum (bauhaus un saksı reyonunda) ve fakat eve gelip herbirini paketten çıkardıktan sonra ne göreyim hepsi banyo termometresiymiş(
goldgelb bu arada eminmisin 19-22 olduğuna ? oda sıcaklığı diye normalde 24 dereceye denir ya ben onun için hep 24 diye düşünüp hiç de araştırmamıştım???
geçmiş zaman olurki... (ismi olmayan arkadaşlar kusura bakmasın)
slm kizlar nasilsiniz benim dogum yaklasdi cok sismem var diye pazartesi kesin yatiyorum suni sanciyla doguracam ins belki pazartesinden öncede dogurabilirmisim bir tek sancim eksik aslinda sancida geliyoda hemen kesiliyo rahimde 2 cm acimis bebek yerlesmis ah birde sancim gelse
görseniz ayaklarim balon gibi heryerim sisdi cok rahatsiz ediyo
ins sizde tez zamanda kurtarirsiniz ben simdiden cok heycanliym
slm kizlar nasilsiniz benim dogum yaklasdi cok sismem var diye pazartesi kesin yatiyorum suni sanciyla doguracam ins belki pazartesinden öncede dogurabilirmisim bir tek sancim eksik aslinda sancida geliyoda hemen kesiliyo rahimde 2 cm acimis bebek yerlesmis ah birde sancim gelse
görseniz ayaklarim balon gibi heryerim sisdi cok rahatsiz ediyo
ins sizde tez zamanda kurtarirsiniz ben simdiden cok heycanliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?