- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.301
slm kizlar nasilsiniz benim dogum yaklasdi cok sismem var diye pazartesi kesin yatiyorum suni sanciyla doguracam ins belki pazartesinden öncede dogurabilirmisim bir tek sancim eksik aslinda sancida geliyoda hemen kesiliyo rahimde 2 cm acimis bebek yerlesmis ah birde sancim gelse
görseniz ayaklarim balon gibi heryerim sisdi cok rahatsiz ediyo
ins sizde tez zamanda kurtarirsiniz ben simdiden cok heycanliym
aıle bebıse soyuk olmasın deye gobeyı dusene kadar kundak olsun dıyor.bencede nekadar kucukse kundakla ıdare edelım.kundakdayken kucaqa almakda kolay oluyor bence.sız kundak yapmayı dusunuyormusuz?
elifsevde, nurgün
ikinizin de hayırlı olsun tarihleri
ben de aynen fas gibi düşünüyorum ne güzel doğuracağınız tarihi bilmek:)
ben her farklı durumu belirti sanarak geçiriyorum günlerimi:)
elifsevde ve nurgun
doğum tarihleriniz hayırlı olsun.. belli bir tarihte doğuracak olmak ne güzel.. valla ben tarihi aldıktan sonra o güne kadar heyecandan uyuyamazdım. böyle doğumu beklemek biraz t.v. yarışması tadında oluyor:) inşallah sağlıkla koklarız kuzularımızı..
elifsevde, nurgün
ikinizin de hayırlı olsun tarihleri
ben de aynen fas gibi düşünüyorum ne güzel doğuracağınız tarihi bilmek:)
ben her farklı durumu belirti sanarak geçiriyorum günlerimi:)
fascım az kalmış eli kulağında senin kızın hadi hayırlısı sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı..
port bebe arabaya oto koltugu gibi monte edilebiliyor. ben ilk 4 ay filan oto koltugunu hiç çıkarmıycam bile, ortalıkta kalabalık yapmasın boşuna.. yani oto koltuguna oturtacaksan bile bel destek yastıklarından kullanılmalı bence..
sağol fascım bak bunu bilmiyordum, yani benim aldığım portbebe detaysız sadece kumaştan yapılma bişey, bilsem öyle bişey alırdım.
bel destek yastığı nedir bilmiyorum ama oturamayan bebişi de oraya oturtmaya çalışmak yazık dimi, kıyamam oğluşa.
olmazsa bahsettiğin portbebelerden edinsem iyi olur aksi çok güvensiz geliyor bana:s
çok geçmiş olsun maydonoz herhalde artık hazır olmalıyız boyle sancılara yalnız anlamadıgım doktora sen niye gitmedin de eşini gönderdin?
bir de 2 ay da bir kontrol gercekten çok uzunmuş hele de bu son ay da her hafta görmeli bence seni
sevgiler
benimde penyeden hastane çıkışlarım ama ben ayrıca yelek patik falanda koydum bide battaniyesini umutmusum bugun onuda koydum yumusacık..bide bizim burda yaslı bildik buyuklerim erkek çocukları pek sarıp sarmalanmaz hararetli olur sıcağı sevmez derler niyeyse artık :)
Merhaba goldgelbcim,teşekkür ederim canım.
ALLAH(CC)herkeslere kolaylıklar nasip etsin inşallah(amin). Teşekkürler,selametle.Sevgiler.
a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?