2008 Aralık Anneleri

Merhaba

Zeynepcim maşallah,ALLAH(CC)ömrünü sevdikleriyle birlikte hayırlı ve bereketli nasip etsin inşallah(amin).Hayırlısıyla tüm isteyenlere ve layık olanlara rabbim hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin inşallah(amin).Hayır ile kalın.Selametle.Sevgiler.
a.s.:1hug:

çok sıkıntı yaşamışsın dilerim hepsi son bulur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

ALLAH(CC)razı olsun canım.Dilerim ki rabbim herkeslere hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip eder(amin).

Oğluşumla birlikte yaşadığımız onca zorluğa rağmen diyorum ki; ben o zorlukları yaşamasaydım belki kaderimde başka birşeyler olacaktı.Ki ben ve oğlum ölümden döndük.Bu kalan rahatsızlıklar da bir nevi bedenimin sadakası diyorum.Bunlar benim kaderimdeymiş,nitekim evde değildim de hastanedeydim.Olacaksa eğer ki her yerde oluyor işte.Olacakla öleceğe çare olmuyor.

Ama her ne olursa olsun, evladımı nefessiz kaldığı için mosmor da olsa ilk gördüğüm an,sesini hemen ilk 5 dakikada olmasa da sonrasında duyduğum o an herşeyler silinip gitmişti.

Öylesine mucizevi birşey ki; rabbim herkese böylesi kavuşmalı mükâfatlar nasip etsin inşallah(amin).Bunların yerini hiçbir şey tutamaz.

Doğumla alakalı olsa da 8 yıldır oğlumla ömrümüz fakültelerde, hastanelerde geçmiş olsa da rabbim mükâfatımızı şifa olarak nasip etti.Bu kötü anları dahi yaşayamayan ve yaşayamayacak olan insanlar var ne yazık ki.Buna da hamd olsun.Her işte bir hayır varmış.

Herşeyin hayırlısı sizlerin ve içinde de bizlerin olsun inşallah(amin)

İyi ki varsınız kızlar,çok teşekkürler.

Kızımla sizleri öpüyoruz. :1hug:a.s.:teytey::teytey:

iki haftamız kaldı doğuma, 5 aralık a kadar gelmezse alırım dedi doktorumuz. yarın kontrole gidiyoruz bakalım ne durumdaymışız. iyi geceler herkese ve tüm bebişlere

merhaba kızlar.muhabbetiniz çok güzel yine.
nurgüncüğüm hadi hayırlısı,hayırlısıyla senle baraber bekliyoruz doğumunu.

aybikeciğim bende ana kucağını kaldırdım ortadan.hastçıkarken aşı olmaya felan giderken portbebesine koycam.ben hayatta taşıyamam ana kucağını çok ağır yaf.zaten 4ay kullnılması tehlikeli.yani bebeğin oturulması.bebeğin nasıl canım

Iyı geceler arkadaslar.Valla ben ana kucagını goturecegım kı cevremdekı herkesde onu kullandı port bebenın omru daha az oldugu ıcın tercıh etmedım ben. Ama ana kucagının ıcınde bebegın ılk ayları ıcın zaten sırt destegı var kı olmayanlara zaten penye battanıyelerı katlaıp koydugun zamanda kullanabılıyorsun. onemlı olan onun sırtını duz tutabılmek zaten.

kızlar bugünkü nst gene beni felaket gerdi, oğlan o kadar hareket etti ki korktum bir ara, yarım saate 50 sonra sayamadım hareketlerini, kalp atışı da sürekli 160 civarıydı, bir saatten fazla gene makinaya bağlı kaldım, gerçi doktor herşeyin yolunda olduğunu sadece oğlanın biraz fazla hareketli olduğunu söyledi, zaten oğlan tam göğüs altımda duruyor, pazartesi günü tekrar nst ve ultrasonu gireceğim umarım artık günümüz de belli olur, çünkü böyle her seferinde bir aksilik mi var diye yüreğime iniyor,

Merhaba
Doğum yapacakları günleri belli olan tüm arkadaşlara hayırlısıyla bebişlerine kavuşmalarını dilerim.Darısı hayırlısıyla diğer anne adaylarına olsun.Selametle.Sevgiler.

bence de portbebeden ziyade ana kucagi olmalı bebişlerin...
ayrica ben asla kundak yapmam biliyorsunuz bebekler ilk dogdugunda net göremiyor, duyamıyor çevreleriyle sadece dokunarak irtibat halinde oluyorlar özellikle meme emerken bizlere dokunmaları lazım bu onlara güven hissi veriyor ve sakinlestiriyor...
maydonozcum duruma gercekten uzuldum ben daha gecenlerde konuştum doktorla şayet bel fıtığı varsa kesinlikle normal dogum tavsiye etmiyorlar, sen neden doktorunu değiştirmeyi düşünmedin? 100-ytl de az para değil, bayaği da çok ödüyormuşsunuz doktora gerci artık sonuna geldik ama hala geç kalmiş değilsin, bence senin hem psikolojin, hem fiziksel yapin sezeryan olmaya daha uygun gibi geldi bana bu arada tüm guzel duaların için amin...
sezeryan tarihi alan arkadaslar iyi haberlerinizi bekliyoruz, bizleri habersiz bırakmayın...Allah yardımcınız olsun...

kız ilkim sen ilk gunlerde hastanede mi yatmıştın? siz orkide ile en çok kusan aralık annneleriydiniz onu hatırladım da serum yiyecek kadar olduğunu unutmuşum valla dogunca o sivri poposuna poposuna vuralim senin tatlişko kizinin, neler çektirdin anacığına diye.... (yok yok kıyamam vaz geçtim o mis kokuluya vurulur mu hiç)

canım benim sorma ya.7şişe serum vermişlerdi.çok kötüydü yaa.mutfağıma giremiyordum kokudan felan.hey gidi günler hey.bende kıyamam senin oğluşuna annesi.orkidem yine uğramıyo ya merak ettim

günaydın herkese.güzel bir hafta sonu diliyorum.bizde uyandık kımızla kahvaltımızı yapıcaz şimcik.dışarda berbat fırtına var kızlar,aman dışarı çıkacaklar dikkat edin

herkese günaydın..
yarın sabah annecim gelicek.
benim de doğurmamam için bir sebep kalmıyor böylelikle :))

iki akşamdır da sancım oluyor,hayır olsun inş...

günaydın taatlı anneler görümcemin sancıları başlamış o kasım annesikızı biraz yaramaz çıktı 41 haftada geliyo ne olur dua edin öğleden sonra bizde hast gitcez gitmişken oğluşumuda göreyim bari he hehhh mehmet efem iyidir inş teyzeleri bakalım doğum şeklinide konuşuruz bu sefer beni nst ye bağlaması için ne tür yalanlar söylesem acaba

23ünden itibaren yay oluyor..
ay ben çok istiyorum yay olmasını kızımın..
cok pozitif enerjik oluyorlar...

bende yay burcuyumkaydirigubbakcemile3 15 aralık doğumluyum kızımıda o tarihte doğurmak istiyorum dr 12 aralık dedi bakalım 15 aralığa kadar tutmak istiyom kızımı karnımda heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…