2008 Aralık Anneleri

günaydınnn arkadaşlar
bugün zeamays doğum yapacaktı başka sezeryan var mıydı allah yardımcısı olsun bebeklerini alsın sağsağlim inşallah kucağına

bhk canım benim senin ki sancı olmasın
akşamdan beri devam eden yalancı olur mu bilmem ki
yalancı sancılar en fazla 1 saat sürüyormuş
öyle dediler bana

merhaba ademel benimde olmuşdu yalancı sancım sabah oldu 9 gibi falandı sonra 11 ve 13 de üç kez tekrarladı ertesi gün nts vardı.sabah girmiştim tekrarlatmışdı doktor aynı çıksa alacakdı.ö.sonra iyi çıkmışdı.

doğum günün kutlu olsunnn canımmkaydirigubbakcemile5
senin bebeğinin de doğum günü annesine yakın olacak:teytey:

ben 2 hafta önce sancılandığımda demişti dr yalancı sancı öyle saatlerce sürmez girer çıkar dedi ama düzensiz aralıklarla girermiş bi de dinlence geçermiş
canım bende anlamadım dün bana nst çekildi sancı görünüyo ama ben bişey hissetmiyorum
sol yan yatınca sancı çıkmadı ama dr kesinlikle sırt üstü yatmayacan dedi
yan yatmakta zor olmaya başladı bana
sıkıldım yan yatmaktan ama yapalım artık bebiş için dayanacağım

günaydın kızlar.
edocum canım doğum günn kutlu olsun iyki varsın bacım a.s.
zeacımın ve dorucuğum inş güzel geçmiştir meleklerini, kucaklarına almışlardır sağ sağlim inş .
bugün bende hastaneye gidip son testlerimi yaptırcam şimdi çıkıyorum.akşama görüşz hepinizi kocaman öpüyorum.
fas canım gözün aydın annen gelmiştir sanırım.
bu arada soruma cevap vermemişsin doğumu benim dr nerde yapcaksın_?

günaydın kızlar edocum doğumgünün kutlu olsun
kızlar bugün başka bi dr gidip 4 boyutlu ultrasona girecem
yoksa kafayı yiyecem acabamı demekten
yarında ilk işim kendime bi dr bulmak 15 gün kala ortada kaldım inşallah iyi bi dr bulabilirim

günaydın kızlar...

bhk canım benim senin ki sancı olmasın
akşamdan beri devam eden yalancı olur mu bilmem ki
yalancı sancılar en fazla 1 saat sürüyormuş
öyle dediler bana

ya sorma bence sancı gibiydi zaten.
gece 3ten sonra ancak uyudum.
6 da uyandığımda az az vardı hala..
şimdi geçmiş gibi,ama bilmiyorum walla.

resmen hazırladım kendimi ben her türlü duruma..
zaten yarın kontrolüm var,nst de çıkar herşey en geç...

günaydın kızlar mutlu yıllar edo,
zemays, doru allah kolaylıklar versin, sağlıkla aldınız melekleri kucaklarınza inşallah.
emine senin de iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
ballı, sen normal içinmi doktor telaşına girdin anlamadım

bhk, bu sancın gelip giden bişey mi? doğum sancısı olması için gelip gitmesi gerekmiyo mu ki, hayırlısı inşallah, doktordan gelince haber ver

bhk, bu sancın gelip giden bişey mi? doğum sancısı olması için gelip gitmesi gerekmiyo mu ki, hayırlısı inşallah, doktordan gelince haber ver

ya şimdi başka sitelerden okudum..
sanırım yalancı sancı hep bunlar..
karında hissedilir diyor.
ve şiddeti artmıyor.
kasılma da olmayınca gercek sancı değil zaten..
bu sancı da gelip gidiyor ama sadece normal sancıdaki gibi düzenli aralıklara olmuyor..

yok canım gitmicektim..
herhangi bir işaret gelmeden ya da kasılmalar olmadan kontrol dışında gitmeyi düşünmüyorum ben zaten...

canım bence endişelenme dün drumda bana çok az kilo almıs on gunde dedi 37 haftam bitiyo 2400 daha bebek ama napalım dışarda buyuturuz bizde zaten ellerindeki ultrasonla yanılma paylarıda yuksek onların söyledikleri bizim için ne kadar mnemli resmen ağızlarının içine bakıoz ama sanırım drlar işin bu kızmını psikolojik boyutunu düşünmüolar..hayırlısı olsun

yok canım normal değil sezeryan olacam ama dr dün bebek kilo almamış dedi başta sonra 200 gr almış dedi suyun fazla dedi klımı karıştırdı iyicene bende şaşırdım bugün başka bi dr gideyim içim rahatlasın baklım ne diyecek bu dr

hayırlısı olsun canım
bence seninkinin eli kulağında
az kaldı güzelim

benimde 10 gün kadar önce 2400 kilosu var demişti, ben de üzüldüm, senin bebek minyon olacak herhalde dedi bir de klava: ne yapalım canım, bebek kilo alsın diye yedik de yedik, ekstradan 21 kilo ağırlık taşıyorum artık. zombiler gibi yürüyoruz çoğumuz. valla artık kilosu da boyu da umurumda değil, yeterki sağlıklı olsun. zekası yerinde olsun da başka bişe istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…