2008 Aralık Anneleri

bu hafta noldu bu bebeklere anlamadım
benim oğlanda kilo almamış görünüyor
dr a sorsan bişey yok
herşey normal
bebeğin o anki pozisyonu kilo ölçümünü çok etkiliyormuş gelişimi çok iyiymiş
beni sakinleştirdi

hıı, git bakalım, çok fazla ilgilenemedi seninle herhalde, suyun az olabilir ama, kilo almamış deyip kilo almış olması ilginç, kontrole gitmekte fayda var

adamel banada öle dedi o anki pozisyonlarından kilosunu anlamayabiliyoz dedi herşey normal dedi ama zaten hastaneden ayrılacağım deyince bende moral sıfır suyun fazla dedi peşine bide kilosunu diyince taktım ister istemez 2 de randövüm var 4 boyutlu ultrasonda bakalım bu dr ne diyecek

sana katılıyorum bebeğin kilosuna takılmıyorum ama üzerimde 20 kilo yük taşıyom yok süt,yumurta,vitamin ilaçları derken ne hale geldik sorun değil kilo alınır verilir ama okadar dikkat etmişken üzüldüm açıkçası neyse bakalım sağ sağlim çıksınlarda biz onları şişiririz işin şakası bu tabi sağlıklı akıllı hayırlı evlat olsunlar yeter daha ne isterizki..:ecrin_bebek:

hayırlısı olsun
inşallah bişey çıkmaz
bende telaşlandım şimdi zaten aklımdan çıkmadı neden kilo almadı diye
gerçi suyun iyi dedi bana herşey mükemmel dedi durdu baktı benim moral bozuldu
bende senden haber bekleyim olmazsa bende giderim başka birine

aaayyy allahım son zamanları çok daha stresli oluyor bu hamileliğin
hayırlısıyla sonuna gelsek

sonlara geldik aklımızı karıştırdı dr lar ne edeceğimi şaşırdım dün bütüngün ağladım eşimde telefonda kaldı bütün gece beni sakinleştirmeye çalıştı offf ya hayırlı ve sağlıklı bi şekilde doğsalar

canım ben çok kilo almadım
8 kilo aldım toplamda
ama 10 gün öncede bebek 3100 gr ortalamada görünüyordu 10 günn sonrada 3000 gr
zayıflamış mı diye çığlık attım nerdeyse :bbo:
dr da beni sakinleştirmeye uğraştı
herşeyi mükemmel dedi habire

kızlar bozmayın moralinizi, ak kilolu doğanlar daha çabuk kilo alır diyorlar, dışarda içerdekinden daha kolay kilo alırlar, nasıl olsa 37. 38. haftalardasınız

ademelçok iyi almışsın, bu kiloyu vermiş olduğun kilonun üstün aldıklarındanmı hesapladın, hatırldığım kadarıyla senin de çok bulantın olmuştu

korkma canım
bi de sürekli girmediğin bir makineye gireceksin şimdi
makineler farklı ölçüyor
başıma geldi aynı gün 2 farklı makineye girdim ben erken doğum tehdidin de ikisinin arasında 300-400 gr fark vardı
zaten bebek sıkıntıda olsa bir sürü başka belirti olur
kalp atışları yavaşlar mesela yoktur bişeyi
kendimizi sakinleştirmeye çalışmalıyız
yoksa geçmeyecek bu günler bu korkular

ademelçok iyi almışsın, bu kiloyu vermiş olduğun kilonun üstün aldıklarındanmı hesapladın, hatırldığım kadarıyla senin de çok bulantın olmuştu

canım ben çoook kilolu hamile kaldım tam zayıflamaya çalışırken zayıflayamadan hamile kaldım
72 ile hamile kaldım 68 e düştüm
şimdi 80 oldum

dr bana hamile kaldığın kiloyu sayacaz dedi diğer verdiklerim hesaba katılmıyormuş
işte 72 idim 80 oldum
vaaayyy anam vaayyy 80 kilo oldum bensenağlama

ballımcım canını sıkma hayatım, senin doktorun kendi kafası karışıkmış, üstüne seninkini de karıştırmasına şaşmamak gerek. başka bi doktora ve 4 boyutlu ultrasona girmekle en iyisini edersin, en azından kafanda soru işareti kalmaz ve moralin düzelir.

sen ikinci çocuğunu bekliyorsun, genetik faktörleri göz önüne alırsak muhtemelen oğlunun doğum kilosuna yakın ya da onunkinden biraz fazla kiloyla doğma ihtimali yüksek gibi geliyor bana. ilk çocukların kilosu ikinciler için referans oluşturuyor.

şimdi çıkmam lazım arkadaşlar
eşim öğle yemeğine gelecek bişeyler hazırlayım
öğleden sonra görüşürüz
öptüm hepinizi

nasilsiniz guzel annelerim benimmm
ben cok sik giremiyorummm
artikkk cooook sikmaya basladi benim bebe karnima sigmiyor yamuluyorda yamuluyorr
arada bi kafa atiyorr alt tarafima sankiii doguruyom saniyorummm
dun ebenin biri dediki rahminizden dumuksu kanla karisik yada kansizz beyaz bi akinti gelirsee yani bayaa bi miktarda o zaman doguma cok az kalmis demektirr diyorr
sizden geldimi kizlarr bendee akinti bile cok azzz
daha erkenmi yaa ben artik kavusmak istiyorum kizimaaa
bu arada hepinizii optmm sirada bhk yla eminecikk mi varr ayy ne guzelll:)))))

herkese günaydınlar....bugün biraz geç kalktım ee tabii geç yatınca uyanmakta kolay olmuyor maalesef...
edoşcum doğum günün kutlu olsun ,daha nice yıllara....
anladığım kadarı ile herkesi inceden bi doğum telaşı almış gidiyo...bende de durum farklı değil tabiki..eksiğimiz kalmamasına rağmen sürekli bişeyleri unutmuşum korkusu telaşı yaşamaktayım...
fascım bende senin gibi görünürde kıvama geldim aslında doğum için ama nedense o moda hala giremedim ....
bu arada takvimim 10 gün geriden geliyo onuda düzenlemem gerekecek galiba ...bu gidişle benim şirinem öye sanıyorum ki beni yarıyolda bırakmayacak benim onu taşıdığım gibi oda beni 5 aralığa kadar taşıyacak gibi....
herşeyin hayırlısını hepimiz için diliyorum...

bende aynen yazdıklarını yaşıyorum canım hatta aynı sıkıntı ve duyguları paylaşıyorum ama bitti sayılır artık bundan sonrası Allah tan sağlıklı sıhhatli doğumlar dilemek olsa gerek...

ben de 80 küsürüm, bari sütümüz bol olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…