- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.721
yok canım normal değil sezeryan olacam ama dr dün bebek kilo almamış dedi başta sonra 200 gr almış dedi suyun fazla dedi klımı karıştırdı iyicene bende şaşırdım bugün başka bi dr gideyim içim rahatlasın baklım ne diyecek bu dr
yok canım normal değil sezeryan olacam ama dr dün bebek kilo almamış dedi başta sonra 200 gr almış dedi suyun fazla dedi klımı karıştırdı iyicene bende şaşırdım bugün başka bi dr gideyim içim rahatlasın baklım ne diyecek bu dr
benimde 10 gün kadar önce 2400 kilosu var demişti, ben de üzüldüm, senin bebek minyon olacak herhalde dedi bir deklava: ne yapalım canım, bebek kilo alsın diye yedik de yedik, ekstradan 21 kilo ağırlık taşıyorum artık. zombiler gibi yürüyoruz çoğumuz. valla artık kilosu da boyu da umurumda değil, yeterki sağlıklı olsun. zekası yerinde olsun da başka bişe istemiyorum.
adamel banada öle dedi o anki pozisyonlarından kilosunu anlamayabiliyoz dedi herşey normal dedi ama zaten hastaneden ayrılacağım deyince bende moral sıfır suyun fazla dedi peşine bide kilosunu diyince taktım ister istemez 2 de randövüm var 4 boyutlu ultrasonda bakalım bu dr ne diyecek
sana katılıyorum bebeğin kilosuna takılmıyorum ama üzerimde 20 kilo yük taşıyom yok süt,yumurta,vitamin ilaçları derken ne hale geldik sorun değil kilo alınır verilir ama okadar dikkat etmişken üzüldüm açıkçası neyse bakalım sağ sağlim çıksınlarda biz onları şişiririz işin şakası bu tabi sağlıklı akıllı hayırlı evlat olsunlar yeter daha ne isterizki..:ecrin_bebek:
canım ben çok kilo almadım
8 kilo aldım toplamda
ama 10 gün öncede bebek 3100 gr ortalamada görünüyordu 10 günn sonrada 3000 gr
zayıflamış mı diye çığlık attım nerdeyse :bbo:
dr da beni sakinleştirmeye uğraştı
herşeyi mükemmel dedi habire
hayırlısı olsun canım
bence seninkinin eli kulağında
az kaldı güzelim
sonlara geldik aklımızı karıştırdı dr lar ne edeceğimi şaşırdım dün bütüngün ağladım eşimde telefonda kaldı bütün gece beni sakinleştirmeye çalıştı offf ya hayırlı ve sağlıklı bi şekilde doğsalar
ademelçok iyi almışsın, bu kiloyu vermiş olduğun kilonun üstün aldıklarındanmı hesapladın, hatırldığım kadarıyla senin de çok bulantın olmuştu
sonlara geldik aklımızı karıştırdı dr lar ne edeceğimi şaşırdım dün bütüngün ağladım eşimde telefonda kaldı bütün gece beni sakinleştirmeye çalıştı offf ya hayırlı ve sağlıklı bi şekilde doğsalar
nst de bi sorun çıkmadı kalp atışları hareketleri normal dedi
nasilsiniz guzel annelerim benimmm
ben cok sik giremiyorummm
artikkk cooook sikmaya basladi benim bebe karnima sigmiyor yamuluyorda yamuluyorr
arada bi kafa atiyorr alt tarafima sankiii doguruyom saniyorummm
dun ebenin biri dediki rahminizden dumuksu kanla karisik yada kansizz beyaz bi akinti gelirsee yani bayaa bi miktarda o zaman doguma cok az kalmis demektirr diyorr
sizden geldimi kizlarr bendee akinti bile cok azzz
daha erkenmi yaa ben artik kavusmak istiyorum kizimaaa
bu arada hepinizii optmm sirada bhk yla eminecikk mi varr ayy ne guzelll:)))))
canım ben çoook kilolu hamile kaldım tam zayıflamaya çalışırken zayıflayamadan hamile kaldım
72 ile hamile kaldım 68 e düştüm
şimdi 80 oldum
dr bana hamile kaldığın kiloyu sayacaz dedi diğer verdiklerim hesaba katılmıyormuş
işte 72 idim 80 oldum
vaaayyy anam vaayyy 80 kilo oldum bensenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?