- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.661
diyabet sorunu olan annelerde olabiliyor diye duymuştum.. sizin şeker testleriniz nasıldı ilkim ve ballım. belki bununla alakalı olabilir.. ama bildiğim kadarıyla rahim kasılmalarını artırmassı dışında bir sıkıntı oluşturmuyor.. nasıl olsa sınırı geçtiniz korkulacak bişiy yok ...
benim amniyon sıvısı 3 haftadır alt sınırda, doktorum sadece bebeğin hareketlerinde azalma olması halinde probleme işaret dedi. ben de sürekli bebeğin hareketlerini takip ediyorum. benim yaramaz da çok kıpırdak, onun için şu ana kadar bir problem yaşamadık. doktorum bol sıvı tüketmemi ve bol bol yatıp dinlenmemi söylemişti.
benimkinin hareketleri eh işte arada hareketleniyor inş. bişey olmaz canım bu amniyon sıvısı içtiğimiz suyla mı alakalı doktor stresten olabilir dedi bu sıvı büyüdükçe azalır mı yani ben azalmasından korkuyorum:sm_confused:
sağol eminecim ben de kızım da maşallah iyiyiz canım. eğer 5 aralık akşamına kadar doğurmazsam senin doktor girecek doğumuma inşallah. çok şükür doktor olayını da çözmüş gibi görünüyoruz.. c.tesi bi gidip görüşücez tekrar.. kendi doktorum da yarın görecek. inşallah hayırlısı olur.. pek nazlı çıktı bu kız. gerçi zavallımın daha 10 günü var, ben acele ettiriyorum biraz:)
eren paşamız napıyor.. doktorla bir daha ne zaman görüşeceksiniz siz? yani kesin 1 aralıka kadar doğmazsa sezeryana mı alacak. karar verdiniz mii canım?
benimkinin hareketleri eh işte arada hareketleniyor inş. bişey olmaz canım bu amniyon sıvısı içtiğimiz suyla mı alakalı doktor stresten olabilir dedi bu sıvı büyüdükçe azalır mı yani ben azalmasından korkuyorum:sm_confused:
tüm yazışmalar üstüne düşündüm de ne kadar sıkıntılı bir sürecin ne kadar sonlarındayız, ne mutluB)
ben burdayım ama sancı yok hala
bhk sen benden önce doğurcan galiba.. beni bugunlerde acaip bi şekilde normal doğuramama korkusu sarmış durumda. strese girdim valla, cünkü zerre sancım yok. hatta galiba bugune kadar hiç sancı girmedi. bakalım yarın nst de ne çıkıcak. sıkıldım artık valla. 39 haftalık hamile gibi olmak istiyorum, yani normal bir hamile kadın gibi ağırlaşmak, göbeğimden dolayı hızlı hareket edememek falan.. hoplayıp zıplayan biri değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?