- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.681
kızlar nts iyi çıktı 03.12 sezeryan herşey yolunda giderse bugün 37+3
alemsin gerçekten..
şişlik ne zor bişey bilemezsin.
ayaklarımın fotosunu mu koysam ne,inanamazsın davul tokmağı gibiler.
sabah kalkınca üzerlerine basamıyorum abartısız.
yüzüm desen hiç anlatmıyım...
eğilmek en çok zoruma giden şey.
bir şey yere düştü mü almıyorum artık.
biri varsa yanımda ona söylüyorum pişkin pişkin,ya da öyle kalıyor walla...
ama bu insandan insana değişen bir durummuş..
herkes aynı sıkıntıları yaşıcak diye bir kaide yok sonuçta..
şanslı olan sensin bence...
Bhk takma sen Fas'ı.Problem arıyo kendi kendine.Ne güzel hiç problemi yok.
Ben de yere birşey düşürdüm mü almıyorum.Eşim gelince topluyor yere saçtıklarımıkaydirigubbakcemile3
Ellerim,yüzüm şişti benim de.Ayaklarım da şişmanlıktan tombullaşmış görünüyolar ama neyse ki giyebiliyorum ayakkabılarımı.
Sancıların ne durumda bu arada?Arttı mı?
aşkolsun valla artistlik yapmıyom yaa. :1no2: yoksa sadist miyim, ama işte yaşamayınca bilemiyor insan heralde.. neyse sustum:tomato:
Ben sana ne dedim?Sancın gelince anlıcaksın asıl sancının ne olduğunu demedim mi:mymeka:Allah bilir sen doğum sancılarını da hissetmezsin.Keşke öyle olsa Fas'cım.Yani sancını bile anlamadan hastaneye gitsen ve hiç acı çekmeden çabucak doğurup çıkıversen.Ama sen böyle istemiyorsun ki.İlla ki sancı,acı falan istiyosun.Ne diyeyim ben sana bilmiyom vallahi artık.Çok merak ediyorum ama nasıl doğuma gideceğini.
dedin edocum ama napiyim ben de söz dinlicek hal mi kaldı.. iyicene zıvanadan çıktım ben, artık iflah olmam.. ben de doğuma nasıl gitcem çok merak ediyom.. hayalimde arabaya binip eşimi işyerinden alıp hastaneye gitmek var ama çok ütopik olabilir bu hayal.. ama adı üstünde hayal, fantastik olur di mi ama..kaydirigubbakcemile3
ayy senin dğum günün bugun.. canım benim iyi ki doğdun, doğdun da bir fıstık daha doğuracaksın.. ne güzel.. doğum günün kutlu olsun.. ben de şimdiden eşiime kardeşime filan aman haa doğum günümü unutmayın, zati asabiyim valla burnunuzdan getiririm diye tehditler savuruyorum.. bi unutsunlar, huysuz bi hamile nasıl olur gösterecem onlarakaydirigubbakcemile3
şişlik filan olmasın hadi neyse, ama bari biraz artık sona yaklaştığımın sinyali olsa.. fazla bişiy istemiyom valla..
şu doğum sancısı dedikleri şey yalancı da olsa yaşıyorsun ya, çok mu rahatsız edici bişiy? anlatsana azıcık.. çok imreniyorum yahu. arada eşime sancım var diyorum, hadi ordan deyip dalga geçiyor benimle.. belki bana da giriyordur sancı, kasılmayı bile 35. haftadan sonra öğrendim:) olur mu olur valla..
Bhk takma sen Fas'ı.Problem arıyo kendi kendine.Ne güzel hiç problemi yok.
Ben de yere birşey düşürdüm mü almıyorum.Eşim gelince topluyor yere saçtıklarımıkaydirigubbakcemile3
Ellerim,yüzüm şişti benim de.Ayaklarım da şişmanlıktan tombullaşmış görünüyolar ama neyse ki giyebiliyorum ayakkabılarımı.
Sancıların ne durumda bu arada?Arttı mı?
wallaşimdi ılık duş alıp geldim..
iyi gelir demişlerdi sancılara..
şu an hala devam ediyor gibi..
yatsam mı bilmiyorum walla gamyoncuiremsu
Uyuyabileceksen yatıp dinlenmeye çalış istersen.Çok sık gelmiyor galiba.Bana olsa bilmeyeceğim kaç dakikada kaç defa sancı olunca doğum yakın oluyodu.Sayıyor musun dakika tutup?
akşam 8den beri oluyor sancılar ama acıkçası saat tutmadım ben her gece oluyor diye...
bakalım neyse görücez artık..
ben gidip yatıyım bari,belki uyurum :)
hadi öptüm hepinizi..
gelsin artık bebişlerimiz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?