2008 Aralık Anneleri

goldcum, senin ağrılar sancılar var mı, meltem hoşgeldin iyiyiz biz işte sen neler yapıyosun, dışarı çıkmak çok yorucu olduğu için evdeyiz genelde

canım valla ben sadece yatarken çok rahatsizim iki saatte bir mutlaka bir tarafım tutulmus olarak uyanıyorum... sağdan sola dönmek çok zor ama buna da sukur

kızlar bu yaptığınız guzel seylerin resimlerini koysanız da biz de görsek valla...
cheandale senden odanın resmi de bekliyorus, bizim ki de balıklı hihoyyyt

benim de aklımda ama bir türlü fırsat bulamadım....işten sonra bilgisayardan filan epey soğumuşum farkında olmadan ondan pek uğraşmadım....bu aralar yapayım bari :)

sizler nasılsınız arkadaşlar...benim gece kabus gibiydi...benim ayaklarım çok uyuşuyor uyurken....daha doğrusu bacaklarım...tam kalçamın oralar...üstüne yatmaktan sanırsam ama çok kötü oluyor...sanki damarlarım tıkanıyor gibi...kalkıp dolanıp duruyorum...

şimdi de pazara gittim geldim....garip bi cam silme zımbırtısı vardı...çin işi bişi....aldım...geldim camları sildim...en azından yağmurdan sonraki çamurları gitsin dedim...şimdi de yoruldum

benım ev temız.gunluk temızlıkden basqa haftada ıkı kere buyuk temızlık yapdıqımdan evde yapılacaq ıs yok.en son mutfagın halısını sıldım.kocıskom cok kızdı ne kendıne acıyorsun nede bebeye dedı.ve sonra benı aıleye sıkayet etdı.bu haftanın sonu esımın babannesıne gıdıyoruz.butun kısı ordayız,herkes babanneye yakın.aıle ıs gormemı yasaklamıs dınlenme modulune kececem.hamıslere tavsıyem sızde son ayı dınlenme modulune kecın.ne kendınızı nede bebısı rıske atmayın.dunyanın hıcbır temızlıyı buna deymez.Allah butun hamıslere hayırlı doqumlar qısmet etsın .hayırlısıyla bebıslerı kucaqımıza alalım,eslerımızle beraber.:Saruboceq:

bende günlük temizliyorum yavaş yavaş.bugün biraz daha ağırlık verdim.tam bitti pc ye oturcaktım komşularım geldi.merak etmişler beni.hep doğumdan konuştuk.az önce gittiler.yemek işim bile kaldı otururken.yapcam bişiler şimdi.

yaa sancı değilde benim resmen ordakii kemeklerim acıyo
açılıyorlar mı ne:uhm:

Aynen benim de kemiklerim acıyo... Ben de açılıyorlar diye düşünüyorum.

Herkes temizlik derdinde sanırım. Biz de doğalgaz yaptırdık eve... Halimizi bir görseydiniz resmen canımız çıktı temizlik yapmaktan. Sağolsun yardıma geldiler ama gene de ben boş duramadım. Şimdi dinlenmeye çekiliyorum. Umarım bebişim bu yorgunluktan azla rahatsız olmamıştır... :CüvCüv:a.s.

benim de arkadasım geldi gitti hemen yemeği yaptım çabucak "yemekteyiz" baslamadan...
valla benim sancim falan yok ama en fazla 2 saat deliksiz uyuyabiliyorum ya bel ya bacak ağrisiyla uyaniyorum.. dön dolaş tekrar yat..

ay sorma canım.yemekteyiz programı yüzüne herakşam yemekten sonra mutlaka tatlı isityorum.eşimle kaçırmıyoruz o programı.benimkide başvurdu.aşçı ya malum güveniyo kendine.

canım takvimin yok senin ki kaç haftalık oldu
doğum mu yakın acaba vucüd normal doğumamı hazırlıyo kendini bilemedim

doğum yaklaştıkça bir temizliktir gidiyo zaten
aman diyeyim bol bol dinlen

ay sorma canım.yemekteyiz programı yüzüne herakşam yemekten sonra mutlaka tatlı isityorum.eşimle kaçırmıyoruz o programı.benimkide başvurdu.aşçı ya malum güveniyo kendine.

aayyy tatlı diyince benim eşim feci tatlıcı şimdi evde de yok tatlı
neyse bu akşam çikolata falan yesin bari
kızz çıkarsa haber ver bende izliyorum yemekteyizi

aayyy tatlı diyince benim eşim feci tatlıcı şimdi evde de yok tatlı
neyse bu akşam çikolata falan yesin bari
kızz çıkarsa haber ver bende izliyorum yemekteyizi

haber veririm canım.ama yok ya uğraşılmaz böyle şeylerle.bırak çıkmasın.çok acıktım gidem karnımızı doyuram ben canım.mucuk

Adamel cim benimki 36+3 doktorum sonn kontrolde bebeğin oldukça aşağıda olduğunu söyledi. dinlenmem gerekiyormuş... Ama evde bu kadar iş varken nasıl dinleneceğimi inan bilmiyorum...:çok üzgünüm: Bu arada sen kaç haftalıksın?a.s.

haber veririm canım.ama yok ya uğraşılmaz böyle şeylerle.bırak çıkmasın.çok acıktım gidem karnımızı doyuram ben canım.mucuk

tamam canım afiyet olsun
bebeğin şansına 10000 tl fena mı olur kız
bu hafta ki adam gibi olursunuz onun eşi de son aydaymış:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…