2008 Aralık Anneleri

benimkide 37+1 oldu
benim bebekte aşağı da
doğum yoluna girdi hatta 2 haftadır 2 cm açıklıkla geziyom:1shok:
bende zorunlu istirahatteyim

ay sorma canım.yemekteyiz programı yüzüne herakşam yemekten sonra mutlaka tatlı isityorum.eşimle kaçırmıyoruz o programı.benimkide başvurdu.aşçı ya malum güveniyo kendine.

aaa inşallah katılır valla ne guzelmiş benim canım bugun yapilan yemeklerden birini istedi şimdi yazmayayim sizin de canınız çekmesin

anladım canım...hayırlısı o zaman sana..benimde son tarihim 4 aralık...snaırım bir gün var aramızda..bende normal doğumu bekliyorum...çatı muayenesi oldum daha açılma yok...bakalım bekliyorum kızım ne zmn gelmek isterse o zmn gelecek...

bu haftaki yarışmacılardan ise pazartesi ev sahipliği yapan o hafif tombik hanım çok neşeli. bir insan patlıcan alırken bu kadar mutlu olur mu ya? bu hanım markette "şimdi de sıra patlıcanlarımızı almaya geldi... patlıcanlarımı alabilir miyim? patllıcanlarım..." diye resmen şakıdı. hayat dolu bir insan...

valla hastası oldum yemekteyizin...

bugün çok verimli bir gün geçirdim kızlar paylaşmadan edemeyeceğim, bi dünya poğaça ve kek yapıp (daha önce yaptıklarımı evde bulunduğm süre içinde kendi başıma yediğim için) dondurucuya attım misafirler geldiğinde çıkarır hazır ikram ederim diye.
bebek şekerleri için de uzun süredir kararsız kaldığım konuyu bugün hallettim. doğumda çam ağacı fidanı dağıtmayı düşünüyodum (düğünümüzde öyle yapmıştık şimdi bir sürü ağacımız var) ama onu mevlütte yapmaya karar verdim. onun yerine meşe palamudu tohumları dağıtacağım ama bu kez de şirin bişeyler eksik geldi bana klasik bebek şekerlerinden daha iyi bişeyler yapabilirim sonra insanlara hatıra kalacak diye düşündüm. internette çok şirin magnetler buldum bugün geldiler, biraz tül, biraz renkli kurdele aldım akşama çikolatalarım da gelince çok şirin bebek şekerlerim olacak ve insanlar bibloları napalım diye düşüneceklerine oğluşumun hatıra magnetlerini dolaplarında saklayabilecekler. ayy ne kadar uzattım ama çok mutlu oldum, eşim çikolatalarımı getirene kadar doğurmazsam, şekerlerim bir iki saate hazırlar.

magnetlerimden ve son halleriyle şekerlerimden bir iki örnek size:)

Eklentiler

• $DSC02690.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC02692.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 22

ne güzel canım
fidan işini bizde düşündük ama karar vermedik biz de daha
mutlulukla dağıtın şekerlerinizi inşallah
baktım resimlere çok tatlılar

cok şirinmiş aybikecim
bende magnet aldım.. bir de tül ..
çikolatalarını bayramdan sonra alacagim...renkli badem şekeri şeklinde
sonra silikon tabancasıyla birbirine yapiştiracağiz.

slm kızlar bugün başka dr gittim bebeğim iyicene incelendi ve suyumun normal olduğunu söyledi dr bebeğin kilosuna öteki dr başta 2800 demişti 10 gün önce dünde kilo almamış dedi daha sonra 200 gr almış dedi bugünkü dr da 3150 gr ölçtü herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledi herşeyin normal olduğuunu endişe edecek bi durum olmadığını dedi

Merhaba güzel annişler!!
Ben bugün annem,kardeşim ve eşimle eski kadın doğum doktoruma gittim.Kendisi uzun süre kanserle mücadele ettiği için muayenehaneyi kapatmıştı.Şimdi yeni açmış ve ben duyar duymaz gitmek istedim.İyi ki de gitmişim.Sakin sakin ultrasonda bebeğimi izledik.Bize dil çıkarıp durdu:)Kilosu 2940gr.Boyu 52cm.Poposunu aşağıya yerleştirmiş artık.Sizinkiler kafalarını yerleştirirken benim yaramaz kızım poposunu sıkıştırmış.Dönmeye de niyeti yok yani.Bu doktorum da sezeryan olmam gerektiğini söyledi.Ama diğer doktorumun 19Aralık'ı beklemesine anlam veremedi.Nasıl olsa sezeryan olacak,ben olsam bir hafta önceden yapardım dedi.Neyse sorularımı da rahat rahat sordum.Çok kilolu olmam dışında bir sorun görünmediğini söyledi.Bebeğim de ben de sağlıklıyız.

Akşama arkadaşlar geşecek.Pastayı ve pişirmek için yazmayayım pratik bir şeyler getireceklermiş.Ben yemek yapamayacağımı söyledim çünkü.Artık misafir falan ağırlayamıcam.

Doğumgünümü kutlayan arkadaşlarım hepinize teşekkürler.

Bakalım Doru ve Zea'nın 26Kasım doğumlu olacak minikleri nasıllar.Bütün gün onları düşündüm..

Elifcinom zaman bulabildin demek sonunda yazmak için.Senin suyun az demişti galiba doktorun.Bakıyorum formdasınız maşallah oğlunla.

merhaba kızlar.
bende hastaneden geldim testlerim faln yapıldı bi problem yok çok şükür.ama dua edin ne olur pazartesi gününe kadar meleğim kendisi gelsin :)
edocum ve ballımcım gözünüz aydın canlarım a.s.

edo tekrar dogum gunun kutlu olsun...
bugun dusundum dusundum animsayamadım senin kızın ismi ne olacaktı?

Sağol canım.
Ben kızımın ismini burada hiç yazmadım.Eşim yabancı olduğu için kızıma yabancı bir isim seçtik.Ters tepkileri okumak istemediğimden ismini paylaşmak istemedim açıkçası.Sana bi ara yazarım

Gözün aydın Emine'cim.Bence beklicek senin oğluş pazartesiyi.Sağlıklı doğsun inşallah bebişlerimiz:Saruboceq:

Sen de doğurcan.Ben doğurduğumu kime haber verecem:uhm:Aralık sonu doğum yapacak annişlerden birinin numarasını alayım bari.Çatlarım sizden birine haber vermezsem.Eşime de öğrettim zaten forumda Aralık annelerine nasıl konu açıp yazacak diye.Benden önce girip yazabilir de yaniyerimseniben

edocum niye ters tepki alasınki herkez hürdür bence takma kafana sölede bizde bilelim merak ettim şimcikkaydirigubbakcemile3

edocum niye ters tepki alasınki herkez hürdür bence takma kafana sölede bizde bilelim merak ettim şimcikkaydirigubbakcemile3

Ne bileyim canım ya.Türkçe isimlere bile tepki verenler çıkarken benimkine elbet tepki veren olur dedim.Moralim bozulacağına hiç yazmayayım diye düşündüm.Doğum hikayesiyle birlikte ismini yazarım artık.Az kaldı nasıl olsayerimseniben

gözün aydın canım
bak üzüldüğünle kaldın
içini ferah tut sonuna kadar sağsağlim geleceğiz inşallah

kız ben çatlarımCADIARZU meraktan özelden yaz o zaman

aman aman masallah
içinin rahat etmesine sevindim ballicim,
kuş gibi rahatlamışsındır keyfin yerine gelmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…