- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.781
Adamel cim benimki 36+3 doktorum sonn kontrolde bebeğin oldukça aşağıda olduğunu söyledi. dinlenmem gerekiyormuş... Ama evde bu kadar iş varken nasıl dinleneceğimi inan bilmiyorum...:çok üzgünüm: Bu arada sen kaç haftalıksın?a.s.
ay sorma canım.yemekteyiz programı yüzüne herakşam yemekten sonra mutlaka tatlı isityorum.eşimle kaçırmıyoruz o programı.benimkide başvurdu.aşçı ya malum güveniyo kendine.
canım vücud tipim normaldoğuma uygun değilmiş.
ama tabi dr imkansız die bişey yok dedi.
zaten sat a göre 5aralık doğum.ayrıca hadi gelmedi bayrama denk geldi diyelim rastgele bi dr gelcek doğuma ben onu istemiyorum.9aydır beni takip eden doktorumun doğumumda olmasını istiyorum.
dolasıyla güveniyorum doktoruma.devlet hastanesinn dr olduğu için sezeryan konusunda maddi bir geliri kesinlikle yok .
senin doğum nezman?:CüvCüv:
bugün çok verimli bir gün geçirdim kızlar paylaşmadan edemeyeceğim, bi dünya poğaça ve kek yapıp (daha önce yaptıklarımı evde bulunduğm süre içinde kendi başıma yediğim için) dondurucuya attım misafirler geldiğinde çıkarır hazır ikram ederim diye.
bebek şekerleri için de uzun süredir kararsız kaldığım konuyu bugün hallettim. doğumda çam ağacı fidanı dağıtmayı düşünüyodum (düğünümüzde öyle yapmıştık şimdi bir sürü ağacımız var) ama onu mevlütte yapmaya karar verdim. onun yerine meşe palamudu tohumları dağıtacağım ama bu kez de şirin bişeyler eksik geldi bana klasik bebek şekerlerinden daha iyi bişeyler yapabilirim sonra insanlara hatıra kalacak diye düşündüm. internette çok şirin magnetler buldum bugün geldiler, biraz tül, biraz renkli kurdele aldım akşama çikolatalarım da gelince çok şirin bebek şekerlerim olacak ve insanlar bibloları napalım diye düşüneceklerine oğluşumun hatıra magnetlerini dolaplarında saklayabilecekler. ayy ne kadar uzattım ama çok mutlu oldum, eşim çikolatalarımı getirene kadar doğurmazsam, şekerlerim bir iki saate hazırlar.
edo tekrar dogum gunun kutlu olsun...
bugun dusundum dusundum animsayamadım senin kızın ismi ne olacaktı?
merhaba kızlar.
bende hastaneden geldim testlerim faln yapıldı bi problem yok çok şükür.ama dua edin ne olur pazartesi gününe kadar meleğim kendisi gelsin :)
edocum ve ballımcım gözünüz aydın canlarım a.s.
Sağol canım.
Ben kızımın ismini burada hiç yazmadım.Eşim yabancı olduğu için kızıma yabancı bir isim seçtik.Ters tepkileri okumak istemediğimden ismini paylaşmak istemedim açıkçası.Sana bi ara yazarım
edocum niye ters tepki alasınki herkez hürdür bence takma kafana sölede bizde bilelim merak ettim şimcikkaydirigubbakcemile3
slm kızlar bugün başka dr gittim bebeğim iyicene incelendi ve suyumun normal olduğunu söyledi dr bebeğin kilosuna öteki dr başta 2800 demişti 10 gün önce dünde kilo almamış dedi daha sonra 200 gr almış dedi bugünkü dr da 3150 gr ölçtü herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledi herşeyin normal olduğuunu endişe edecek bi durum olmadığını dedi
Ne bileyim canım ya.Türkçe isimlere bile tepki verenler çıkarken benimkine elbet tepki veren olur dedim.Moralim bozulacağına hiç yazmayayım diye düşündüm.Doğum hikayesiyle birlikte ismini yazarım artık.Az kaldı nasıl olsayerimseniben
slm kızlar bugün başka dr gittim bebeğim iyicene incelendi ve suyumun normal olduğunu söyledi dr bebeğin kilosuna öteki dr başta 2800 demişti 10 gün önce dünde kilo almamış dedi daha sonra 200 gr almış dedi bugünkü dr da 3150 gr ölçtü herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledi herşeyin normal olduğuunu endişe edecek bi durum olmadığını dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?