- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.801
merhaba kızlar.
bende hastaneden geldim testlerim faln yapıldı bi problem yok çok şükür.ama dua edin ne olur pazartesi gününe kadar meleğim kendisi gelsin :)
edocum ve ballımcım gözünüz aydın canlarım a.s.
Sağol canım.
Ben kızımın ismini burada hiç yazmadım.Eşim yabancı olduğu için kızıma yabancı bir isim seçtik.Ters tepkileri okumak istemediğimden ismini paylaşmak istemedim açıkçası.Sana bi ara yazarım
Gözün aydın Emine'cim.Bence beklicek senin oğluş pazartesiyi.Sağlıklı doğsun inşallah bebişlerimiz:Saruboceq:
Sen de doğurcan.Ben doğurduğumu kime haber verecem:uhm:Aralık sonu doğum yapacak annişlerden birinin numarasını alayım bari.Çatlarım sizden birine haber vermezsem.Eşime de öğrettim zaten forumda Aralık annelerine nasıl konu açıp yazacak diye.Benden önce girip yazabilir de yaniyerimseniben
kızlar y dr lar kaçıncı haftada sezeryana alıyolar ben oğlumda son ana kadar normal istediğim için 39+4 te alınmıştı ama bu dr almıyo 38 de
kız biraz merdiven in çık bari
zıpla hopla oyna:roflol:
böyle dedim çünkü bir tanıdığım düğünde halay çekerken sancılanmıştı:teytey:
kız ben çatlarımCADIARZU meraktan özelden yaz o zaman
yaaa bende merak ettim bana ne bende isterim
genelde bir türkçe bir yabancı koyuyorlar siz tek isim mi koyacaksınıza.s.
Gözün aydın Emine'cim.Bence beklicek senin oğluş pazartesiyi.Sağlıklı doğsun inşallah bebişlerimiz:Saruboceq:
Sen de doğurcan.Ben doğurduğumu kime haber verecem:uhm:Aralık sonu doğum yapacak annişlerden birinin numarasını alayım bari.Çatlarım sizden birine haber vermezsem.Eşime de öğrettim zaten forumda Aralık annelerine nasıl konu açıp yazacak diye.Benden önce girip yazabilir de yaniyerimseniben
:dance:tamam canım eşim gelşince başlayalım bari halay oy oy heyt heyt:teytey::dance:
ademel sen bilirsin bacım hakkaten sancılarım olsun doğurıyım pazartesiye kadar napıyım kız anlatsana?
canım bende makyaj değilde saçımı balık sırtı güzelce iki yandan ördürüyüm giderken diyorum oje faln olmayacak tabi nasıl olur?
canım valla bize gelenlere sorardım hep
kimi derdi çamaşır yıkadım bugün sabah
kimi derdi evi temizledim halı sildim
kimi derdi soba kovasını kaldırdım
tabi bilinçli yaptıklarından değil
ama genelde hep doğum yapacakları gün bir enerjiyle kalktıklarını söylerlerdi
kendilerini hafiflemiş ve uykularını çok güzel aldıklarını söylerlerdi
aaa bir de düğünden gelenler oluyordu süslü süslühihoyyyt
anılarım depreşti... o gün bana doktorum dedi gel doğum başlamış(gelen işaretlerle ilgili) ben doğumdan sonra misafirler gelecek ya önce paspası tamamladım. bide kuşumuz vardı ŞUŞU bi baktım kuş kafeste yok tabi camlar da açık aradım taradım yok çıldırdım. eşimi aradım kuş dedim yok kaçtı galiba tlf.kapattım sesini duydum koştum yatak odasına dolabın arkasına kaçmış çıkamamış bide korkmuş öyle ürkek ürkek bakıyodu. neyse kuş bulundu ya ben eşimi tekrar aradım ŞUŞU'yu dedim buldum bu arada doktorla dedim konuştum DOĞUM BAŞLAMIŞ gitmeliyiz, saat 10:00du gittik 00:40 da doğum yaptım... hani ben evdeyken çok rahattım ama giderken öyle doğuma gidiyormuşum gibi sancılarım yoktu güle oynaya gittim yani...:lepi:
çok gerginim kızlar.sinirden oturup ağladım demin.benim oturduğum evin tavanı tahta.yani teras katta oturuyorum.yağmur yağıyo dışarda ve çatım akıyo salonda.koltuğum su oldu hep.kova koydum altına.görünce şok oldum.ben bu halde nasıl uğraşıcam bununla ya.ev sahibini aradım sinirle bigüzel tarıştım.okdar para veriyoruz kira bi yaptıramadınız dedim.kadın beni sakinleştirmeye çalışıyo.
rabbim herkese kendi evini nasip etsin.kiracı olunca böyle oluyo demekki.neyse relaks olmam lazım.yapacaklar ve geçecek.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?