2008 Aralık Anneleri

canım benim senin doktor benim hastaneye gelicek eger 5 aralık a kadar doğurmazsam.. sağolsun bugun doktorumla telefonla konuştular, çok yardımcı oldu. eger haftaya cumaya kadar doğum gerçekleşmezse perşembe görüşcez. o da bi muayene etmek istedi.. bakalım kısmet..

slm kızlar, bugun kontrolümüz vardı.. maşallah herşeyimiz yolunda. kızımız 1 haftada 500 gr almış.. 3200 olmuş.. maşallah çok sağlıklı dedi.. gecen hafta suyun biraz azalmış demişti bu hafta o da normal çıktı.. bakalım bekliyoruz artık birtek..
bunun dışında anneannemiz geldi.. amanaın bohçasından neler çıktı nelerkaydirigubbakcemile3 herşeyden öte bir bebek beşiği yapmış, sepet gibi olanlardan valla agzım açık kaldı.. çok tatlı olmuş en kısa zamanda foto eklerim inşallah.. anneannem hasta oldugu ve ona bakmak zorunda oldugundan çok fazla bişiy yapmadığını söylese de sağolsun birsürü zahmete girmiş işi başından aşkınken.. annelik böyle bişiy olsa gerek.. canım benim o:) hiç bişiy yapmasa da almasa da canım benim:)

fenerbahöemine bana öğretmen bi büyüğüm 9,aya girdinmi klozete oturma normal tuvaleti kullan bide bacaklarını açarak yerleri silemeye çalış kendini çok yormadan derdi belki bunlar doğumu hızlandirabilir.ama sen başından beri normal istiosunya inşallah olur ben yine sezeryan derdim hep bugunlerde normalmi olsa acaba deyip duruyom hayırlısı

ceyremcim bunu ben de dikkate alayım bari.. bugunlerde normal doğumu tetikleyecek yardımcı hareketler arıyorum da:) sağol arkadaşım

ne güzell yaa allah herkese öyle doğum nasip etsin kimisi 20 saat çeker sezeryana döner bazısıda işte bööle benimde bi arkadasım var hep söölerim 35 dakkada doğurdu diye evden hastaneye gittiğinde dr saçları görünüyo ıkın demiş onada ne güzel rabbim bizlere kolaycacık nasip etsin

kimse yok muu.kızlar karnım taş gibi

ilkim benimde öyle taş gibi kaya gibi karnım ve yamulmaktan helak oldu bu gece oğlum bile sanki kıpırdamakta zorluk çekiyo tef gibiyim valla bişey yemeye korkuom sanki yesem dahada kötü olcak gibi gelio bu gece kafamçokkarıştı

doğumu kolay hale getiren acaba hint yağımıydı yoksa

canım ileri sayfasında hurma yediğini söylemiş son zamanlarda
bir arkadaşım bana hurmanın doğumu kolaylaştırdığını söylemişti
başlatır diye önermişler ama bilmem ki kolaylaştırdı mı:uhm:

kızlar gazınız vardır
soda içseniz iyi olur belki
bir de ayaklarınızın altına sıcak su torbası iyi geliyo
gerçi bir hararet basıyo insanı:roflol:

merhaba arkadaşlar... eski bi üye olmama rağmen ilk kez ileti yazıyorum. ben de aralıkta anne olacağım hayırlısıyla...23 aralık tahmin ediliyor... ama öyle heyecanlıyım ki... içim içime sığmıyo, uyku tutmuyor... gerçi herkes sanırım aynı duygular içindedir. bu gün rutin kontrol için doktorumuza gittik. pelvik muayenem yapıldı. normal doğuma karar verdik. epidural ya da spinal anestezi ile birlikte. kararı verdikten sonra ben daha çok heycan yapmaya başladım ama... :bbo:

çevremde normal doğum yapmış kişilerin hikayelerini dinlememeye çalışıyorum. çok moralim bozuluyor. sanırım insan bilmediği şeyden daha az korkuyor...

hem o günün hiç gelmemesini istiyorum hem de bi an önce kaanıma kavuşmak için yanıp tutuşuyorum. sanırım hormonlarımın tepetaklak olmasından dolayı :CüvCüv:

allah tüm anne adaylarımıza yardım etsin...

ay ne güzel doğum yaşamış.bizde mi hint yağı içsek kızlar hıı

doğumu kolay hale getiren acaba hint yağımıydı yoksa

:1shok:Sakın ha kızlar hint yağı içeyim demeyin!!!!!!
Daha yeni hamile bir kadını bu yüzden hastaneye kaldırdılar ve bebeğini düşürdü.Birinin tavsiyesi üzerine hint yağı içmiş.İyi bir şey olsaydı doktorlar da tavsiye ederdi.Sakın doktorunuza danışmadan içmeyin öyle şeyler!!

Bu arada 5 saat uyuduk ve cin gibi ayaktayız kızımla.Doğum sonrasına mı hazırlık şinci bu durumum:uhm:

İlkim'cim evin içinde suların damlaması nasıl birşeydir bilirim.Bizde şiddetli yağmurla bir başlamıştı ve ancak durup da çatı biraz kuruduktan sonra yapılabilecek bir izolasyondu.Maalesef yağmur bir hafta boyunca durmamış ve odanın birden fazla yerinden sular damlamaya başlamıştı.Heryere kovalar koymuştuk.Artık eşimle sinirlerimizi bozmamak için "Ne kadar romantik.Evimizin içinde de yağmur yağıyor." diyerek gülmeye çalışıyorduk.Yapılır,geçer canım.Sadece mobilyalarına zarar gelmesin diye dikkat et.

Perkizi06 hepimizde doğumla ilgili korkular başladı.Bence kötü doğum hikayelerini hiç dinleme daha iyi.Sitede önceki aylarda doğum yapmış olanlar var.Genellikle pozitif doğum hikayeleri.Onları oku istersen.Ya da bu konuyu unutup kafanı dağıtacak şeyler oku.Az kaldı doğumlarımıza.Biraz daha dayanmamız gerekiyor:CüvCüv:

Ay aşağı aşağı vurmaya başladı kızım.Sanki poposunun üstünde zıplıyo.Çıkıvercek popişi dışarıkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
anlaşıldığı üzere kimseleri uyku tutmuyor zor günler başladı artık ama tadını çıkaralım güzel şeyler bunlar.
ve hamileliğimin başından bu yana anne olan arkadaşlarımın bana hep söylediği bir söz var.bunlar en güzel günlerimizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…