2008 Aralık Anneleri

günayyydıınnn arkadaşlar
nasılsınız bugün ben güzel uyandım bugün enerjikim bayağıhihoyyyt

gunaydin kizlar umarim herkes iyidir fazla giremiyorum annem geldi gelen misafirler falan halden anlarsiniz ama suan cok acil bisey sormam gerek size.kizlar gobegimin altinda kirmizi kirmizi pütürlükler cikti once catliyor dedik surekli yag surdum ama baktimki hic catlaga benzemiyor hem kasiniyor hem yaniyor mahfoldum artik acaba catlak boylemi oluyoki benim hafif goguslerde catlak olmustu ama hic boyle bisey yasamadim acaba mantarmi cikmis olabilir gobegi catlayan arkadaslar sizinde gobek catlarken isilik gibi oldu ve bende isilik gibi olan seyler resmen sisti doktoru aramalimiyim sizce ne yapayim kizlar fikir verin bana

lora o bahsettğin şeyin çatlak olduğunu zannetmiyorum benimde birkaç çatlağım var ama üzerinde öyle pürüz gibi bişi yok bence dru aramalısın belkide çatlak için kullandığım krem yağ vs sana alerji yapmış olabilir

canim kreme ara vermistim bu seyler olduktan sonra krem kullanmaya basladim yani kremle alakali oldugunu sanmiyorum simdi doktoru arasam gel bakayim diyecek ama ben bugun gidemem yine misafirler var ne yapacagimi bilemiyorum mirmirmirmir

lora bende ceyreme katılıyorum.bencede dr aramalısın muhtemelen görmek isteyecektir.
bendede 9ay boyunca hiç çatlak yoktu son 2haftadır göbişimn altı çatlıyor :))
meltemcim hayırlısı olsun canım.bizde tüm ailece çok heycanlıyızz biyandan dua ediyoruz pazartesiye kadar kendi gelsin die :)
peki dr bayramda hastanede olcakmıymış?

Kızlar günaydın. Dün akşam hafif sancılarım oldu. Araları ne kadar diye baktım ama bişi anlamadım. Dr hastaneye gitmemi ve ebenin muayene edeceğini, duruma göre kendisinin de geleceğini söyledi. Muayene sonucu 1-2 cm açılma olduğu ortaya çıktı. Birazdan dr'a gideceğim. Bakalım bir de dr görsün. Aslında daha çok erken ama ne olur ne olmaz değilmi?. Bu arada Loracım delimisin misafir gelecek diye dr ihmal edilir mi? Ayrıca emin ol ki misafirlerin hiçbiri böyle bir durumda gittin diye sana tepki vermez. Unutma sen hamilesin ve her an dr'a gitmen gerekebilir.

merhaba kızlar.

düngece saat3,4 gibi yine hafifi sancım geldi benim.kıvrana kıvrana uyumuşum yine.kalktım gezdim dolaştım.benim cimcime resmen bişilerle dövüş ediyordu sanki karnımın içinde.ayakta bile vurup vurup durdu bana.ilk defa böyle gece vakti harekketlidi yavrum.şükürler olsun tabi.ama bu 2gündür olan sancım bi tuhaf.sancımı nedir anlayamadımda.artık bugece ne olcak bakalım.gece zaten dşünüp duruyorum biyandan kızımlada konuşurak,sanırım benim cimcime gece vakti gelcek gibi.yada erken mi gelcek böyle giderse bilemiyorum.hayırlısı olsun ne diyelim.

emineciğim inş.erenin zamanında gelir dualrım seninle canım.
edoşcuğum dr.sormadan almamak gerek tabi öyle şeyleri haklsın.zaten kullanmam korkuma
loracığım bencede dr.ara sor hayatım.daha güvwnilir bir şekilde.bu ara benimde göbeğim patlıcak gibi gerildi.sıkıntı yapma ama sor dr.oldumu

bugün goldcuğum dr.gidecekti acaba gittimi ki

ilkim senin kızda benim eren gibi kareteci olmaya niyetlenmiş olabilir :))
bi karete kursu açarlar artık beraber :)))
çok öptüm canım.
goldcumunda güzel haberlerini bekliyoruz.

selam kızlar nasılsınız bakalım ben ve kızım iyiyiz cok şükür
zeamays ve doru dün doguma gittiler galiba haber alan varmı nasıllarmış cok merak ediyorum :uhm:
birde canım dünürüm nurgün ve zeren arkadaşım yarın sezeryan ile dogum yapıcaklar onların adına cok mutluyum inşallah diger arkadaşlarımızında güzel dogum haberlerini alırızda daha da cok mutlu oluruz

canım bir şey alerji yapmış olmasın
yada iç çamaşırın tahriş falan etmiştir yağ sürdükçe iyi gelmemiştir
ya da sıcaktan terden isilik çıkmış olabilir
benimde çatlaklarım oldu göbeğimin altında ama şişlik olmadı sadece kaşındı
bir cildiye dr unun görmesi iyi olur bence rahatlatıcı bir krem falan verirler

emineciğim inanki sormak aklıma gelmedi bayramda hastanede olur mu diye ama ildışına falan çıkmazsa gelir diye tahmin ediyorum.iyi aklıma getirdin canım c.tesi gittiğimde sorayım. zeynepciğim bebeğini kaçıncı haftada aldılar senin merak ettimde canım

canım 40 hafta oluyor sanırım. ama ben bizimkinin okadar bekleyeceğini sanmıyorum.hihoyyyt

benim 40 haftamda 15 aralık
senin ki 40+3 falan oluyor 12 aralıkta
ben de normal doğumu kaçıncı haftaya kadar bekler acaba diye düşündüm ondan sordum canım
pazartesi sorayım bari:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…