- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.841
meltem nasılsınbacım nevar neyok?
doktor doğum zamanı için nediyor canım?
lora o bahsettğin şeyin çatlak olduğunu zannetmiyorum benimde birkaç çatlağım var ama üzerinde öyle pürüz gibi bişi yok bence dru aramalısın belkide çatlak için kullandığım krem yağ vs sana alerji yapmış olabilir
Kızlar günaydın. Dün akşam hafif sancılarım oldu. Araları ne kadar diye baktım ama bişi anlamadım. Dr hastaneye gitmemi ve ebenin muayene edeceğini, duruma göre kendisinin de geleceğini söyledi. Muayene sonucu 1-2 cm açılma olduğu ortaya çıktı.
canım sancından biraz bahsedermisin çok acemiyim bu konuda arada kasıklarım adet sancısı gibi hafiften zonkluyo bumu acaba diyorum senın sancın nasıldı sonuçta sancı olduğu kesin 1-2 cm açılma yaptığna göre tarif etmen mumkunmu:uhm:
gunaydin kizlar umarim herkes iyidir fazla giremiyorum annem geldi gelen misafirler falan halden anlarsiniz ama suan cok acil bisey sormam gerek size.kizlar gobegimin altinda kirmizi kirmizi pütürlükler cikti once catliyor dedik surekli yag surdum ama baktimki hic catlaga benzemiyor hem kasiniyor hem yaniyor mahfoldum artik acaba catlak boylemi oluyoki benim hafif goguslerde catlak olmustu ama hic boyle bisey yasamadim acaba mantarmi cikmis olabilir gobegi catlayan arkadaslar sizinde gobek catlarken isilik gibi oldu ve bende isilik gibi olan seyler resmen sisti doktoru aramalimiyim sizce ne yapayim kizlar fikir verin bana
günaydın eminecim iyiyim çok şükür sen nasılsın? doktor en geç 12 aralıkta olmazsa sezeryan yapacağım dedi. seeryan için gün vermiyor doktorum bana tutturdu normal yapacaksın diye
12 aralıkta kaç haftalık oluyor canım:uhm:
canım 40 hafta oluyor sanırım. ama ben bizimkinin okadar bekleyeceğini sanmıyorum.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?