2008 Aralık Anneleri

aybikea süpersin bacım çok saol.
meltem kız süper bunla.bende buzdolabı süsü şeklinde istiyorum mevlütte dağıtcam inş :)
çok öptümmm a.s.

slm kızlar bende bugün son iş günümü çalıştım ama üzülceğimi hiç tahmin etmezdim arkadaşlar güzel bi uğurlama hazırlamışlardı pasta falan ziyafet vardı yani sağolsunlar

ama tatile çıkmak güzel yarın dr gitcez nst falan iyi çıkar inş

[img=http://img407.imageshack.us/img407/7883/dscn0014wv8.jpg]
[img=http://img407.imageshack.us/img407/dscn0014wv8.jpg/1/w2592.png]

meltemcim çikolatası da var mi?
edo nun dediği gibi biraz buyuk oldugu için net anlayamadım...

kalıcı olsun diye çikolata koymadım canım arkasında tülün içerisinde lavanta var ve mağnet var ?

üstekini gördümde alttaki resmi göremedim
neyse artık çok güzel di üsteki

canım maliyeti hakkında bilgi verir misin

şimdi kurbanlık ayırtmaya gitcez eşimle oğluşun telaşından fırsat bulamayız diye bi an önce halledelim dedik şu işi.

canım ben toptan aldım kapı süsü sepeti altın yastığı ve 100adet bu gördüğün süslerin malzemeleri toplam 120 falan tuttu

bende bir sitede buldum hazır satıyorlar
isteyene malzemede yolluyorlar senin biblondan da var
100 şeker nerdeyse 100 tl hazırda
tabi senin ki daha ekonomik olmuş

Bugün dr. muayene sonrası bebeğin 1 hafta içinde doğma olasılığının yüksek olduğunu, eğer olur da önümüzdeki perşembe (4 aralık yani) gününe kadar doğmazsa sabah erken hastanede olmamı, bebeği doğurtacağını söyledi. Haftaya perşembe 38 haftanın dolduğu gün. Dr aslında rahim doğum için hazır ama 1 hafta daha bekleyelim de biraz daha kilo alsın dedi. Haftaya doğum için de ne olur ne olmaz önümüz bayram boşuna panik yaşamayalım, hem siz de bayramı bebeğinizle geçirirsiniz dedi. Yani anlayacağınız aralık anneleri aralığın ortasını pek göremeyecek bayram tatili nedeniyle... Dr.lar suni sancı, sezeryan bi şekilde bayramdan önce çıkartıyor bizim bebişleri...

evet yaa bu 10 günlük tatil işleri karıştırdı
bakalım pazartesi bana ne diyecek benimde pazartesi 38
hem bayramda bebek olsa iyi olur ama kendiliğinden gelmesi daha iyi
allahım hayırlısını versin hakkımızda

bende bir sitede buldum hazır satıyorlar
isteyene malzemede yolluyorlar senin biblondan da var
100 şeker nerdeyse 100 tl hazırda
tabi senin ki daha ekonomik olmuş

evet canım kendin yaparsan daha ekonomik sordum ben aldığım yerdede yapıyorlarmış ama 100 tanesi 140ytl falan demilerdi diye hatırlıyorum.hem kendin yapman daha zevkli oluyo tabi evde vaktin varsasositososito

goldcuğum çok sevindim canım.maşallah kilosu yerinde oğluşunun,bende merak etmiştim.
akşam üstü markete gittik,zor durdum ayakta.kasıklarıma doğru hafif sancı geldi,hemen oturmak istedim o an biyere.
karnım taş gibi kızlar,çok sık wc ye çıkıyorum.ve bugece ne olcak bakalım yine sancı gibi bişi gelcek mi.yatamıyorumda artık ya.

herkese iyi akşamlar ya arkadaşlar o magnetler çok tatlı olmuş. İnternetten hangi siteden aldınız bana da yardımcı olurmusunuz ben de oğluşuma yapmak istiyorum... hihoyyyt

kızlar ben internette gezdim lora bebek şekeri diye bi site var ama google yazınca bi sürü çıkıyo..ama ben izmirde oturuyorum burda kemeraltı diye bi yer var 100 tane magnetli biblolu şekeri 80 ytl ye aldım annemde beyaz gelin gibi bi sepet yaptırdı tam süper oldu fotoğraf makinem daha gelmediği için resmini koysam fikir olurdu..bide eşim renkli yazıcıdan hoğgeldin egehan diye küçük baskılar yaptı onlarıda nazar boncuğu ile tüle takıcaz şekerler hazır yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…