- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.881
meltemcim eminim çok güzeldir ama ben açamadım canım.
[img=http://img407.imageshack.us/img407/7883/dscn0014wv8.jpg]
[img=http://img407.imageshack.us/img407/dscn0014wv8.jpg/1/w2592.png]
meltemcim çikolatası da var mi?
edo nun dediği gibi biraz buyuk oldugu için net anlayamadım...
üstekini gördümde alttaki resmi göremedim
neyse artık çok güzel di üsteki
canım maliyeti hakkında bilgi verir misin
Kızlar günaydın. Dün akşam hafif sancılarım oldu. Araları ne kadar diye baktım ama bişi anlamadım. Dr hastaneye gitmemi ve ebenin muayene edeceğini, duruma göre kendisinin de geleceğini söyledi. Muayene sonucu 1-2 cm açılma olduğu ortaya çıktı.
canım sancından biraz bahsedermisin çok acemiyim bu konuda arada kasıklarım adet sancısı gibi hafiften zonkluyo bumu acaba diyorum senın sancın nasıldı sonuçta sancı olduğu kesin 1-2 cm açılma yaptığna göre tarif etmen mumkunmu:uhm:
Dr sancıların gerçek doğum sancısı olup olmadığını anlamak için sırtüstü yatıp beklemek gerektiğini, eğer sancı geldiğinde karın sertleşiyorsa, bu sertleşme 5 dk.da bir oluyorsa ve 1dk sürüyorsa doğum sancısı olduğunu söyledi. Umarım yardımcı olabilmişimdir. kaydirigubbakcemile2
canım ben toptan aldım kapı süsü sepeti altın yastığı ve 100adet bu gördüğün süslerin malzemeleri toplam 120 falan tuttu
Bugün dr. muayene sonrası bebeğin 1 hafta içinde doğma olasılığının yüksek olduğunu, eğer olur da önümüzdeki perşembe (4 aralık yani) gününe kadar doğmazsa sabah erken hastanede olmamı, bebeği doğurtacağını söyledi. Haftaya perşembe 38 haftanın dolduğu gün. Dr aslında rahim doğum için hazır ama 1 hafta daha bekleyelim de biraz daha kilo alsın dedi. Haftaya doğum için de ne olur ne olmaz önümüz bayram boşuna panik yaşamayalım, hem siz de bayramı bebeğinizle geçirirsiniz dedi. Yani anlayacağınız aralık anneleri aralığın ortasını pek göremeyecek bayram tatili nedeniyle... Dr.lar suni sancı, sezeryan bi şekilde bayramdan önce çıkartıyor bizim bebişleri...
bende bir sitede buldum hazır satıyorlar
isteyene malzemede yolluyorlar senin biblondan da var
100 şeker nerdeyse 100 tl hazırda
tabi senin ki daha ekonomik olmuş
Dr sancıların gerçek doğum sancısı olup olmadığını anlamak için sırtüstü yatıp beklemek gerektiğini, eğer sancı geldiğinde karın sertleşiyorsa, bu sertleşme 5 dk.da bir oluyorsa ve 1dk sürüyorsa doğum sancısı olduğunu söyledi. Umarım yardımcı olabilmişimdir. kaydirigubbakcemile2
benim sırt üstü yatmamı yasakladılar
rahmin kasılmasını arttırır dediler
zaten sırt üstü yatınca kasılma hissediyorum ama düzensiz
zaten korkuma artık yatmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?