2008 Aralık Anneleri

Annene selamımı söyledin mi Fas?Allah muhabbetinizi arttırsın.
Ceyrem senin son adet tarihin kaçıydı?yazarsan sana da yapayım takvim.

benim kociş koltukda uyuya kalmış.ben kaldırayım sonracığıma bnde yatayım bakim.belim başladı ağrımaya.uyuymazsam gelirim.öptüm

o da size selam söylüyor kızlar.. ay anlattım burayı ne güzel bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler diyo.. pek özendi:) ilkimcim inşallah sen de kavuşursun anneciğine.. nerdeydi canım annen senin.. aynı zamanda tüm anneciklerine kavuşamayanlar da kavuşur inşallah.. edoşum söylemez miyim hiç, söyledim selamını..
bu arada kızlar annem de umutsuz benden.. göbegin çok havada doğurmazsın sen daha diyo.. moralimi bozuyo benim, ben doğurcam diyom gene de:)
diğer kızlar sizlere de iyi geceler.. bu gece kadro kalabalık ay ne güzel

bende pazartesi günkü kontrole göre çağıracağım annemi
bayram bir yandan doğum bir yandan evde ki diğer işleri bir yandan
yazık kadına bütün herşey bir araya geldi
dr bayram sonuna kadar bekleyeceğiz normal için derse sancılandığımda falan arayacağım sanırım artık:bbo:

fas keyfini çıkarın canıma.s.

39 da bitti senin canım
senin kız tembel çıktı
canım annene sorsana göbek indikden sonra kaç günde doğuyorlarmış
benimki indi de

39 da bitti senin canım
senin kız tembel çıktı
canım annene sorsana göbek indikden sonra kaç günde doğuyorlarmış
benimki indi de

ay sorma yaa. hala en ufak bir kıpırtı bilem yok doğuracağımla ilgili.. sinir:)
annem ben anlamam ama herhalde indikten sonra 1 hafta içinde doğurulur diyo.. doktorum bu hafta bana dedi ki seninki daha kanala yerleşmemiş, kanala girince en geç 1 haftada doğurursun dedi.. vajinal muayene yapıp söyledi bunu.. yani heralde haftaya da doğuramıcam bakalım artık nasip.. senin indiyse yakındır yahu:)

valla anneyle birlikte olmak vakit geçirmek ne güzelmiş.. tadını çıkarıyoz.. yarın da çarşı pazar dolaşıcaz.. son alışverişler filan yapılıcak inşallah.. hafta sonu istanbula kardeşimin yanına gitcek, doğumdan önce onun da yanında bi kalayım dedi kadıncağız bölündü naapsın:) kızlar kusuruma bakmayın geç yazıyoum ben annem bir yandan bebek örgü modelleri arattırıyo netten.. bi de hiçbirini beğenmiyo, aman ben yaptıklarımı koysam bunlardan güzel diyo.. var mı güzel örgü blogları bildiiniz. tavsiyeleriniz varsa bakalım biz de:)

Fas'cım sen 41'inci haftadan önce doğurmayı bekleme bence.Yani doktor bile öyle dediyse.Daha mı çok hareket etmen lazım acaba.Senin derdini dert edindim.Ben şimdiden sıkılmaya bakladım da..

Güzel örgü blogu bilmiyorum pek.Bu sitede de vardı değişik patik örnekleri falan.Ben bilgisayarıma kaydetmiştim beğendiğim modelleri.Google'dan bebekler için örgü modeller yazıp resimlerde ararsan belki daha çok sonuç çıkar.

Ben banyo yapacağım.Kociş Yatmadı hala beni bekliyo banyomu yapayım diye.Gideyim.Öptüma.s.

ay edoş ööle deme kız.. tamam yedek doktoru ayarladık ama bütün aileyi bayrama buraya topladık.. kardeşim babam annem filan hepsi bayramdan önce olcak diye bayramı burda yapıcaklardı.. kardeşim filan gelmeden doğurmam lazım, zavallı bi daha bebek görmeye mi gelsin..
yaa bu işin hareketle filan pek alakası yok herhalde.. çünkü ben hala zıpır zıpır geziyom valla.. en yakın arkadaşım eylülde doğum yaptı, suni sancı verdiler doğuramayınca sezeryna aldılar.. kız o kadar çok geziyordu ki anlatamam.. valla o da 42. haftayı doldurdu ööle doğurdu.. bilemedim ben bu işleri, artık takmıyorum kafama.. annecim yanımda nasıl olsa, doğmazsa gezeriz napiyim:)

Bebek Örgü Modelleri

pc ye buna kaydetmişim
benim ki 10 gündür inik kanala da yerleşti herhalde bende var bir problem
anlamadım ki:uhm:
gezin valla iyi olur
belki çok gezersen bebekte iner aşağıyaa.s

Bebek Örgü Modelleri

pc ye buna kaydetmişim
benim ki 10 gündür inik kanala da yerleşti herhalde bende var bir problem
anlamadım ki:uhm:
gezin valla iyi olur
belki çok gezersen bebekte iner aşağıyaa.s

sağol canımcım..bi de bunlara bakalım:)

ya ben doktorun yalancısıyım.. dün öyle söyledi bana. annem de ööle olur diyince.. ya var bu aralık annelerinde bi sıradışılık.. baksana ya erkenden doğuruyolar ya da bööle bizim gibi bekliyolar.

tamam canım hadi size kolay gelsin
ben bir daha deneyim bakalım uyumayı bu sefer becerebilecek miyim:roflol:
iyi geceler size de ana kız oturun ne güzel

ooo burası kalabalık mış... uykusu tutmayan herkes geri gelio galiba....

ya benim annem yanımda diil... kıskanır gibi oldum sanki :)

şu karnın aşağı inmesi ile doğumun pek bi alakası yok gibi gelio bana... çünkü benim karnım hiç yukarı çıkmadı :)

26 haftada preterm eylemden dolayı oluşumla biras hastanede yattık. sonra da hiç yukarı çıkmadı. ama doğum pozisyonu da almıyor. dr.um şaka maka 36 yaptık ya gerisi hiç önemli değil dio... çok kötü günlerdi allah kimseye yaşatmasın. saydım geçen gün 70 gündür evdeyim. evden dışarı çıkmam bırak egzersiz yapmayı yürümem bile yasak. sürekli sol yanıma yatmam lazımmış... (laf aramızda kalsın pek söz dinlemedim galiba :) ama gerçekten çok sıkılıyor insan)

gezmekten söz edilmişken aklıma geldi. tadını çıkarın bence...

bende kaan ımı kucağıma bi alayım hayırlısıyla acısını çıkarcam... oluşumla addalara gitcez :)

eskiden doğumdan sonra çalışırım diyordum ama son zamanlarda fikrim değişti... oğlumla zaman geçirmek istiyorum. 6 ay ücretsiz izin almayı planlıyorum... umarım sıkıntı çıkmaz...

sizler napacaksınız? işe dönmeyi düşünüyor musunuz?

günaydın kızlar
off bayram tatilide uzdı ne olacak bu halimiz yaww tam zamanında hamiş kalmışız inş bayramda sancılanmayız ben dün 1:30 bi kalktım sancıyla 5 kadar ayaktaydım acayip sancım oldu normal doğum sancısını bilmiyomki anam anlıyım en son bi duş aldım kıvrana kıvrana uyumuşum şimdide hafif hafif var

günaydın aralık annişleri

bugünde doğum yapacak annişlerin Allah yardımcısı olsun
ballım cım sanki doğumun yaklaşmışş
Allah kolaylık versin sanaa.s.

günaydın hayırlı cumalar kıslarrrrrrrr
ballımcım dikkat et eğer sancılar belirli aralıklarla geliyorsa doğum sancın olmalı.
bugün doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…