- Konu Sahibi deryahakan
-
- #16.921
o da size selam söylüyor kızlar.. ay anlattım burayı ne güzel bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler diyo.. pek özendi:) ilkimcim inşallah sen de kavuşursun anneciğine.. nerdeydi canım annen senin.. aynı zamanda tüm anneciklerine kavuşamayanlar da kavuşur inşallah.. edoşum söylemez miyim hiç, söyledim selamını..
bu arada kızlar annem de umutsuz benden.. göbegin çok havada doğurmazsın sen daha diyo.. moralimi bozuyo benim, ben doğurcam diyom gene de:)
diğer kızlar sizlere de iyi geceler.. bu gece kadro kalabalık ay ne güzel
39 da bitti senin canım
senin kız tembel çıktı
canım annene sorsana göbek indikden sonra kaç günde doğuyorlarmış
benimki indi de
ay sorma yaa. hala en ufak bir kıpırtı bilem yok doğuracağımla ilgili.. sinir:)
annem ben anlamam ama herhalde indikten sonra 1 hafta içinde doğurulur diyo.. doktorum bu hafta bana dedi ki seninki daha kanala yerleşmemiş, kanala girince en geç 1 haftada doğurursun dedi.. vajinal muayene yapıp söyledi bunu.. yani heralde haftaya da doğuramıcam bakalım artık nasip.. senin indiyse yakındır yahu:)
valla anneyle birlikte olmak vakit geçirmek ne güzelmiş.. tadını çıkarıyoz.. yarın da çarşı pazar dolaşıcaz.. son alışverişler filan yapılıcak inşallah.. hafta sonu istanbula kardeşimin yanına gitcek, doğumdan önce onun da yanında bi kalayım dedi kadıncağız bölündü naapsın:) kızlar kusuruma bakmayın geç yazıyoum ben annem bir yandan bebek örgü modelleri arattırıyo netten.. bi de hiçbirini beğenmiyo, aman ben yaptıklarımı koysam bunlardan güzel diyo.. var mı güzel örgü blogları bildiiniz. tavsiyeleriniz varsa bakalım biz de:)
Bebek Örgü Modelleri
pc ye buna kaydetmişim
benim ki 10 gündür inik kanala da yerleşti herhalde bende var bir problem
anlamadım ki:uhm:
gezin valla iyi olur
belki çok gezersen bebekte iner aşağıyaa.s
sağol canımcım..bi de bunlara bakalım:)
ya ben doktorun yalancısıyım.. dün öyle söyledi bana. annem de ööle olur diyince.. ya var bu aralık annelerinde bi sıradışılık.. baksana ya erkenden doğuruyolar ya da bööle bizim gibi bekliyolar.
günaydın aralık annişleri
bugünde doğum yapacak annişlerin Allah yardımcısı olsun
ballım cım sanki doğumun yaklaşmışş
Allah kolaylık versin sanaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?