2008 Aralık Anneleri

İlkim geliyo canım galiba seninki.İyice kasılmaya başladı senin göbüş.

Bu arada takvimleri görünmeyenler başka siteden yapıp eklesenize takvimlerinizi.

edoşcuğum yaptım bakalım çıkcak mı.bende bu gidişle eminöüne gidipte bebek şekerinin siparişini veremiyecektim.şimdi beyendik eşimle verdim siparişi.sanırım maille bilgi verirler.

edoşcuğum yaptım bakalım çıkcak mı.bende bu gidişle eminöüne gidipte bebek şekerinin siparişini veremiyecektim.şimdi beyendik eşimle verdim siparişi.sanırım maille bilgi verirler.

Çıkmadı ama..Yanlış yeri mi kopyalıyosun acaba:uhm:

Annem minik patikler ördü bebek şekeri için.Evde kalan yünlerden değişik renklerde yaptı.Üzerine takmak için minik nazar boncuğu ve çengelli iğne aldık.Şekerleri de dün aldık.Sadece tülünü almak kaldı.Şekerleri tüle sarıp patiklerin içine koyacağız.Bir de bilgisayarda minik etiketler hazırladım.Sadece doğum tarihi belli olmadığı için henüz basmadım.Sadece etiketleri kızım doğduktan sonra tarihi yazıp basacağız.Çengelli iğnelere geçiririm herhalde onları.Yapınca resmini koyarım ben de.
Siz isim tarih yazacak mısınız şekerlerin üzerine?

aslında isim ve tarih yazayım bende.güzel olur.ay ne tatlı olmuştur patikleriniz,ah beceremiyorum ki oturup yapayım.benimde geldin bakimde şekerini ve tülünü alır yaparım

ay canım çok merci ya.oh beeee,teyzesi çok beceriklisin he.öpüyoruz mucuk mucuk
benim ki başladı şeyime vurmaya.he bu arada senin fıstık yin yan mı duruyo canım

fas huhuhihoyyyt

ay canım çok merci ya.oh beeee,teyzesi çok beceriklisin he.öpüyoruz mucuk mucuk
benim ki başladı şeyime vurmaya.he bu arada senin fıstık yin yan mı duruyo canım
fas huhuhihoyyyt

Ne demek canım her zaman:CüvCüv:
Evet canım ying yang duruyo halakaydirigubbakcemile3Ay hiç güleceğim yoktu.Meksika dalgası yapıyo göğsümün altında.Onu izliyoduk babasıyla.

kızlarrr nasılsınız
ayy döndüm durdum yatakta baktım fenalık geliyo kalktım
yok yaa uyku haram oldu bana

:roflol:ay çok güldüm.benimki dün akşam vurdu babasıda gördü.takla attı sanırım.sonra gece 3-4 e kadar sesi çıkmamışdı.sanırım korktu uslu durmaya karar verdi.ama gece 4e kadarnaniknanik

Hoşgeldin Ademel.
Saat 12'yi geçti,bizim anneler yavaş yavaş dökülmeye başladılar.
Fas,İncir sizi de görüyoooruuummm

selam hamişler.. napıyosunuz bakem.. biz annecimlen oturuyoz.. kocişi yatırdık, bitmiyo muhabbetler.. kızlar kıpırdak maşallah bizimki de durmuyo bugun.. ama gelesi yok cimcimenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…