2008 Aralık Anneleri

Ademel geçmiş olsun canım.Bebeğe birşey olur mu korkusu en büyük korkumuz sanırım artık.Doğduktan sonra n'apcaz bakalım.

Maşallah İlkim'cim senin sivri popolun pek hareketli.Benimki arada bi coşuyor.Genelde sabaha karşı daha hareketli.Annesi gibi gece kuşu olmaya mı özendi ne..

sağolun kızlara.s.

allahım hepimizin bebeklerini sağsağlim kucağımızda olmasını sağlasın yarabbim

adamel çok geçmiş olsun benimde gözüm kulağım hep karnımda resmen..geçende banada oldu ööle aklım çıktı allahım yaşatmasın kimseye ööle şeyler..resman karnımı salladım yavaş yavaş ama tık yok eşim okadar rahatki bırak çocuğu uyusun falan diyodu ama ben tabi ağladım resmen ama sonra derinden derinden hissetmeye başladım kalkıp oynadım..allahım bu kuruntularla kafayı yicem diyom kendi kendime çok takmamak lazım ama takip edilmeli mutlaka..

günaydınlarrrrr
aralık anneleri..
ademelcim geçmiş olsun canım
zeamaysımızda doğum yapmış gözü aydın bugün bakalım kimler daha doğum yapçak allahım hepimizin yardımcısı olsun..

günaydın kızlar
nasılsın gülbeyza doğuran doğurana biz beklemedeyiz senin ne zaman doğum takvimin yok
ben pazartesi gidecem dr bakalım bayramdan önce alabilir çok sancım var hakkımızda hayırlısı

günaydın canım
geçmişi okudumda evet herkezde oluyormuş kasılmalar.ama sanki benimkiler daha bir erken başlamış kız edo.erkenmi doğurcam ne.hayırlısı artık..
kızımız demekki yerleştirmiş poposunu annesine keyif çatıyonuz oh negüzel.
benim oğluşumda genelde sol tarafta çok oynuyor bende valla arkadaşlar gibi her an hareketlerini çok dinliyom .hareket etmesin .edene kadar bekliyom sonra içim rahatlıyo.
aslında senin sezeryan işine bak bende şaşırdım 40hafta çok değilmi?ben benim doktoruma 38ci hafta çok derken 37.ci hafta olsun diye ikna etmeye çalışıyom.neyse sanırım vardır bir bildikleri.
kızların yazdıklarını okudukça aynıları bendede oluyor pisikolojikmi yoksa erkenmi doğcak benimki bilmem artık.çünkü daha 34+6 dayız.benim görümcem 35.ci haftada hep yaptı doğumlarını ay negüzel diyom benimde öle olsa .ama ben beklerim bize nasip olmaz.ben sabırsızım.
inan bu 3.cü hamilelik ama her can ayrı bir heyecan tekrar sanki ilkkez yaşıyorum herşeyi.
inşallah hepimiz sağlıklı güzel doğumlar yaşarız
Kızlar size bişi sorucam. Sabah uyandığımda bacaklarımı kapatamıyorum. Sanki 3-4 saat bisiklete binmişim gibi bir ağrı oluyor. Ve bu ağrı son birkaç gündür iyice arttı. Sizde de oluyomu?
aynen bende de oluyor canım bu ağrılar
özellikle 3-4gündür.
sanırım herkeste oluyor.
ama benimki erken başladı..

günaydın canımm
valla doğuran doğurana evet biz beklemedeyiz arkadaşım
benim daha var canım 34+6dayım ben ama doğurcak gibiyim sorma
pazartesi güzel haberlerini bekliyoz canım.senin baya yaklaşmış günlerin sezeryanmı normalmi düşünüyon..

günaydın canımŞeniz
çok şükür bizde iyiyiz sizinde iyi olmanıza sevindik.
sanırım bu afancanlar geceleri bize daha çok heyecan yaşatıyor
sabahları çünkü süperiz...

hem de ne afacan
ödüm koptu resmen
yapmadığım kalmadı hareket etsin diye
etmedi bir türlü
orda kalp sesini duyunca rahatladım ancak

canım ben sezeryan olacam oğlumuda sezeryanla doğurmuştum
adamel geçmiş olsun canım bayağı korkmuşundur benim kız da çok tembel oğlum daha hareketliydi ama düzenli hareket ediyo

maşallh bhk sen 39 oldun artık bende bugun takvimim kayıp 37+4 oldum ama sanki karnım aşağı düşmeye başladı tek korkum bayramda sancılanmak drumuz burdayım falan dedi ama nebileyim tatil günü iş günü gibi oolmaz korkusu var off yaa hayırlısı

canım aynıyız seninle
bende salı günü öğreneceğim belki benim dr um da olmaz
bayramda 39 tam bizim ki tam zamanı aslında hayırlısı olsun bakalım

arkadaşlar,25/11/2008 de 38 haftalık olarak sezeryanla doğum gerçekleşti.Çok yakışıklı bir oğlum oldu.Maaşallah.3200 gr,50 cm ,gayet sağlıklı dedi çocuk doktorumuz.Şimdi evdeyiz.Emzirme problemimiz var,sol meme başı içe çökük,pompayla bile süt alamadık.Kızımı da sol göğüsten emzirememiştim,patlayacak gibi şişti.Beni mazur görün,sonra yazarım herşeyi.Sizlere de kolaylıklar ve ağrısız doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…