- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.041
amin canım.ben kaçıyorum kızlar,belim ağrıdı oturamıyorum fazla.hem uzanayım hem beyazı izliyim.öpüyorum kocaman
günaydın canımÇok geçmiş olsun Gülbeyza'cım.Neyse ki önemli şeyler değilmiş şişlikler.
O bahsettiğin kasılmalar çoğumuzda oluyor canım.Bende eklem ağrıları şeklinde.Basınç da özellikle biraz uzun ayakta kaldığımızda çoğumuzda oluyor.Doğum yaklaştıkça ağrılar,kasılmalar,sıkıntılar artıyor.Bundan sonra umarım daha sık takip edebilirsin de paylaşımların hepsine katılabilirsin canım.Çünkü geçmişi okumaya kalksan bolca sıkıntı paylaşımlarımızı göreceksin.Az da gülmedik ama:CüvCüv:
Biz iyiyiz kızımla.Allah'a şükür herşey yolunda.Poposuyla kanala girmiş oturuyo kızım.Sezeryan olacağız ama doktor 40 haftası dolmadan gün vermiyor.Anlam veremedim pek ama bakalım.Hayırlısı.
:
aynen bende de oluyor canım bu ağrılarKızlar size bişi sorucam. Sabah uyandığımda bacaklarımı kapatamıyorum. Sanki 3-4 saat bisiklete binmişim gibi bir ağrı oluyor. Ve bu ağrı son birkaç gündür iyice arttı. Sizde de oluyomu?
günaydın kızlar
nasılsın gülbeyza doğuran doğurana biz beklemedeyiz senin ne zaman doğum takvimin yok
ben pazartesi gidecem dr bakalım bayramdan önce alabilir çok sancım var hakkımızda hayırlısı
günaydıın herkese n
nasılsınız bu sabah
çok şükür biz iyiyiz:teytey:
günaydın canımŞeniz
çok şükür bizde iyiyiz sizinde iyi olmanıza sevindik.
sanırım bu afancanlar geceleri bize daha çok heyecan yaşatıyor
sabahları çünkü süperiz...
hem de ne afacan
ödüm koptu resmen
yapmadığım kalmadı hareket etsin diye
etmedi bir türlü
orda kalp sesini duyunca rahatladım ancak
herkese günaydınlar...
ben daha doğurmadım ya :jeyyar:
maşallh bhk sen 39 oldun artık bende bugun takvimim kayıp 37+4 oldum ama sanki karnım aşağı düşmeye başladı tek korkum bayramda sancılanmak drumuz burdayım falan dedi ama nebileyim tatil günü iş günü gibi oolmaz korkusu var off yaa hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?