- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.061
maşallh bhk sen 39 oldun artık bende bugun takvimim kayıp 37+4 oldum ama sanki karnım aşağı düşmeye başladı tek korkum bayramda sancılanmak drumuz burdayım falan dedi ama nebileyim tatil günü iş günü gibi oolmaz korkusu var off yaa hayırlısı
günaydııın canım
sen pazartesiyi bekle bakalım aralık gelmeden aaaa:mymeka:
walla benlik bişey olsa hiç beklemicem ama kızım cok sabırlıymışş.
hiç çıkası yok :jeyyar:
arkadaşlar,25/11/2008 de 38 haftalık olarak sezeryanla doğum gerçekleşti.Çok yakışıklı bir oğlum oldu.Maaşallah.3200 gr,50 cm ,gayet sağlıklı dedi çocuk doktorumuz.Şimdi evdeyiz.Emzirme problemimiz var,sol meme başı içe çökük,pompayla bile süt alamadık.Kızımı da sol göğüsten emzirememiştim,patlayacak gibi şişti.Beni mazur görün,sonra yazarım herşeyi.Sizlere de kolaylıklar ve ağrısız doğumlar diliyorum.
bakalım dr ne diyecek pazartesi canım
suni sancı derse kabul edecek misin
neyse sabırlı çocuk ilerde daha iyi olur
betül sabırlı mı demek acaba???
fas ta bekliyor baksana bir betül
yok canım sabırlı demek değil.. ama benim bildiğim bütün betüller ağır oluyor.. yani sessiz, yavaş oluyorlar. bakalım bu yavaşlık ve sessizlik ne zaman bozulacakmirmirmirmir
bakalım dr ne diyecek pazartesi canım
suni sancı derse kabul edecek misin
neyse sabırlı çocuk ilerde daha iyi olur
betül sabırlı mı demek acaba???
fas ta bekliyor baksana bir betül
inş gerek kalmaz suni sancıya ama bu kadar sabretmişken sezeryan olmaması için herşeyi yapıcam heralde..
Selam kızlar;
Biz de dün doktora gittik. Malum benim doktorum hastaneden ayrılacağ için başka bir doktora yönlendirilmiştik. O da bayramda şehir dışında olacağını söyledi. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. ya oğlum bayramda gelmeye karar verirse ne yapacağım hiç bilmiyorm. senağlama Onun için de bayramda tatile gitmeyecek bir doktor arayıp duruyorum. bebek aşağı inmiş olmasaydı eminim önemsemezdim ama oğlum şimdiden kafasını dayamış çıkmayı bekliyo. Haftaya vajinal muayenem yapılacak.İnşallah bir pürüz çıkmaz da oğlum bayramdan sonra normal olarak yanımızda olur. Kusura bakmayın sizi de sıktım.
Adamelcim bu arada sana da geçmiş olsun canım.a.s.a.s.
kıslar hepinize selamlar.. 20 Kasım 17:30 itibariyle anne olmuş bulunuyorum. ancak kendime geldim, hatta gelemedim ama haber vereyim dedim. ben ve kızım gayet iyi durumdayız. umarım hepiniz sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuz.
hayırlısı olsun canım
bir daha ki kontrolün ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?