2008 Aralık Anneleri

evet 40. haftaya girdim ama daha tık yok beni kızdan malesef..
bi de kızlar erken gelir diyorlardı:çok üzgünüm:
walla ben de hazır eşimde varlen bu haftasonu doğuma gitmeyi çook istiyorum..

walla benlik bişey olsa hiç beklemicem ama kızım cok sabırlıymışş.
hiç çıkası yok :jeyyar:

bakalım dr ne diyecek pazartesi canım
suni sancı derse kabul edecek misin
neyse sabırlı çocuk ilerde daha iyi olur

betül sabırlı mı demek acaba???
fas ta bekliyor baksana bir betül

Son düzenleme:
:teytey:
gözünüz aydın:teytey:
allah analı babalı büyütsün canım
darısı başımıza
resim de isterükk ve bebişin adı noldu:uhm:

yok canım sabırlı demek değil.. ama benim bildiğim bütün betüller ağır oluyor.. yani sessiz, yavaş oluyorlar. bakalım bu yavaşlık ve sessizlik ne zaman bozulacakmirmirmirmir

yok canım sabırlı demek değil.. ama benim bildiğim bütün betüller ağır oluyor.. yani sessiz, yavaş oluyorlar. bakalım bu yavaşlık ve sessizlik ne zaman bozulacakmirmirmirmir

hayırlısı olsun canım
bir daha ki kontrolün ne zaman canım

inş gerek kalmaz suni sancıya ama bu kadar sabretmişken sezeryan olmaması için herşeyi yapıcam heralde..

Selam kızlar;
Biz de dün doktora gittik. Malum benim doktorum hastaneden ayrılacağ için başka bir doktora yönlendirilmiştik. O da bayramda şehir dışında olacağını söyledi. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. ya oğlum bayramda gelmeye karar verirse ne yapacağım hiç bilmiyorm. senağlama Onun için de bayramda tatile gitmeyecek bir doktor arayıp duruyorum. bebek aşağı inmiş olmasaydı eminim önemsemezdim ama oğlum şimdiden kafasını dayamış çıkmayı bekliyo. Haftaya vajinal muayenem yapılacak. İnşallah bir pürüz çıkmaz da oğlum bayramdan sonra normal olarak yanımızda olur. Kusura bakmayın sizi de sıktım.

Adamelcim bu arada sana da geçmiş olsun canım.a.s.a.s.

canım aynı şey bende de var bebek çıkmaya hazır bekliyor
hemde 2 haftadır
bayramda tam 39. hafta
valla ben rahat olmaya karar verdim
bayramda sancılanırsam gittiğimde mutlaka bir nöbetçi olacak mecbur
sonuçta kısmet herşey kısmetimiz de ne varsa onu göreceğiz
allahım hayırlısını versin

İyi akşamlar güzel anneler!!
Bugün internette sorun vardı bende.Ondan mı boş acaba buralar yoksa göbüşlü anneler Cumartesi gezmelerine mi çıktı?Gelenler de gelmez oldu.

Pazartesi'den önce doğuran olacak mı bakalım.Bekleyiverseniz Aralık ayını olmuyo di mi?Şunun şurasında ne kaldı..

Öptüm hepinizia.s.

kıslar hepinize selamlar.. 20 Kasım 17:30 itibariyle anne olmuş bulunuyorum. ancak kendime geldim, hatta gelemedim ama haber vereyim dedim. ben ve kızım gayet iyi durumdayız. umarım hepiniz sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuz.

oy oyy ne mutlu sana sağlıkla buyusun evladın ama yazıp kaçıosunuz hikayede isteriz merak edioz haklı olarak :teytey:

kızlar şu bayramda doğurma korkusu hemen herkeste var vallaha bende tam olarak konusmadım drumla ama yinede bayramda tatil günü gelirse diye korkuyo insan mutlaka bi çaresi bulunacak elbet ama kafa olarak rahat olmak istiyorum açıkçası bizde ne zaman seçmişiz be yaa

slm kızlar emineyi bende merak etmeye başladım
yavuzcum Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza normal doğummu oldu hadi siftahı sen et normal doğumda

kızlar selamlar hepinizi kocaman öpüyorum ama daha pırtlatmadım.
dünkü dr kontrolümüz doktor geç geleceği için buğüne ertelendi oyüzden bu sabah gittik çokşükür herşiey yolundaymış.
allah izin verirse pazartesi günü saat 13,00 de yatışın yapılacak.bende şimdiden süt yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum.
a.s.

bugün itibariyle sinirlerim tavan, moralim taban yapmış durumda.. doktora gittik, moralim bozuldu. amniyon sıvısı az diye önümüzdeki cuma günü doğuma hazır ol dedi. geçen hafta gittiğimde de bayramda burda olamayacağını söylemişti. şimdi bayram öncesi beni aradan çıkarmak istiyormuş gibi geldi bize.. eşim de sinir oldu ben de. amniyon sıvısı alt sınırda benim.. ama yeni bir şey değil 1 aydır öyle ve sürekli takip edilmesi gerekiyor, şu ana kadar bir problem oluşturmadı. geçen gittiğimde günde 45 dakka yürü diyordu, bu sefer hiç yorulma dinlen istirahat et, ev işlerini falan bırak dedi. bi taraftan da çatı muayenesi yaptığı için henüz normal doğum için rahimde açılma ya da yumuşama yok dedi. buyrun burdan yakın... allahtan yedekte bi doktor tutmuştum.. önümüzdeki cuma yedekteki doktoruma gidicem, o ne diyorsa onu yapacam.. bıktım yahuuu.

sinirlerimi bozan esas olay başka.. biz bir aydır beşik bekliyoruz ve bir aydır oyalamışlar resmen.. ha bugün gelecek ha yarın derken, bugün kargo şirketinden aradılar, salı günü kargonuz elinizde dediler. firma güya bu akşam gelip kuracaktı beşiği.. kargo şirketinden aramasalar haberimiz olmayacaktı, bu akşam beşik gelmediği için firma bi yalan daha uydurup günü kurtaracaktı.. nasıl sinir oldum... eşime dedim, şunlara aklına ne geliyorsa allah ne verdiyse bağır çağır ve almayacağımızı bir daha da aramamalarını söyle dedim..
sonra gittik alel acele başka bir mobilyacıdan beşik sipariş verdik, pazartesi günü gelip kuracaklar. burnumdan soluyorum vesselam,, heeeeç iyi bi gün değildi.

hayırlısı olsun canım
bir daha ki kontrolün ne zaman canım

4 aralık perşembe.. eger 4 aralık a kadar doğuramazsam tabii:1closedeyes: aman artık cidden takmıyorum, nasıl olsa yedek doktoru ayarladık.. Allahın izniyle normal doğurabilirim inşallah..

ayy eminecim hoşgeldin.. çok heyecan verici.. demek 2 gün sonra eren paşa gelicek kollarına.. ben de perşembeye kadar doğurmazsam inci hanımla görüşücez. ve devir teslim işlemleri yapılacakkaydirigubbakcemile3 bakalım ne zaman doğurucaz:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…