- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.081
evet fascım allah izin verirse pazartesi kavuşucam meleğime :)
inci hanım çok çok şeker buğün ultrasondan bakarken diyorki kurban bayramından önce seni kescez diyo :)))
bide bizim eren elleriyle yüzünü kapamış göstermedi inci hanımda dediki ben onun poposuna vurdummuydu öyle bi gösterirki yüzünü dedi çok güldük annemle :))
çok şeker bi hanım.senin betülün nasıl bakalIM?
Yavuz gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı büyüsün inşallah bebişin.
Elifcino sıkma canını.Bakalım diğer doktor ne diyecek.Beşik olayında ben de olsam aynı şeyi yapardım.Yalan söyleyen insanlara hiç tahammülüm yok.
Emine,Elvira Pazartesi muradınıza eriyorsunuz demek.Allah kolay doğumlar nasip etsin ikinize de.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alır,hemen sütünüz gelip emzirebilirsiniz inşallah:Saruboceq:
edolina sağol canım. evet en sonunda artık bebeklerimize kavuşacağız inşallah.:Saruboceq:
şakır şakır sütmüz gelir inşallahda durmadan emziririz bebişlerimizi.hihoyyyt
yavuz hayırlı olsun bbebeğin
allah analı babalı büyütsün
emine , elvira 1 aralık bebekleri hayırlı olsun
aralıkta açılış sizden bereketi bizden artık inşallah:roflol:
yaa normal doğuracak kimse kalmayacak böyle giderse
normal bekleyenleri de vakti geçti diye kesecek bunlar korkarımkafamçokkarıştı
Amin!İnşallah.
Siz bu iki gece nasıl uyuyacaksıznız onu merak ediyroum ben.Yani ben olsam sanki çok heyecenlanırdım.Yoksa tam tersi sakin mi olurdum bilemiyorum.Doğuma sizin olduğunuz kadar yakın olmadım henüz:CüvCüv:
Ne güzel bebekleriniz kucağınızda olacak iki gün sonra.Ben de istiyom yaaa!!Bebeğimi kucaklamak istiyom artıkksenağlama
Amin!İnşallah.
Siz bu iki gece nasıl uyuyacaksıznız onu merak ediyroum ben.Yani ben olsam sanki çok heyecenlanırdım.Yoksa tam tersi sakin mi olurdum bilemiyorum.Doğuma sizin olduğunuz kadar yakın olmadım henüz:CüvCüv:
Ne güzel bebekleriniz kucağınızda olacak iki gün sonra.Ben de istiyom yaaa!!Bebeğimi kucaklamak istiyom artıkksenağlama
ayyy bende çok merak ediyorum artık bebeğimi
böyle son günlerimiz diye bizde sayacağız inşallah
2 aralık gelse de kontrolüm olsa bakalım ne diyecekler
uyuyamıyorum zaten. hele şu tarih belli olduğundan beri sürekli kafamda nasıl olcak ne olacak diye kuruntular.
hele yarın akşam ne olur bilmem artık. ohhh ablacımda geliyor azcık ona naz yapayım bari.
darısı doğum yapacak bütün hamişlerin başına bizler için bol bol dua edin artık olurmu kızlar.
Senin yine yakın zamanda kontrolün varmış.Benim doktor taaa 19Aralık'ta gel dedi.Adam resmen suyum sancım gelsin de öyle hastaneye gideym istiyor.Oysa ki sezeryan olacağım kesin.Hala anlam veremiyorum ben ya..
uyuyamıyorum zaten. hele şu tarih belli olduğundan beri sürekli kafamda nasıl olcak ne olacak diye kuruntular.
hele yarın akşam ne olur bilmem artık. ohhh ablacımda geliyor azcık ona naz yapayım bari.
darısı doğum yapacak bütün hamişlerin başına bizler için bol bol dua edin artık olurmu kızlar.
canım benim allah yardımcınız olsun
sen gene de uykunu almaya çalış
zaten pazartesi yorulacaksın zinde olman lazım
dinlenmiş git ki kendini daha çabuk toparlayasın
sende sezeryana girmeden bizlere dua et canım
sağsağlim alalım kucağımıza inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?