2008 Aralık Anneleri

evet fascım allah izin verirse pazartesi kavuşucam meleğime :)
inci hanım çok çok şeker buğün ultrasondan bakarken diyorki kurban bayramından önce seni kescez diyo :)))
bide bizim eren elleriyle yüzünü kapamış göstermedi inci hanımda dediki ben onun poposuna vurdummuydu öyle bi gösterirki yüzünü dedi çok güldük annemle :))
çok şeker bi hanım.senin betülün nasıl bakalIM?

elifcim canım nedesem bilemiyorum canım neyseki yedekte dr varmış.iyi yapmışsınz yedekte birini tutmakla.
beşiğinizde gelmesine az kalmış çok şükür sağlık olosun.
sen üzülünce meleğin daha çok üzülüyorsıkma canını.kocaman öpüyorum canım a.s.

iyi bari çok sevindim.. ben de merak ediyorum nasıl biri, bakalım görücez...

merhaba kızlar.bugün gezdik kızımla ve eşimle.eminöününe gittik,bikaç bişi daha aldım.artıkın bitii,eve gelinceye kadar dokuz doğurdum.bundan sonra biyere gitmek bitti.çogunlukla tül acaktım bebek şekeri için,en önemli şeyi unutmuşum.deli oldum yaa.ama çok korktum kızlar çokda ayakda kalmadım gerçi ama.

elifciğim canım ya bozma morelini.aslında benimde kafam takılıyo.benim dr.beni çağırması gerekiyordu.bayramdan önce yada sonraki hafta gel dedi.hem benimde suyum fazla,takip altına alması lazım aslında.risk yok dedi ama gelde inan,için rahat etmiyo işde.sıkıntı yapmamak elde değilki.sende yedek dr.işini iyi yapmışsın canım.inş.bu iyidir.mobilya konusunda insan deli oluyo gelmeyince,ama süper yapmışsınız iptal etmekde.insan parasıyla rezil oluo işte.

emineciğim kıs doğurmadın mı hayatım.valla doğurdun zannettik dün.hatta bugün hep aklım sizlerdeydi.emine dedim acaba doğurdu mu.ay ne güzel pztsi.kavuşuyosun bebeğine he.normal mi canım

arkadaşlar insanlarla uğraşmak çok zor banada oğlumun odasını ptesi demişti satıcı mağaza müdürü bayan satarken ne laflar ne iltifatlar cuma günü geldi 50 kere aradım bi dolu tlf parası en sonunda yuzune kapattım telefonu neyseki geldi kuruldu ama satana kadar işte her esnaf bööle tabiki istisnalar var..bakalım bende hala ne yapacağma karar vermedim normalmi sezeryanmı haftaya perşembe netleşir artık gelmezse o güne kadar ama gelecek gibide durmuyo..bakalım emine senınki belki bugun yarın pırtlayıverir..ama sevmiş o yuvasını belli :)

İyi akşamlar bayanlar
ben eylül annelerindenim kızım 3 aylık olacak nerdeyse valla hamişliği özlediğimden girip bir bakayım son haftalarını geçiren anneler ne yapıyorlar dedim...Son haftalar o kadar zor geçmiştiki sanki zaman durmuştu bir de 2 günde 1 arayıp sen hala doğurmadın mııı diye soranlar,Allah sabır versin ben normal doğum beklerken benim kanaatime göre doktor gazabına uğradım beni bir şekilde sezeryana yönlendirmişti şimdiki aklım olsa yani sabırsızlanmasaydım keşke ama doktorum ooo suyun bitmiş hem hiç açılma da yok bekleyip riske atmak isteiyorum dedi.seminere mi ne gidecekmiş yani beni aradan çıkarmak için bahane uydurduğunu düiünmüştm sonunda 39+1 de kızıma kavuşmuştum..amaaan her neyse hiiiiç acele etmeyin son haftaları bile özlüyorunuz bakın...Sezeryan veya normal doğum ikisi de çok zormuş,anne olmaksa herşeye bedel,bakın unuttum gitti bile acıları zorlukları bebeğiniz size gülünce gözleriniz doluyor gaz çıkarınca bile dünyalar sizin oluyor.Bu günleri bile doya doya yaşayın sonra valla sevgiden yine içinize sokasınız gelir bebişleri )Allah bir avazda kolayca kurtarsın.

Yavuz gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı büyüsün inşallah bebişin.

Elifcino sıkma canını.Bakalım diğer doktor ne diyecek.Beşik olayında ben de olsam aynı şeyi yapardım.Yalan söyleyen insanlara hiç tahammülüm yok.

Emine,Elvira Pazartesi muradınıza eriyorsunuz demek.Allah kolay doğumlar nasip etsin ikinize de.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alır,hemen sütünüz gelip emzirebilirsiniz inşallah:Saruboceq:

edolina sağol canım. evet en sonunda artık bebeklerimize kavuşacağız inşallah.:Saruboceq:
şakır şakır sütmüz gelir inşallahda durmadan emziririz bebişlerimizi.hihoyyyt

yavuz hayırlı olsun bbebeğin
allah analı babalı büyütsün

emine , elvira 1 aralık bebekleri hayırlı olsun
aralıkta açılış sizden bereketi bizden artık inşallah:roflol:

yaa normal doğuracak kimse kalmayacak böyle giderse
normal bekleyenleri de vakti geçti diye kesecek bunlar korkarımkafamçokkarıştı

edolina sağol canım. evet en sonunda artık bebeklerimize kavuşacağız inşallah.:Saruboceq:
şakır şakır sütmüz gelir inşallahda durmadan emziririz bebişlerimizi.hihoyyyt

Amin!İnşallah.
Siz bu iki gece nasıl uyuyacaksıznız onu merak ediyroum ben.Yani ben olsam sanki çok heyecenlanırdım.Yoksa tam tersi sakin mi olurdum bilemiyorum.Doğuma sizin olduğunuz kadar yakın olmadım henüz:CüvCüv:
Ne güzel bebekleriniz kucağınızda olacak iki gün sonra.Ben de istiyom yaaa!!Bebeğimi kucaklamak istiyom artıkksenağlama

adamel sağol canım açılışı biz yapıcaz arkadan gelirsiniz artık.

ayyy bende çok merak ediyorum artık bebeğimi
böyle son günlerimiz diye bizde sayacağız inşallah
2 aralık gelse de kontrolüm olsa bakalım ne diyecekler

uyuyamıyorum zaten. hele şu tarih belli olduğundan beri sürekli kafamda nasıl olcak ne olacak diye kuruntular.
hele yarın akşam ne olur bilmem artık. ohhh ablacımda geliyor azcık ona naz yapayım bari.
darısı doğum yapacak bütün hamişlerin başına bizler için bol bol dua edin artık olurmu kızlar.

ayyy bende çok merak ediyorum artık bebeğimi
böyle son günlerimiz diye bizde sayacağız inşallah
2 aralık gelse de kontrolüm olsa bakalım ne diyecekler

Senin yine yakın zamanda kontrolün varmış.Benim doktor taaa 19Aralık'ta gel dedi.Adam resmen suyum sancım gelsin de öyle hastaneye gideym istiyor.Oysa ki sezeryan olacağım kesin.Hala anlam veremiyorum ben ya..

Ne güzel bak ailen de yanında olacak.Laflarsınız bol bol.Unutursun doğum yapcağını falan.İyice uykun gelmeden yatma zaten yatağa.Nasıl olsa zaman geçecek bir şekilde.Sonrasında o zamanları düşünüp "Ne tatlı heyecanlardı" diyeceğiz gibi geliyor bana.

Kızlar eşim acıkmış.Bişeyler hazırlayayım ona.Belki sonra tekrar gelirim.Öptüma.s.

Senin yine yakın zamanda kontrolün varmış.Benim doktor taaa 19Aralık'ta gel dedi.Adam resmen suyum sancım gelsin de öyle hastaneye gideym istiyor.Oysa ki sezeryan olacağım kesin.Hala anlam veremiyorum ben ya..

aayyy çok uzun zaman vermiş
bence sen 15 inde git
nerden hatırlayacak 15 demiştiniz dersin
40 haftalıkta oluyor yani o zamana

canım benim allah yardımcınız olsun
sen gene de uykunu almaya çalış
zaten pazartesi yorulacaksın zinde olman lazım
dinlenmiş git ki kendini daha çabuk toparlayasın

sende sezeryana girmeden bizlere dua et canım
sağsağlim alalım kucağımıza inşallah hepimiz

haklısın aslında uyusam hiç fena olmuyacak.
aşkolsun dua etmezmiyim hiç hepiniz için dua edicem.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…