- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #17.341
banane banane bende normal yapmak istiyorum bazen dr a ısrar edeyim diye düşünüyorum ama sonra olumsuz bişey olursa bebişim zarar görürse vicdan azabından kurtulamam
ah canım kıyamamŞeniz
annesinin sıcaklığından ayrılmak istemiyor demekki tatlı kızımızŞenizkızlar pek bir düşkün oluyor ama annelere.bende 2tane var bilirim teyzesi..
bu senede gerçekten kimi okudumsa kızlarda hep geç geliyor.anam bu kızlar anacıklarınla tek vücut olmak istiyolar sanırım.Şeniz
vakitlerini dolduruyolar sanırım.
iyi bari tek örnek ben değilim bu konuda..
teselli edeyim kendimişakkıdı
kızım olacağı için ben de cok seviniyorum.
Allahım sağlık versin inş..
gözün aydın elvirahihoyyytçok şükür kavuştun yavruna
bende yarın sabah dr a gidecem sabah 9 da bakalım ne diyecek
bhk sen ne zaman gidiyorsun canım kontrolüne
burda 38 i doldurunca 4 güne bir çağırıyorlarmış bir hamile demişti bana da 4 güne bi geliyom diye
dr un da raporu bitmiştir
bugece kimse yokmu..
of of içim sıkılıyor nedense benimde 3haftam kaldı
aralığın son anneleri olacaklardan biride benim sanırım.
doğum yapanları oudukça bende hevesleniyom keşke hemen bende yapıversem diyom.inan bayram mayram dinlemem keşke oluverse.
bende oluşan bu bacak ağrıları çok rahatsız edici
3hafta böyle nasıl geçer diye düşünüyom
eski aktif günlerimi özledim
şimdi çok hareketsizim.bişey yapayım hemen yoruluyorum
geçecek bu günlerde ama işte sabırsızım
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
son günler geçmek bilmiyor..
dün kayınvaldemle birlikteydim yüzüme baktı
sende loğusa sarılığı başlamış dedi
1haftaya kalmaz doğurursun dedi
ay neçok sevindim.keşke doğsada oğluşuma kavuşsam
ama daha 35 haftalıkım .keşeke bir süpriz olur.
bende doğumdan sonrası için buzdolabına mozaik pasta börek ve un kurabiyeleri koymayı düşünüyorum.doğumdan sonra gelcek olanlar için hazır olsun diye.
benimde iki annemde burdalar ama.2side en fazla 2şer gün kallabilirler yanımda.bu yüzden herşeye hazırlıklı olmam lazım.
sezeryan doğum için günüm 22aralık ama normalde sancım gelirse doğurucam bu gidişle
en azından normal doğumla daha çabuk iyileşirim diye düşünüyom..
yavrularımız negüzel mübarek aylarda doğuyor
allahım hepimizin yardımcısı olsun.bir nefeste kurtulalım..
Orkidecim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah(amin).Dün gece öyle şiddetli sancım oldu ki,3 saati çok şiddetliydi.Sanki karnımın içini söküp boşaltıyorlardı,parça parça koparıyorlardı.Dayanamayıp ağladım bile(( Çok canım yandı.Kızıma birşey olduğunu sandım,çok korktum.Uzun süre kızımla konuştum,sevdim,okşadım kızımı ve bir süre sonra kımıldamaya başladı.Çok rahatladım.Sabaha dek sancım hafiflese de devam etti.Öğlene kadar vardı,hamd olsun şu ara yok.İyi ki bu hafta kontrolümüz var.Olmasaydı bile doktorumuza gitcem artık.Sizler gibi sürekli olarak haftalık istemedi bizi.En azından nst.çektirmek ve aylık rutin testlerimizi yaptırmak istiyorum.
Kendimi çoğunlukla yorgun hissediyorum,takatim yok.Uykusuzluk da çok ve şükür ki yeni yeni yemem düzeliyor.Ama bu kez de rahatsız oluyorum,aylardır kahvaltı türü(yumurta,menemen,makarna,peynir, domates, salatalık ve zoraki süt)yediğim için midem pek alışamadı.Bolca su içiyorum,iyi ki su sorunumuz yok.
Hayırlısıyla bir de şu temizliği bitirebilsem herşey tamam olacak.Hem bayram hem de doğum temizliği olacak.Eşim ve ben anca yapabiliyoruz. İnşallah az kaldı hepimiz için.Nasipse yarına çoğumuzun beklediği büyük kavuşmaların gerçekleşeceği ay başlayacak.Hayırlı kavuşmalarla dolu günler dileğiyle.Selametle.Sevgiler.
ya kızlar benim midem bulanıyo ve başım dönüyo hamileliğin başlarında olur benim bildiğim ama bende tam tersi oldu niye acaba
36. haftadan beri haftada bir gidiyorum kontrole..
en son gecen perşembe gittim,yine perşemve gidicem bişey olmazsa...
ay evet benim doktor gelmiştir aslında.
kocacım bugün aramamı sölemişti ama ben çatı muayenesine çağırır diye resmen aramadımkaydirigubbakcemile3
akşama azar işiticem:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?