2008 Aralık Anneleri

Merhaba Arkadaşlar. Bende Aralık annesiyim. Bu siteyi 2 yıldır her gün takip ediyorum. Özellikle hamilelikte her gün iki saat siteyi takip ediyorum. Sizleri artk iyi tanıyorum. Ben 37+0 hamileyim. 12 aralıkta bebeğim gelecek inşallah. Doğum yapan aralık annelerini duyunca heyecanlandım. Allah doğum yapanlara acil şifalar ve bebekleriyle mutlu nice yıllar nasip etsin biz bekleyenlerede sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. SEVGİLER

arkadaşlar ben de sık yazmam ama sürekli takipteyim..bnm bi sorum var cevaplarsanız çok sevinirim..
ben 39 artı 1 im ama hala daha bebeğim çatıya inmedi..acaba sizlerin indi mi ya da kaçıncı haftada indi..lütfen acil bana cevap verin buna göre nromal mi sezeryan mı karar vermem lazım yarına kadar..dr um bekliyo ..napsam kızlar yaaa...off off..

offf kızlar,ben mi çok sıkılıyorum sizde de oluyor mu bilmiyorum.niye geçmiyo bu zamanlar yaaa.

SUD hşg.aramıza.allah sağlıkla versin kucağına inş.bebeğini.bebeğin kız mı canım

merhaba canım.dr.sana bu konuda bilgi verecekdir.son anda bile inebilir canım.benimki halen yan duruyor mesela.son ana kadar inmezse aşağıya sezaryan derse mecbur.dr.seni aydınlatır

ilkim tşk ederim..bugün dr kontrolümde zaten moralim bozuldu..çatıya inmemeiş ve 3700 kilosu..bu durumda sez a doğru gidiyoruz dedi..ben de napcamı şaşırdım daha ne kdr beklerim bilemiyorum..

ayy eminede doğurmuşş ohh sefası olsunn allahım darısı basımızaa.ne güzel eşi girip yazmıs benimkine desem yazarmıydı ki :) benimde bugun adet sancısı gibi azar azar kasıklarım ağrıyo hayır olsun yarın 38 oluom takvimim kayıp

selam kızlar hiçbir mevzuudan eksik kalmayayım diye valla okumaktan yazamadım..
Emine ve peri-Elvira için inanılmaz sevindim.. Her dogumda daha bir duygusallasıyorum... ne guzel arada Doru gelmiş, Zea gelmiş...
Şimdi herbirinin evinde bayram havası, bebek kokusu...
Lilyum sende her cocuk pırtlattığında bakıyorum bir ekonomik kriz yaratiyorsun :roflol: ilk dogumunda da devilasyon olmuş 3. yü düşünüyor muydun?kaydirigubbakcemile3

Emine'mizin de evladına kavuşmasına çok sevindim.Maşallah,ALLAH(CC)hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah(amin).
Hayırlısıyla devamı tüm annelere olsun inşallah(amin).Selametle.Sevgiler.

aayyy midem çok fena uyuyamadım kalktım
şurup içtim bana mısın demedi
sabahı sabah edeceğim sanırım

emineden güzel haber gelmiş çok şükür
allah analı babalı büyütsün inşallah

eminemmmmmmmmmm elvirammmmmmmmm
gozunuz aydin canolarrrrr ayyy cabuk gelinnn ne olurr ogluslarimizii gorelimm:))))

emineden güzel haber gelmiş çok şükür
allah analı babalı büyütsün inşallah

Merhaba

adamelcim mide yanması mı yoksa ...??

Mide yanmasından ben de çok muzdaripim canım.Elimin altında paket süt yandığı an yudum yudum içiyorum.Bir barak suya da tatlı kaşığıyla bal koyup bal şerbeti yapıp içiyorum.Ve dr.bana '' pulcet ''hap yazdı.Şuruptan daha iyi geldi bana.Yemek yeme sorunum da olduğu için zaten çok birşey yemiyorum.

Salça,susam,kızartma,soğan,sarımsak,turp,tere, kurufasülye gibi yiyeceklerden de uzağım zaten.Güya kendimi koruyorum.Zaten ülserim vardı ve midem de çok bulanıyor,istifralarım sanki yeni hamile kalmışım gibi devam ediyor.Ama bunlara da hamd olsun hayırlısıyla az kaldı arkadaşım.
ALLAH(CC)şifa versin canım.:1hug:a.s.
Herkeslere hayırlı olanını dilerim.Selametle.Sevgiler.

Emine ve Elvira sağlıklı bebekler doğurmuşlar ne güzel.Maşallah Maşallah

Ben de onlara çok özendim herhalde.1Aralık akşamı biraz dolaştık ve anneme gittik.Orada wc'ye girdim.Pembe akıntım olmuş.Nişan mıdır değil midir diye düşündüm.Anneme sordum.Annemin gözler fal taşı gibi açıldı."Benim pembemsi akıntım olduğunda banyo yapıp hastaneye gitmiştim ve kardeşini doğurmuştum"dedi.Ben mutluluktan uçtum tabii geliyo diye.Saat 21 suları.Doktorumu arayıp sorayım dedim.Çok mu yorulduğumu sordu,ben de biraz yürüdüm dedim.Yat dinlen dedi.Ya ben bu adama bebeğin ayakları görünüyo dicem,o da iyi haftaya sezeryan yapalım dicek
Neyse yattım ben.Büyük tuvaletim gelir gibi oldu ve hafif regl ağrısı gibi ağrım oldu.Annem bu semptomlara göre de kesin doğumumun yakın olduğunu söyledi.

Bu arada bebek şekerlerinin etiketlerini basmamıştık.Eşimle kardeşim acele onları basıp kestiler.Annem de şekerleri 100'e tamamlamak için minik patiklerinden örmeye devam ediyordu yavaş yavaş.Benimle bu diyalogları yaşadıktan sonra kadıncağız oturdu hızlı hızlı örmeye başladı.Bir yandan da "Ay yetiştiremeyeceğim,çabuk örmem lazım"diyor yazık:)Kesin bu saate kadar bir sürü patik örmüş,hala daha devam ediyordur örmeye:1hug:

Eşimle eve gelip şekerlerin etiketlerini içlerindeki tüllerin ucuna zımbaladık.Eşim bavulları,şekerleri ve puseti kapıya yakın bir yere koydu.İkimiz de banyo yaptık.Ben yaklaşık bir buçuk saat uyumuşum.Ter içinde kalktım.Arada bir kasılıyor karnım.Ve hafif sancı giriyor adet sancısı gibi.Bu olurken ateş basıyor ve terliyorum.Nefes almakta da zorlanıyorum..

Henüz kasılmam falan sıklaşmadı ama uyuyamıyorum.Yarım saatte bir oluyor şimdilik.Yalancı mıdır bunlar artık,yoksa asıl sancı ve kasılmalar mıdır bilemiyorum.Az önce yine bir damla pembe akıntı geldi.
Bu arada kızım da çok güçlü hareketler yapıyor.

Kendi kendime yazıp duruyorum.Ama sadece beni anlayacak siz varsınız oturup yazabileceğim:CüvCüv:

Sanki içine doğmuş gibi İstanbul'dan en yakın arkadaşım aradı,biz eşimle şekerleri hazırlarken.Babası emekli kadın doğum doktoru olduğu için çok bilgisi var bu konularda.Onun anlattığı şeyi sizinle de paylaşmak istedim:

Gelen suyun doğum suyu olup olmadığını anlamak için kendimiz test yapabilirmişiz.Hani şu PH dengesini ölçmeye yarayan kağıtlar var ya.Sabun reklemlarında sabunları köpürtüp üstüne tutuyorlar ve renk değiştiriyor.Ne kağıdı olduğunu söyledi de hatırlayamadım şimdi.Neyse,o kağıtlardan alıp gelen suya batırıyorsunuz.Kağıt maviye dönerse gelen su doğum suyu imiş.O kağıtlar sanırım eczanelerde satılıyormuş.Özellikle normal doğum bekleyenlerin bilgisine.Evde bulundurmak lazımyerimseniben

Kızlar dua edin de bir an önce doğurayım.
Allah tüm Aralık annelerine tez zamanda sağlıklı bebekler versin inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın güzel tatlı aralık anneleri..

elviram ve eminem yavrularına kavuşmuşlar gözleri aydınŞeniz

darısı bizlerin başınakaydirigubbakcemile3

gece geçmişi okurken,edolina ve fas yazmamış diye düşünmüştüm

acaba bu kızlar doğummu yaptı diye düşününerek gece yattım..

ve şimdi açtımda edolinam yazını okuyunca çok sevindim..

sanırım güzel kızın geliyor.bu belirtiler doğum u tetikler canım

pembemsi akıntı nişandır inşallah sancıların gelmiştir ve doğumdasındır.

rambim gayret kuvvet versin arkadaşım bir nefeste kurtulasın ve yavruna kavuşasın.

fascımsen ne durumdasın meraktayız.dün annenle temizlik yapçaktınız.buyüzdenmi girmedin siteye,yoksa sendede doğum belirtileri

kızlar bizi merakta bırakmayın.fırsat buldukça girin siteye..

bugünde doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum allahım yar ve yardımcınız olsun.

bizlerde dua edein..

ademelcim o mide yanması bendede var

nekadar zor oluyor biliyom.bende hep .maydonuzcum sölemiş süt içiyorum yudum yudum

bebklerimiz vücudumuzda baskı yapıyor midemize buyüzden oluyor yanmalar.

allahım kolaylıklar versin hepimize..

sıkma o tatlı canını gülbeyzacım...
sen maneviyatı güçlü birisin mutlaka bunda da bir hayır vardır...
herşeyin hayırlısını diliyorum...

lilyumcum seninde doğum tarihin kesinleşmiş.

rabbim sanada hayırlı doğumlar versin.

bayramda negüzel yavrunla olacan sende..

canım bende dün temizlik yaptım.cam silmeden ütüye perdeleri yıkadım.

pazargünü çok hareketsizim.diye kızarken kendime dün çok bir enerji doluydum.

gece tabi yorgunluktan uyuyamadım.

ama bu sabah yine şükür iyiyim.

bir an önce bitireyeyim işlerimide rahatça bir bayram ve yavrumu karşılayayım diye düşünüyorum.

rabbimden ne istersen iste o bize herzaman yardım ediyor

binlerce şükür olsun..

neyse kızlar ben çıkıyorum ara ara ugrarım tekar..aklım zaten burda..

şimdi kahvaltı yapıp tekrar işlere başlayayım.öptüm hepinizi kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…